4
Cam ve Parlak Yüzey Temizleyici kategorisinde
en çok satılan 4. ürün

zolx Ekran Temizleme Seti 250ml (MİKROFİBER BEZ HEDİYE) Led Tv, Bilgisayar, Notebook Temizleme

124 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  124 TL
%10 indirim
2 x  111,60 TL
223,20 TL
%15 indirim
3 x  105,40 TL
316,20 TL
%20 indirim
4 x  99,20 TL
396,80 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

zolx Ekran Temizleme Seti 250ml (MİKROFİBER BEZ HEDİYE) Led Tv, Bilgisayar, Notebook Temizleme

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: zolx Satıcı Ünvanı: ÇAĞLAYAN KOCADÖLİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4690206201
    Bu ürün zolx tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ekran Temizleme Seti 250ml (Mikrofiber Bez Hediye) Led TV, Bilgisayar, Notebook Temizleme Zolx Ekran Temizleme Seti ile her türlü LED , LCD , Bilgisayar , Notebook , Telefon , Tablet , Akıllı Saat , Fotoğraf Makinası ve Mercekleri ,Gözlük Camı vb. tüm ekranların temizliğinde kullanabilirsiniz. Çizmez leke ve artık bırakmaz antistatik formülü sayesinde tozlanmayı geciktirir , Alkol ve toksik madde içermez. Doğada %100 parçalanabilir , Yanıcı ve parlayıcı değildir. Kutu İçeriği : · 250ML Temizleme Solüsyon · 25*25cm Mikrofiber Temizlik Bezi Kullanma talimatı: Solüsyonu 20-30cm mesafeden püskürtüp mikrofiber bez ile kurulayınız. Temiz ve net görüntü istiyorsanız haftada bir iki kez temizleme işlemini tekrarlayınız. Klavye , Mouse , Kulaklık vb. ürünlerde , Solüsyonu mikrofiber beze sıkıp temizleyiniz. · Lcd ekranı temizlemeden önce kapatınız. · Ekranın nemli ve ıslak kalmamasına dikkat ediniz. · Kurulama işlemini mikrofiber bez ile yapınız. Aşağıdaki Cihazların Temizliğinde Kullanabilirsiniz. · Lcd Tv · Led Tv · Bilgisayar · Notebook · Monitör · Telefon · Tablet · Akıllı Saat · Fotoğraf Makinası Merceği · Gözlük Camı · Klavye · Mouse · Kulaklık Zolx Lcd TV, Led TV, Notebook, Bilgisayar, Monitör, Tablet, Cep Telefonu, Gözlük, Kamera, Koruyucu Ve Parlatıcı Doğal Ekran Temizleme Seti Ekran temizleme seti , Ekran temizleme spreyi , Lcd temizleme , Notebook temizleme , PC temizleme , Led tv temizleme , Telefon temizleme , Tablet temizleme , Akıllı saat temizleme , Monitör temizleme Laptop Temizleme , Bilgisayar temizleme , Dizüstü Temizleme , leptop temizleme , ekran temizleme , masaüstü bilgisayar temizleme , gaming laptop temizleme Yüzey temizleme
Geri Bildirim Ver