ZHIYUN Ggt Zhiyun Crane 2s Pro Kit (resmi Türkiye Distribütör Garantili)

24.599 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

ZHIYUN Ggt Zhiyun Crane 2s Pro Kit (resmi Türkiye Distribütör Garantili)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Erçay Fotoğrafçılık Reklamcılık Satıcı Ünvanı: ERÇAY FOTOĞRAFÇILIK REKLAMCILIK ELEKTRONİK TURİZM DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0342018711500013 Vergi Kimlik Numarası: 3420187115
    Bu ürün Erçay Fotoğrafçılık Reklamcılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zhiyun crane 2s pro, tüm standart aksesuarlarıyla birlikte zhiyun-Tech crane 2s gimbal ve daha profesyonel bir iş akışına izin veren birkaç ek aksesuar da içeren bir kittir.
  • Blackmagic pocket 6k, panasonic s1h ve canon eos 1dx mark ıı gibi büyük kameraları destekleme kapasitesine sahip olmanın yanı sıra zhiyun crane 2s’in temel özellikleri arasında dikey kamera montajı, altı farklı çalışma modu, düşük gecikmeli el çarkı performansı, profesyonel seviye aksesuarlar eklemek için özel montaj noktaları ve ios/android uygulaması aracılığıyla erişilebilen sinematik özellikler de yer alıyor.
  • Zhiyun crane 2s pro’nun içerisinde yer alan transmount ımage transmitter 2.0 görüntü aktarıcı, gimbal üzerindeki kamera plakalarının altına takılır ve 100 metreye kadar düşük gecikmeli 60 ms 1080p30 kalitesinde ve h.265 sıkıştırma standardında görüntü aktarımı sağlar. Transmount control motor 2.0, yalnızca 100 ms gecikmeyle gimbal üzerindeki çark aracılığıyla odak ve yakınlaştırma kontrolü yapmanıza izin verir ve tüm gerekli aksesuarlarla birlikte gelir. Kit içerisinde yer alan sling grip handle, alçaktan çekimler gibi zorlu çekimlerde maksimum özgürlük ve rahatlık sunarken diğer tüm çekimlerde de ekstra denge için ek bir tutma yeri sağlar. Yine kit içerisinde sunulan dualcam extension modülü, ana kameranın üzerine ikinci bir kamera eklemenizi sağlar. Gimbala sabitlenerek, birlikte verilen kamera plakasını kullanarak ikinci bir kamerayı kolayca takmanıza/çıkarmanıza olanak tanır.
  • Zhiyun-Tech crane 2s’in artan sosyal medya içeriği talebini desteklemek için entegre edilen bir diğer yeni özelliği, kameranızı dikey olarak yerleştirip kullanmanıza olanak tanımasıdır. Bunun yanı sıra, kameranızı standart şekilde monte etmek için yeni bir flexmount sistemi kullanılmaktadır. Bu teknoloji, kameranızı çift güvenlik mekanizmasıyla korurken montaj ve kurulum sürecini basitleştirir. Bir kamerayı dengelemek için eksen kilitleme mekanizması da iki aşamalı kilitleme tasarımıyla geliştirilmiştir. Eksen kilitleme mekanizması ayrıca, seyahat veya depolama sırasında gimbal bileşenlerinin hareket etmesini önler.
  • Gimbalın sapı maksimum hafiflik ve kullanım kolaylığı için karbon fiberden yapılmıştır. Sapın yan tarafındaki yerleşik kontrol çarkı, ek bir lens motorunu (ayrı satılır) kontrol ederken en az gecikmeye izin verecek şekilde yükseltilmiştir, böylece daha hassas ayarlamalar yapmanıza imkan tanır. (hem odak hem de yakınlaştırma motoru kullanırken, el çarkını birini veya diğerini kontrol etmek için ayarlayabilirsiniz.) sapın altında, ürünle birlikte verilen üçayağı takmanıza olanak tanıyan 1/4"-20'lik bir diş bulunur. Bu üçayak, tripod olarak veya daha fazla kontrol için kapalı konumda diğer elle tutulabilen bir uzantı olarak kullanılabilir.
  • Zhiyun crane 2s, birlikte sunulan üç adet çıkarılabilir pili ile 12 saate kadar pil ömrüne sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver