Zeki Çocuk Yayınları 1. Sınıf Bilsem Hazırlık Kitabı

100 TL
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
114,80 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Zeki Çocuk Yayınları 1. Sınıf Bilsem Hazırlık Kitabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Barangül Kırtasiye Satıcı Ünvanı: LEVENT ŞENOL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8080143282
    Bu ürün Barangül Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1. Sınıf Bilsem Hazırlık Kitabı Kolektif / Zeki Çocuk Yayınları Basım Yılı: 2018
  • Kağıt Türü: 1. Hm. Kağıt
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9786059097031
  • Yazar: Kolektif

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 1. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Kitap İçeriği Deneme
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Zeki Çocuk Yayınları 1. Sınıf Bilsem Hazırlık Kitabı

Çocuk gelişimini destekleyen 1. sınıf Bilsem hazırlık kitabı ile çocuğunuzun öğrenme sürecini hızlandırabilirsiniz. Yaşına uygun olarak hazırlanan müfredatında, mantık ve akıl yürütme konularında deneyim sahibi olabileceği etkinliklere yer verilir. Okula başlama yaşında olan çocuklar artık tek başlarına karar alma ve hareket etme durumlarıyla karşı karşıya kalabilirler. Bu tip durumlarda doğru karar verme yetkisi kazanabilecekleri özel teknikler sayesinde gelişimleri olumlu yönde ilerleyebilir. 6-7 yaşlarında ilkokula başlayan çocuklar için bu dönem orta çocukluk olarak adlandırılır. Düşünme, mantık kurma, şekilleri bilme gibi pek çok aktiviteyi yapabilme yeteneğini bu süreçte kazanabilirler. İçeriğindeki destekleyici etkinlikler sayesinde çocuğunuzun yapacağı her çalışma onun gelişimini önemli oranda destekler. Düzenli olarak etkinlikler çözmesi çocuğunuza gözle görülür fayda sağlar.

  • Görsel zekayı destekleyici eğitim
  • Muhakeme yeteneğini artırıcı müfredat
  • IQ testleri ile zeka gelişimi

Görsel Zekayı Destekleyen Bilsem Hazırlık Kitabı

Görsel Zekayı Destekleyen Bilsem Hazırlık Kitabı

Okul çağına gelen çocuklarda bilişsel gelişim arttığı için mantık kurma, neden-sonuç ilişkisini bağlama yetenekleri de oluşmaya başlar. Gelişim çağında olan çocuğunuzun doğru kararlar vermesi ve hızlı mantık kurması için bu kitabı tercih edebilirsiniz. Zeki Çocuk Yayınları 1. sınıf Bilsem hazırlık kitabı yorumları incelendiği zaman çocukların ilgisini çeken görsel tasarım ve eğlenirken öğreten etkinlikleri ile son derece faydalı olduğu görülür. Okuma yazma bilmeyen küçük yaşlı çocuklarda ise ebeveyn yönlendirmesi ile de çocuğun kitaptan faydalanabileceği görülür. Fiyat performans olarak da Zeki Çocuk Yayınları 1. sınıf Bilsem hazırlık kitabı kullananlar memnuniyetlerini belirterek çocuklar için kullanımı destekler. Bu kitap, çocukların güçlü yönlerine yönelerek onları keşfetmeleri ve öne çıkarmaları için eğitmenler tarafından karma şekilde oluşturulur. Her etkinlik çocuğunuz için fayda sunarak gelişimini direkt olarak destekler.

Muhakeme Yeteneğini Artıran Müfredatı ile Hazırlık Kitabı

Muhakeme Yeteneğini Artıran Müfredatı ile Hazırlık Kitabı

Çocuklar çoğu zaman oyun odaklı olduğu için ders adı altında baskı uygulanması onları sıkabilir. Öğretirken eğlendiren etkinlikleri ile sıkılmadan çözebilecekleri bu kitabı tercih edebilirsiniz. Zeki Çocuk Yayınları 1. sınıf Bilsem hazırlık kitabı fiyatları uygun seçeneklerle size sunulur. Çocuğunuzun gelişimi için faydalı bir yatırım olarak bu kitabı tercih edebilirsiniz. Orta çocukluk dönemi son derece kritiktir ve çocuğunuzun doğru şekilde yönlendirilmesi gerekir. Bu çalışmada yer alan çeşitli IQ testleri ile düşünme ve karar verme yetisini hızlandırabilirsiniz. Öğrenimini hızlandırma noktasında etkinlikleri düzenli olarak çözüp planlı ilerlemesi halinde eğlenceli bir öğrenme ortaya çıkar. Bu dönemde ebeveynlerinden ayrılarak tek başına karar verme kabiliyeti kazanan çocukların muhakeme yeteneklerini de geliştirmeleri gerekir. Bu tarz durumlarda bu çalışmadan da destek alara çocuğunuza fayda sağlayabilirsiniz. Bu şekilde ileriye dönük fayda sağlanır.

IQ Testleri ile 1. Sınıf Bilsem Hazırlık Kitabı

IQ Testleri ile 1. Sınıf Bilsem Hazırlık Kitabı

Soru bankası niteliğinde hazırlanan bu çalışma ile gelişim çağındaki çocuklarınıza yardımcı olabilirsiniz. Bilişsel ve görsel gelişimlerini destekleyen çalışmalar ile faydalı süreçler geçirebilirsiniz. Zeki Çocuk Yayınları 1. sınıf Bilsem hazırlık kitabı ile çocuğunuzun dikkat süresini artırabilirsiniz. Oyun çağında olan çocuklar çabuk sıkıldığı için bu kitapta uzun süre dikkat kesilecekleri etkinliklere yer verilir. Zihinsel becerilerinin hızlı şekilde geliştiği bu dönemde çocukların doğru yönlendirilmesi gerekir. Bu noktada içeriğinde hafıza, mantık, dikkat etkinlikleri gibi çeşitli çalışmalara yer verilen bu kitaptan yardım alabilirsiniz. Ders kitaplarına alternatif olarak öğrenmeyi hızlandıran esere Trendyol’dan sahip olabilirsiniz. Böylece çocuk gelişimi etkin şekilde desteklenirken güvenilir çalışmalar üzerinden kalıcı etki elde edilebilir. Çocuğunuzun favori kitabı olarak seçeceği bu ürünle sıkılmadan faydalı zamanlar geçirebilirsiniz. Görsel anlatımlarla desteklenen içeriği ile eğlenceli ve faydalı bir öğrenme amaçlanır.