Zeka Küpü Yayınları 8. Sınıf Lgs Matematik Soru Bankası 2021-2022

170 TL
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
2 Adet ve Üzeri %1 İndirim
Kurumsal Fatura
50 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Zeka Küpü Yayınları 8. Sınıf Lgs Matematik Soru Bankası 2021-2022

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TrendKitaplar Satıcı Ünvanı: YILMAZ DEMİREL VE ÖMER SARIKAYA ORTAKLIĞI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9660297241
    Bu ürün TrendKitaplar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM MÜFREDATINA UYGUNDUR.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 8. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2021
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

8. Sınıf Matematik Soru Bankası ile Hayallerinize Bir Adım

İyi bir gelecek hayal eden herkes 8. sınıf matematik soru bankası kitaplarına sahip olmalıdır. Özellikle günümüz koşullarında gerekli olan sağlam ve güzel bir gelecek için erken başlamak çok önemlidir. İyi bir üniversite, birçok gencin geleceğe güvenle bakmayı hayal ettiği bir kapıdır. Bu kapı, her adayın ilgi ve yetenekleri doğrultusunda farklı departman ve sektörlerde sizleri beklemektedir. Yoğun bir müfredattan mezun olan adaylar, hayallerine bir adım daha yaklaşır. Tüm bu zorlu serüvenin anahtarı, zeka küpü matematik soru bankası 8.sınıf kitabı ile sınava hazırlanmaktır. TYT ve AYT sınavlarında sorulan sorular ve konular oldukça kapsamlıdır. Ders adı aynı olsa bile içeriği farklıdır. Bu durumda öncelikle ilgili konu alanı ve ders ile ilgili soruları çözmek için soru bankası kitaplarına sahip olmanız gerekir.

  • İyi Bir Gelecek İçin
  • Zorlu Serüvenin Anahtarı
  • Hayallerinize Bir Adım Yaklaşın

8. Sınıf Matematik Soru Bankası Özellikleri

Matematik dersindeki derslere bakarsanız, diğer derslerle hemen hemen aynı sayıda başlık vardır. Bu açıdan zeka küpü yayınları 8. sınıf matematik soru bankası çözümleri ile pratik yapmanız gerekir. Son yıllardaki sınavlar, bilgilerin farklı şekillerde yorumlanmasını ister. Bu nedenle, zeka küpü yayınları 8. sınıf matematik cevapları ile sınava hazırlanmanız önerilir. Özellikle matematik konularıyla ilgili günlük eğitimin bir parçası olarak belirli sayıda soru çözmek uygundur. Bu nedenle, piyasada bulunan soru bankalarını satın alabilirsiniz. Ne kadar fazla soru çözüp konu tekrarı yaparsanız, sınav sırasında da o kadar hazır hissedersiniz. Zeka küpü yayınları 8. sınıf matematik soru bankası cevap anahtarı konunun daha iyi anlaşılması için çok önemlidir. Konuyu tam olarak anlamak ve daha hızlı çözmek için bu soru bankası zorlu süreçte en büyük yardımcınızdır.

8. Sınıf Matematik Soru Bankası Seçimi

Matematik konularına hazırlanmak sadece sınavlara ve ilgili bölümlere çalışmayı kolaylaştırmaz. Matematik dersi, eğitimde en önemli derslerden biridir. Bu dersi anlamak ise çok soru çözmekle mümkündür. Sadece TYT'de değil diğer tüm sınavlarda ve çeşitli bölümlerde karşınıza çıkar. Tüm bu sınavlar artık daha geniş bir yelpazede daha farklı soruları içerir. Bu, matematik konularına tam hakim olmayan adayların zorlanmasına neden olur. Ancak 8. sınıf matematik soru bankası içeriği sayesinde sınava hazır olabilirsiniz. TYT matematik kitapları, çeşitli yayınlarda en son soru stillerini ve sınavla ilgili stilleri belirlemenizi sağlar. Piyasada birçok farklı soru bankası kitabı bulunur. Bunu göz önünde bulundurarak kendinize uygun bir kitabı satın alabilirsiniz. Konuyu bitirir bitirmez ilgili soruları çözmek ve bu yönteme devam etmek istiyorsanız verimlilik için bu kitaplara başvurmanız uygun olacaktır.

8. Sınıf Matematik Soru Bankası Fiyatları

8. sınıf matematik soru bankası kitabı fiyatları, üründe bulunan soru sayısı gibi faktörlere bağlı olarak, tek parça veya set olarak sunulmasına bağlı olarak farklı aralıklar ile görüntülenebilir. Soru bankaları arasındaki farklılıklar ise fiyat skalasına da yansır. Tüm konuları tamamladıktan ve soruları çözdükten sonra genel bir soru havuzu istiyorsanız, deneme tarzı karma soru bankası mevcuttur. Sınav süresinin kısa olduğu zamanlarda, yıllar içinde sorulan soruları görmek önemlidir. Farklı yayınların stillerini görebilmeniz için geniş bir soru tabanına sahip olmanız gerekir. Bu açıdan 8. sınıf matematik soru bankası kullananlar, Zeka Küpü soru bankasından memnundur. Bu ürüne ulaşmak ve 8. sınıf matematik soru bankası yorumları ve değerlendirmelerini incelemek için Trendyol üzerinden 5122427 ürün koduyla yorum bölümüne göz atabilirsiniz.