2
Barkod Okuyucu kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Zebra Zd-220d Usb 203 Dpı Termal Barkod Yazıcı

5.700 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.722,37 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.387 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.489 TL

Ürün Bilgileri

Zebra Zd-220d Usb 203 Dpı Termal Barkod Yazıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ETİKET RULOSU Satıcı Ünvanı: SAHA TEKNOLOJİLERİ VE OTOMASYON ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0739052253500012 Vergi Kimlik Numarası: 7390522535
    Bu ürün ETİKET RULOSU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ZEBRA ZD-220D 203 DPI TERMAL BARKOD YAZICI

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Priz Tipi C / F
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Zebra ZD220 Direk Termal Barkod Yazıcı

Veri girişinin hızlı bir şekilde gerçekleşebilmesi çift cidarlı konstrüksiyonlara sahip olan zebra yazıcılarla mümkündür. Farklı bir modele sahip olan Zebra ZD220 direkt termal barkod yazıcı ek bir dayanıklılık geliştiren yapısı sayesinde uzun süreli bir yazım işlemi sağlar. Okuyucusuyla arasında sistematik bir bağ ile üretilerek detayların net olarak yazılmasına yardım eder. Kod çözücülerinin sistemsel olmasıyla birlikte çizgileri ve sayıları daha siyah bir şekilde çıkarır. Termal ve direkt baskı yapabilen bir özelliğe sahip olması sebebiyle işletmeler tarafından sıklıkla tercih edilen bir modeldir. Daha hızlı baskı yaparak zamandan tasarruf elde etmenizi sağladığı için işleyişin düzenlenmesinde de oldukça etkilidir. Her bilgisayara uyum sağlayan bu model sayesinde barkodlarınızı daha net çıkarak hızlı bir işlem elde edebilirsiniz.

  • Daha net bir baskı işlemi
  • Kolay elde edilen barkod
  • Hızlı baskılama işlemi

Net Bir Baskı Sağlayan Zebra ZD220 Barkod Yazıcı

Net Bir Baskı Sağlayan Zebra ZD220 Barkod Yazıcı

Bilgisayar ve yazıcı arasında ideal dengeyi sağlayarak yazdıracağınız barkodu daha net bir şekilde bastıran Zebra yazıcılar, endüstriyel kullanıma uygun olarak tasarlanır. Dayanıklı yapısı ve gelişmiş yönetimi sayesinde izleme özelliklerinin pürüzsüz bir şekilde çalışmasına da yardım eder. Zebra ZD220 barkod yazıcı yüksek bir baskı hızı geliştirerek sistematik mekanizma ile üretilir. ZPL ve EPL programlama dillerine sahip olduğundan eski yazıcıların kolaylıkla değiştirilmesini sağlar. Kurulumu basit olan bu sistem sayesinde net bir şekilde baskı elde edebilirsiniz. Birbirinden farklı bilet, etiket ve biniş kartı gibi çok fonksiyonlu fişleri ZD220D ile kolaylıkla yazdırabilirsiniz. Medya değişimlerini hızlı bir biçimde yapabileceğiniz OpenAccess tasarımı sayesinde hızlı bir baskı işlemi uygulayabilirsiniz. Yazıcıyı hızlı bir biçimde kullanmanızı sağlayan LED göstergesi ve duraklatma için üretilen düğmesiyle barkod durumunu kolay bir şekilde belirleyebilirsiniz.

Hızlı Baskılama İçin Zebra Termal Barkod Yazıcı

Hızlı Baskılama İçin Zebra Termal Barkod Yazıcı

Endüstriyel işletmeler içerisinde daha hızlı bir baskılama için Zebra barkod yazıcılar oldukça önemlidir. Zebra termal barkod yazıcı USB girişi sayesinde bilgisayarınıza kolaylıkla bağlanarak hızlı baskılara işlemi elde etmenizi sağlar. 4 inçlik etiket okuyucusu sayesinde yazı tipi ve grafiklerinizi güvenli bir şekilde saklamanıza yardım eder. Print DNA yazılım uygulamasıyla net bir görüntü kalitesi elde etmenize de olanak tanır. Çift duvarı konstrüksiyon sahibi olduğundan uzun süre kullanıma uygun bir çerçeve mekanizması sunar. Bu sayede yapılan baskılar daha kaliteli ve kalıcı bir özellik taşır. 104 mm genişlik ile birlikte saniyede 102 mm hız sağlayarak cihaz yazılımını kuvvetli bir medya ile destekler. Hızlı bir baskılama işlemi elde etmek istiyorsanız Zebra ZD220 direkt termal barkod yazıcı ZD220D satın alabilir, böylece işinizi kolaylaştırabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Zebra ZD220 direkt termal barkod yazıcı ZD220D kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

Zebra Termal Barkod Yazıcı Temel Özellikleri

Zebra Termal Barkod Yazıcı Temel Özellikleri

Termal transfer imkanı sağlayan Zebra termal barkod yazıcı kolay bir yazdırma işlemi sağlayan özelliğe sahip olarak üretilir. Üstün baskı kalitesi elde etmeye yardımcı olan kafatası sayesinde operasyonel bir verimlilik sağlar. USB bağlantısı ile bilgisayarınıza kolayca bağlayarak yazdırma işlemini hızlı ve pratik bir şekilde elde edebilirsiniz. Oldukça küçük bir tasarıma sahip olduğundan kullanıldığı alanda fazla bir yer kaplamadan alandan tasarruf etmenize yardım eder. İhtiyaçlarınıza göre şekillenen dokümanları ve kaynak kodlarını hızlı bir biçimde yazdırarak kullanmanızı sağlar. Zebra ZD220D baskı operasyonlarını global olarak yürütebileceğiniz özel sistemlerle üretildiğinden endüstriyel işletmeler tarafından tercih edilir. Barkod tarayıcılarının bağlantısını kolaylıkla yürütebileceğiniz sistemsel bir özelliğe sahiptir. Firmanızın özel olarak tasarladığı barkodları Trendyol’dan alabileceğiniz tarayıcılar ile hızlı bir şekilde bağlayarak termal sistemlerinizi verimli düzeyde kontrol edebilirsiniz.