Ziaja Manuka Tree Face Toner Sprey Tonik 200ml

243,90 TL
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
2 Al Sepette %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
216,50 TL
3 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Ziaja Manuka Tree Face Toner Sprey Tonik 200ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TrendHepsi Satıcı Ünvanı: FATMA DENLİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7620228238
    Bu ürün TrendHepsi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cildi temizlemeye ve makyaj temizleme işlemini tamamlar. Genişlemiş gözenekleri azaltmaya yardımcı olur. Cildi nazikçe tazeleme özelliğine sahip organik asitler içerir. Cildi sonraki kozmetik uygulamalara hazırlar.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Tip Sprey
  • Kullanma Amacı Gözenek Sıkılaştırıcı
  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver

Ziaja 34234-df3243 Manuka Tree Face Toner 200 ml Sprey Tonik

Ziaja Manuka Tree 200 ml face toner sprey tonik, makyajı ciltten tamamen çıkarmak ve tonlama yapmak için kullanılır. Ürünle cildin arındırılması ve makyaja hazırlanması mümkündür. Söz konusu toniğin içerisinde; nemlendirici, yatıştırıcı ve derin bir temizleme etkisi bulunan maddeler mevcuttur. Ürün; cildi makyaj uygulamaları ve güzellik bakımı için hazırlar, onun daha parlak ve taze bir görünüme kavuşması için destek görevi görür. Bahsi geçen tonik; canlılığını yitirmiş, donuk ciltler için oldukça faydalıdır. Ziaja Manuka Tree 200 ml face toner sprey tonik; normal, karma ve yağlı cilt tiplerine uygundur.

  • Miktar: 200 ml
  • Çevre Dostu
  • Sıkılaştırıcı Etki

Ziaja Manuka Tree Face Toner Sprey Toniğin Özellikleri Nelerdir?

Ziaja Manuka Tree Face Toner Sprey Toniğin Özellikleri Nelerdir?

Ziaja Manuka Tree 200 ml face toner sprey tonik, kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirilen birçok özelliğe sahiptir. Cildi arındırmak amacıyla tasarlanan bir üründür. Tonikte yer alan aktif bileşenler arasında; Acai meyveleri, Manuka yaprağı özü, C vitamini, hyaluronik asit ve provitamin B5 bulunur. Söz konusu ürün, %98 oranında doğal maddelerden oluşur. Bu sayede tonikle cildinizi arındırırken zararlı kimyasallardan kaçınabilirsiniz. Epidermis tabakası üzerinde etkili olan Ziaja Manuka Tree 200 ml face toner sprey tonik, aynı zamanda vegan dostudur. Bu toniği hayvansal içerikli ürünler kullanmayanlar gönül rahatlığıyla ciltlerine uygulayabilirler. Ziaja Manuka Tree Purifying, gluten ve mikroplastik içermediği için de kullanıcıların güvenle tercih edebileceği bir üründür.

Ziaja Manuka Tree Face Toner Sprey Tonik Ne İşe Yarar?

Ziaja Manuka Tree 200 ml face toner sprey tonik, cildin doğal dengesini sağlar ve onu eski taze hâline geri döndürür. Cildi, makyaj sonrası tam olarak temizlenmeyen kalıntılardan arındırır. Genişletmiş cilt gözeneklerinin sıkılaşmasına yardımcı olur. Bu sayede cilt daha pürüzsüz ve son derece sıkı bir görünüme kavuşur. Ziaja Manuka Tree 200 ml face toner sprey tonik, aynı zamanda, mikro-peeling etkisi olan organik asitler içerir. Ürünü düzenli kullandığınızda cildiniz daha parlak ve diri bir hâle gelir. Söz konusu tonik, antibakteriyel etki gösteren temizleyici maddeler içerir. Bu sayede cildinizi tonlarken aynı zamanda onu mikroplardan arındırır. Ziaja Manuka Tree Purifying astringent face toner, ciltte rahatsız edici bir görünüme neden olan akne ve siyah noktaların azaltılmasına da yardımcı olur.

Ziaja Manuka Tree Face Toner Sprey Tonik Nasıl Kullanılır?

Ziaja Manuka Tree face toner sprey tonik kullanılmadan önce temel hususlara dikkat edildiğinde üründen tam olarak verim alınması mümkündür. Öncelikle ürünü uygulamadan önce cildinizi iyice temizlemeniz gerekir. Eğer cildinizde makyaj varsa bunun için özel bir temizleyici kullanabilirsiniz. Daha sonra Ziaja Manuka Tree 200 ml face toner sprey tonik, pamuk bir ped üzerine sıkılır ve cilde nazik bir şekilde uygulanır. Ürünün şişesi sprey şeklinde bir uca sahip olduğu için toniği kolay bir şekilde sıkabilirsiniz. Dilerseniz uygulamayı doğrudan yüzünüze sprey şeklinde de yapabilirsiniz. Ancak bu durumda gene de toniği cildinize yaymak için bir ped kullanmanız gerekir. Ürünü sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa kullanabilirsiniz. Ürünü temin etmeden önce Ziaja Manuka Tree 200 ml face toner sprey tonik yorumlarını okuyabilirsiniz. Bu sayede gerçek kullanıcıların ürünle ilgili deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Toniğin cildin yenilenmesi de dâhil olmak üzere birçok faydasından yararlanmak için ürünü Trendyol üzerinden sadece birkaç tıkla satın alabilirsiniz. Siz de bu ürüne indirimli uygun fiyat avantajları ile Trendyol'dan ulaşabilirsiniz.