Zone Depo Siyah Durag Bandana

Ürün Bilgileri

Zone Depo Siyah Durag Bandana

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ESUSO Satıcı Ünvanı: SİBEL YILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1492140427400019 Vergi Kimlik Numarası: 1670282989
    Bu ürün ESUSO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Siparişleriniz 1-3 iş günü içerisinde işleme alınarak kargo şirketine teslim edilmektedir.Rahat ve konforlu tasarım. Unisex kullanıma uygun.
Geri Bildirim Ver

Zone Depo Siyah Durag Bandana

Sıcak yaz aylarında terleme gibi sık karşılaşılan durumlara karşı bir bandanaya ihtiyaç duyulur. Bu sayede saçlarda ve alında biriken terin emilerek ortadan kaldırılmasına yardımcı olur. Zone Depo siyah durag bandana, kaliteli kumaş yapısı ile terin derinlemesine emilmesini sağlar. Ürün, Zone Depo markası aracılığı ile imal edilerek müşterilerin beğenisine sunulur. Ürün, likralı interlok kumaş tasarımı ile tüm dikkatleri üzerinde toplar. Model, esnek yapısı sayesinde oldukça pratik bir kullanım sağlar. Bunun yanı sıra özel olarak üretilen kumaş yapısı sayesinde saçların hava almasını sağlar. Uzun saçları bir arada tutarak saçların dağılmasının önüne geçer. Hassas olarak dizayn edilen yüzeyi sayesinde üzerinde fazla kir tutmaz. Zone Depo markalı Durag bandana ile benzersiz bir deneyim elde edebilirsiniz.

  • Likralı interlok kumaş
  • Pratik bir kullanım
  • Kir tutmayan yüzey

Zone Depo Siyah Durag Bandana Özellikleri

Zone Depo Siyah Durag Bandana Özellikleri

Yaz mevsimi gibi dönemlerde sıcaktan terlediğinizde ferahlamak son derece önemlidir. Bu durumun önüne geçmek için genellikle bandana kullanıldığı görülür. Bu noktada tercih edilen bandananın sahip olduğu özellikler önem arz eder. Zone Depo markalı siyah bandana kusursuz özelliklere sahip tasarımı ile müşterilere eşsiz bir deneyim sunar. Ürün, ter emici interlok kumaş yapısı ile müşterilerden tam not alır. Bunun yanı sıra sahip olduğu elastikiyet sayesinde tüm saç biçimlerine uyumlu şekilde kullanılması mümkündür. Siyah renk olarak imal edilir. Kaliteli malzeme yapısı sayesinde fazla kir tutmaz. Kolaylıkla temizlenebilir bir yapıdadır. Yıkama işleminden sonra yüzeyinde aşınma veya solma gibi istenmeyen durumlar meydana gelmez. Oldukça işlevsel kullanım özelliği ile dikkat çeker. Siyah renkli Zone Depo Durag bandana ile zararlı güneş ışınlarından korunup saçlarınızın dağılmasını kolay şekilde engelleyebilirsiniz.

Zone Depo Siyah Durag Bandana Avantajları ve Yorumları

Zone Depo Siyah Durag Bandana Avantajları ve Yorumları

Sıcaklığın yüksek olduğu zaman dilimlerinde bandana kullanımı pek çok önemli avantajı beraberinde getirir. Bu sayede cilt üzerinde istenmeyen çeşitli sağlık sorunlarının önüne geçilebilir. Zone Depo durag bandana siyah, hassas şekilde geliştirilen kumaşı ile müşterilere önemli avantajlar sunar. Ürün, nem gibi istenmeyen durumlara karşı etkili tasarımı ile kaliteli bir hizmet imkanı tanır. Usta ve detaylı bir işçilik yardımı ile imal edilir. Nemi emen yüzey yapısı sayesinde büyük rahatlık sağlar. Üretim aşamasında kullanılan tüm malzemelerin sağlık dostu olmasına azami önem gösterilir. Ayrıca ürünün renklendirilmesi işleminde de sağlıklı ve kaliteli boyaların kullanımına önem verilir. Zone Depo siyah durag bandana yorumları ürünün müşteriler tarafından fazlasıyla beğenildiğini açıkça gösterir. Zone Depo marka siyah renk durag bandana ile hayatınızda birçok önemli avantaja sahip olabilirsiniz.

Zone Depo Siyah Durag Bandana Fiyatları

Zone Depo Siyah Durag Bandana Fiyatları

Nemi çeken esnek kumaş yapısı ile dikkatleri üzerine çeken Zone Depo siyah Durag bandana fiyatı, ürünün tüm avantajları ve nitelikleri göz önüne alınarak belirlenir. Satış rakamları ise farklı bütçelere hitap edecek şekildedir. Ürün, müşterilerin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda usta bir işçilik yardımı ile imal edilir. Bunun yanı sıra oldukça dayanıklı yapısı sayesinde müşterilere uzun ömürlü bir kullanım hizmeti verir. Ayrıca pratik kullanımı ile de büyük rahatlık sunar. Esnek kumaş tasarımı sayesinde kıvırcık, dalgalı ya da düz gibi tüm saç türlerinde rahatlıkla kullanılabilir. Zone Depo bandana kullananlar pek çok fayda elde eder. Siz de kaliteli kumaş tasarımı ile göze çarpan bu ürünü hemen sipariş vererek avantajlarından faydalanma imkanı yakalayabilirsiniz. Bu ürünün avantajlı fiyat seçeneklerine Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.