Zirve Antipas Boya (KIRMIZI) 3/1

605 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boya Ağırlığı: 3 Kg
3 Kg

Ürün Bilgileri

Zirve Antipas Boya (KIRMIZI) 3/1

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rapid Yapı Market Satıcı Ünvanı: RAPİD YAPI KİMYASALLARI ÜRETİM VE PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734037364500013 Vergi Kimlik Numarası: 7340373645
    Bu ürün Rapid Yapı Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zirve Antipas Boya 3 Kg. Kırmızı Solvent bazlı Kurşun içermez Atmosferik koşullara dayanıklı Mükemmel yapışma Yüksek örtme gücü Metal koruyucu mat yüzey Tanım Yağ reçinesi esaslı solvent bazlı, pas önleyici antikorozif sentetik bir astar boyadır. Özellikler Kurşun içermeyen alkid reçine esaslı antikorozif olup iç ve dış metal yüzeyler için pas önleyici ve son kat boya öncesi zemini ve son kat boyayı güçlendiren astar olarak kullanılır. Fırça ve rulo izi bırakmayan, iyi yayılan, çabuk kuruyan, yüksek kapatma gücü ile mükemmel yapışma, darbelere dayanıklı esnek mat bir astar boyadır. Kullanım Yerleri İç ve dış mekanlarda kullanılan her türlü metal yüzeylerde pas önleyici astar olarak kullanılır. Boyanın sarfiyatını azaltırken, çok iyi örtme ve yapışma gücüne sahiptir. Üstüne uygulanacak boyanın performansını arttırır. Uygulama Şekli Uygulama yüzeyinde pas, toz, kir ve eski kabarmış boya kalıntıları varsa yüzeyden zımpara, raspa, kumlama, tel fırça gibi yöntemlerinden biri ile uzaklaştırılmalıdır. Yüzeydeki tozlar temiz tiner ile alınmalı ve zemin tamamen kuru ve temiz olmalıdır. Daha sonra hemen (temizlenen metaller uzun süreli bekletilmemelidir) Tek Antipas uygulamasına geçilmelidir. En az iki kat uygulama yapılması önerilir. Uygulama Sıcaklığı Ortam ve yüzey sıcaklığı + 5 ile 30 °C arasında olmalıdır. Uygulama yüzeyinin sıcaklığı + 5 °C altında olmamalıdır. Kuruma Süresi 20 °C ve % 60 nemli ortamda dokunma kuruması 15-30 dakika, tam kuruma 7 – 10 saattir. Kaplama Gücü Uygulama zeminine ve uygulama şekline bağlı olarak ortalama 1 L boya 10 -15 m² /L.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver