ZEN HOME Yatak Örtüsü Çift Kişilik Mor

2.450 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

ZEN HOME Yatak Örtüsü Çift Kişilik Mor

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: özgören çeyiz Satıcı Ünvanı: ALİPAŞA ÖZGÖREN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Vergi Kimlik Numarası: 6920002707
    Bu ürün özgören çeyiz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • -Ürünümüzün dış yüzeyi kadife olup iç dolgusu %100silikon elyaftır -ürün gündelik kullanıma uygun olup yıkama garantısı vardır -Ölçü bilgisi yatak örtüsü:250/260 cm -Yastık kılıfı:60/80 patlı 2 adet yastıkkılıfından olusmaktadır

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polyester
  • Boyut/Ebat 250 x 260
  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver

Zen Home ZENSPRİNGÇK Çift Kişilik 1 Adet Mor 1 Adet Pudra Aynı Desen Yatak Örtüsü

Zen Home yatak örtüsü çift kişilik 1 adet mor 1 adet pudra ürünün dış yüzeyi kadifeden üretilmiştir. Ürünün iç dolgusu %100 silikon elyaftan yapılmıştır. Gündelik kullanıma uygun olan ürünün yıkama garantisi bulunmaktadır. Böylelikle temizlik açısından kullanıcılara rahatlık sunan ürün, aynı zamanda da oldukça rahat bir yapıdadır. Ürünün ölçü bilgileri 250/260 cm ve yastık kılıfları 60/80 cmdir. Ürün, aynı zamanda 2 yastık kılıfına da sahiptir. Polyesterden üretilen ürün, çarşafsızdır. Ürünün rengi ise bej rengindedir. Çift kişilik için üretilen yatak örtüsü, iki kişinin rahatlıkla kullanabileceği cinstendir. zen home kadife yatak örtüsü çift kişilik 1 adet mor 1 adet pudra ürününün genel özelliklerinden bazıları ise şunlardır:

  • Polyester
  • Çift kişilik
  • 250 x 260 cm

Zen Home 1 Adet Mor 1 Adet Pudra Yatak Örtüsünün Özellikleri Nedir?

Zen Home 1 Adet Mor 1 Adet Pudra Yatak Örtüsünün Özellikleri Nedir?

Zen Home yatak örtüsü kullanıcıların faydalanabileceği çeşitli özelliklere sahiptir. Bu özellikler kişilerin zevklerine göre şekillenir. Zen Home 1 adet mor 1 adet pudra yatak örtüsü ürününün boyutları 250 x 260 cmdir. Bu boyutları sayesinde çift kişilik yataklar için oldukça uygundur. Aynı zamanda ürün polyester materyalden yapılma olup oldukça sağlamdır. Zen Home 1 adet mor 1 adet pudra yatak örtüsü ürünü herhangi bir yırtılma ya da yıpranmaya karşı dayanıklıdır. Bej rengi bu ürün için en çok tercih edilen renkler arasında yer almaktadır. Ürünün dış yüzeyi kadifedir. İç dolgusu ise %100 silikon elyaftan yapılmıştır. Gündelik kullanıma uygun bir üründür ve yıkama garantisi bulunmaktadır. Temizlik konusunda oldukça basit bir şekilde temizlenebilir. 2 kişinin rahatlıkla kullanabileceği bir boyuttadır.

Zen Home Çift Kişilik Yatak Örtüsünün Temizliği Kolay mıdır?

Zen Home çift kişilik yatak örtüsü temizlik açısından oldukça önemli özelliklere sahiptir. Zen Home 1 adet mor 1 adet pudra yatak örtüsü polyester yapılı bir üründür. Bundan dolayı da temizlenmesi oldukça kolaydır. Hem çamaşır makinesinde hem de elde rahatlıkla temizlenebilir. Yatak örtülerinin en önemli problemlerinden biri olan temizlik konusunda bu ürün kullanıcılar tarafından büyük ilgi görür. Ürünün iç dolgusunun %100 silikon elyaftan üretilmesi de temizlik konusunda kullanıcıların elini rahatlatmaktadır. Temizlik konusunda birçok kolaylık sağlayan bu ürün, estetik açıdan da yatak odalarına şık bir görünüm katar. Aynı zamanda, ürünün polyesterden yapılması da dayanıklılık ve temizlik açısından oldukça önemlidir.

1 Adet Mor 1 Adet Pudra Çift Kişilik Yatak Örtüsü Dayanıklı mıdır?

Zen Home yatak örtüsü çift kişilik 1 adet mor 1 adet pudra yorum konusunda en çok merak edilen konulardan birisi ürünün dayanıklı olup olmadığıdır. Ürün, polyesterden yapılma olup oldukça sağlam bir yapıdadır. Ayrıca, ürünün iç dolgusu %100 silikon elyaftan üretilmiştir. Bu özellikler bir araya geldiğinde oldukça kaliteli bir ürün ortaya çıkar. Dayanıklılığı ile ön planda olan ürün, estetik bir yapıya da sahiptir. Aynı zamanda, ürünün temizliği de kolay bir şekilde gerçekleşmektedir. Kullanıcılar, ürünü çamaşır makinesinde rahatlıkla yıkayabilir. Ürün, yıkama garantili bir şekilde kullanıcılara teslim edilmektedir. Tüm bu özellikler bir araya geldiğinde ortaya oldukça dayanıklı bir ürün çıkmaktadır. Zen Home yatak örtüsü çift kişilik 1 adet mor 1 adet pudra fiyatı ve ürün hakkında detaylı bilgi almak için Trendyol üzerinden birkaç tıklama gerçekleştirmek yeterli olacaktır.