Zippo 12 Saatlik Siyah Hand Warmer El Isıtıcısı / Cep Sobası / Z-40368

916,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Zippo 12 Saatlik Siyah Hand Warmer El Isıtıcısı / Cep Sobası / Z-40368

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ehediye Satıcı Ünvanı: EHEDİYE BİLİŞİM HİZMETLERİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0326057020900001 Vergi Kimlik Numarası: 3260570209
    Bu ürün Ehediye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sizi 12 saate kadar sıcak tutar. 2 yıl garanti. Zippo Benzin ile doldurulup yeniden kullanılabilir. Bu ürünün yanında benzin de almanız gerekmektedir. Boyutları : 10 cm. x 7 cm. x 1,3 cm. Ürün orjinal kutusundadır.
Geri Bildirim Ver

Zippo 12 Saatlik Siyah Hand Warmer El Isıtıcısı / Cep Sobası

Zippo 12 saatlik siyah hand warmer el ısıtıcısı / cep sobası, dış ortamlarda elinizi kolay bir şekilde atmanızı sağlar. Bu konuda da son derece etkili olur. Dış mekan aktivitelerini seven kişilerin bunun keyfini sürmesini sağlar. Siz de bu deneyimi yaşamak istiyorsanız el ısıtıcı sıcak cep sobası olarak adlandırılan ürünü satın alabilirsiniz. Bu sayede soğuk havalarda sıkıntı çekmek yerine elleriniz üşümeden dilediğiniz gibi hareket edebilirsiniz. 12 saate kadar ısı sağlayan ve ellerinizin üşümesini önleyen bu ürün sayesinde soğuk havalarda dahi dış mekan etkinliklerine devam edebilirsiniz. Kolay dolum teknolojisi ile geliştirilen dolum sistemi sayesinde ısıtıcıyı kolay bir şekilde doldurabilirsiniz. Böylece her zaman uzun süreli bir ısıtma avantajından da faydalanmış olursunuz.

  • Pratik kullanım
  • Hafif tasarım
  • 12 saat etkili

Zippo 12 Saatlik Siyah Hand Warmer El Isıtıcısı Özellikleri

Zippo 12 Saatlik Siyah Hand Warmer El Isıtıcısı Özellikleri

Açık havalarda gerçekleştirdiğiniz etkinliklerde yaşadığınız maceraları daha sıcak ortamlarda deneyimlemek istiyorsanız 12 saat boyunca etkili ürünü satın alabilirsiniz. Bu ürünü kullanmayı istediğinizde öncelikli olarak yakıtı doldurmanız gerekir. Farklı faktörler göz önüne alındığında 12 saatlik elleri ısıtma imkanı sağlayan bu ürünün daha fazla kullanma olanağı da bulunduğu görülür. Bu ürünü kullandıktan sonra kaldırmayı istiyorsanız sorun yaşamamak adına el değmeyecek kadar sıcak olmadığının ve soğuduğunun kontrol edilmesi gerekir. Eğer hala sıcaklığı devam ediyorsa; yanmayacak ve zarar görmeyecek bir yere bu ürünü yerleştirerek soğutmaya bırakabilirsiniz. Zippo 12 saatlik siyah hand warmer el ısıtıcısı / cep sobası yorumları bu ürünün son derece konforlu ve pratik kullanıma sahip olduğunu ifade eder. Deneyim sırasında sorun yaşatmayan Zippo 12 saatlik siyah hand warmer el ısıtıcısı / cep sobası kullananlar bunun ayrıcalığını sonuna kadar yaşar.

Cazip Zippo 12 Saatlik Siyah Hand Warmer El Isıtıcısı

Cazip Zippo 12 Saatlik Siyah Hand Warmer El Isıtıcısı

Beğeni kazanan ürünün sahip olduğu avantajları incelendiğinde pek çok özelliğe denk gelmek mümkündür. Özellikle rüzgara karşı gereken direnci sağlayan bu ürün, son derece kaliteli olacak şekilde üretilir. Üretim sırasında kullanılan materyal sayesinde daha etkili bir ısınma sağlanır. Böylece siz de electric hand warmer seçeneğini kullanma keyfini uzun yıllar boyunca yaşayabilirsiniz. Her daim en iyi performansı veren bu ürün, aynı zamanda güvenli bir kullanım imkanı da sağlar. Bu ürünün kullanımı da son derece basittir. Siz de Zippo el ısıtıcısı seçeneğini kısa süre içinde ve basit şekilde deneyimleyebilirsiniz. Bu avantajlar sayesinde her zaman en iyi verimi alarak bu üründen faydalanabilirsiniz. Modelin kaliteli malzemeler ile dizayn edilmesi uzun süre teknik sorun yaşamadan kullanma olanağı tanır. Siz de bu seçenekle kaliteli bir deneyime imza atabilirsiniz.

Zippo 12 Saatlik Siyah Hand Warmer El Isıtıcısı Fiyatı

Zippo 12 Saatlik Siyah Hand Warmer El Isıtıcısı Fiyatı

Dikkat çeken ürün, birçok farklı özelliği sahip olması ile müşterilerin gereksinimlerini karşılar. Bu sayede ellerinizin her zaman sıcak kalmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca en kaliteli malzemeden üretilmesi ile dış etkenlere ve darbelere karşı dayanıklı şekildedir. Zippo 12 saatlik siyah hand warmer el ısıtıcısı / cep sobası fiyatı da tüm bu kriterler dahilinde belirlenir. Ürün; rüzgar geçirmez özelliği sahip olması ile en iyi performansı gösterecek şekilde çalışması için dizayn edilir. Sahip olduğu basit çalışma mekanizması sayesinde bulunduğunuz dış ortamlarda her yetişkin tarafından bu ürünü kullanmak mümkün hale gelir. Çok sayıda avantaja sahipliği ve fonksiyonel bir ürün olması ile pek çok kişi bu ürünü satın almayı ister. Siz de Trendyol ile kolayca Zippo 12 saatlik siyah hand warmer el ısıtıcısı / cep sobası satın alabilirsiniz.