ZHIYUN Smooth Q2 Gimbal Siyah

825 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

ZHIYUN Smooth Q2 Gimbal Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 24FILM Satıcı Ünvanı: 24 FİLM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001223577200001 Vergi Kimlik Numarası: 0012235772
    Bu ürün 24FILM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Smooth Q2 Gimbal Siyah

Ürün Özellikleri

  • Tip Sabitleyiciler (Tripod)
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

ZHIYUN Smooth Q2 Gimbal Siyah

Video çekimlerinde çoğu zaman titremeyi önleyici bir cihaza ihtiyaç duyulur. Gimbal, görüntüyü sabitleyen ve kaliteli çekimler yapmayı sağlayan özellikleriyle yaygın olarak kullanılan bir üründür. Zhiyun Smooth Q2 gimbal, telefonla yapılan video çekimlerinde istenen etkiyi verir. Titremeyi ve diğer dış etkenleri önleyerek görüntünün sabit kalmasını sağlar. Alüminyum gövdesi ve rahat tutma bölümü olan cihaz, günlük olarak rahat bir şekilde kullanılır. Kısa ve kullanışlı gövdesi sayesinde taşıması kolay bir üründür. Yaklaşık 204 mm uzunluğundaki cihazın üzerinde komut tuşları yer alır. 260 gram altındaki akıllı telefonlarla uyum sağlar. Bu cihazlarla yapılan çekimleri profesyonel hale getir. Telefonla hızlı bağlantı kurarak çekim yapmayı kolaylaştırır. Konforlu ve pratik kullanımından dolayı avantajlı biçimde tercih edebilirsiniz.

  • Uzun şarj ömrü
  • 204 mm boyu
  • Çok yönlü joystick

İşlevsel Zhiyun Smooth Q2 Gimbal Siyah

İşlevsel Zhiyun Smooth Q2 Gimbal Siyah

Yolculuk yaparken, doğa yürüyüşlerinde ve diğer aktivitelerde akıllı telefonlarla çekim yapılır. Bu çekimlerin istenilen kalitede olması için gimbal kullanılması önerilir. Gimbal aracılığıyla yapılan video ve fotoğraf çekimlerinde sarsıntı nedeniyle bulanıklaşma gibi problemler oluşmaz. Smooth Q2 gimbal ile telefon kamerasını sabit bir şekilde tutabilirsiniz. Bu sayede çekimlerinizde istediğiniz etkiyi yakalayabilirsiniz. Telefonla bağlantı kurularak kullanılan cihazın üzerinde komut tuşları bulunur. Bu tuşlar sayesinde çekim, duraklatma ve diğer işlemler pratik bir şekilde yerine getirilir. Cihaz 260 gram altındaki telefonlarla uyum sağlar. Telefonlar cihaza kolayca yerleştirilir. Ardından hareket halindeyken düşmeyi önleyen klipsler vasıtasıyla sabitlenir. Bu sayede aksiyon videolarında da risksiz bir şekilde çekim yapılır. Çok yönlü joystick özelliğiyle nesneler her açıdan rahatça çekilir. Kullanışlı boyut ve sade tasarım gibi beğenilen özellikleri bulunan bu ürünü yanınızda rahatça taşıyabilirsiniz.

Beğenilen Zhiyun Smooth Q2 Özellikleri

Beğenilen Zhiyun Smooth Q2 Özellikleri

Titreme yapmayı önleyici gimbal seçeneklerinin kullanım kolaylığı sağlayan bazı özellikleri bulunur. Telefonla direkt bağlantı kurması ve farklı çekim açılarını desteklemesi gibi nitelikleri vardır. Bu özelliklerinden yararlanarak profesyonel görüntüler yakalayabilirsiniz. Zhiyun Smooth Q2 özellikleri ile istenilen kalitede fotoğraf ve videolar çekilir. Cihazın 5 ayrı yöne dönebilen joystick kısmı sayesinde hareket halindeki nesneleri de tercih ettiğiniz açılardan rahat bir şekilde çekebilirsiniz. Hızlandırılmış ya da yavaşlatılmış video çekme özelliği bulunan Zhiyun Smooth Q2 gimbal siyah modeli, farklı ve dikkat çekici videolar oluşturmanıza imkan verir. 204 mm boyutu sayesinde gideceğiniz yerlere çantanızda ve hatta cebinizde rahat bir şekilde götürebilirsiniz. Yumuşak silikondan imal edilen tutma yeri ve sağlam alüminyum gövdesi bulunan bu cihazı uzun süre konforlu biçimde kullanabilirsiniz. Hareket halindeyken titreme ve sarsıntı kaygısı yaşamadan kaliteli çekimler yapabilirsiniz.

Avantajlı Zhiyun Smooth Q2 Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı Zhiyun Smooth Q2 Fiyatları ve Yorumları

Fotoğraf ve video çekerken sarsıntı ya da titreme etkisiyle görüntüde bozulmalar meydana gelir. Gimbal, akıllı telefonlarla yapılan çekimlerde de profesyonel kamera etkisi verir. Sarsıntıyı ve diğer etkenleri önleyerek sabit bir görüntü yakalama olanağı sunar. Zhiyun Smooth Q2 fiyat ve performansıyla dikkat çeken bir cihazdır. Komut tuşlarıyla çok yönlü joystick bölümü, sabit bir nesneyi her açıdan titreme ve sarsıntı yapmadan çekme imkanı verir. Hareket halindeyken de yürüme ve koşma gibi aktivitelerin sarsıntı etkisini önler. Bununla birlikte farklı çekim modlarını destekleyerek ilgi çekici görüntüler oluşturmanızı sağlar. İşlevsel boyutu ve yumuşak silikon tutma alanı sayesinde konforlu bir şekilde kullanılır. 6970194085814 modeli profesyonel çekimler yapmak için gimbal arayışından olanların tercih ettiği bir seçenektir. Fotoğraf ve videolarda istediğiniz görüntüleri elde etmenizi sağlayan bu ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Zhiyun Smooth Q2 kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.