ZDRAVE Cilt Onarıcı Krem

Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2 Al Sepette %10 İndirim
Kurumsal Fatura
115 TL98 TL
Kurumsal Fatura
375 TL'ye 40 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

ZDRAVE Cilt Onarıcı Krem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SANİYE TÖRİN Satıcı Ünvanı: SANİYE TÖRİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8590214539
    Bu ürün SANİYE TÖRİN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zdrave cilt onarıcı krem sivilce leke akne çil giderici cilt onarıcı mucize krem bulgar kremi zdrave sivilce ve akne oluşumunu önlemeye yardımcıdır ıçeriğindeki çinko sayesinde cildi prüzsüzleştirir ciltte oluşan alerjilerin oluşumunu önlemeye yardımcıdır. Güneşe maruz kalan cildin rahatlamasına yardımcı olur.Bebeklerde pişik oluşumunu önlemeye yardımcı olur.Nem derecesi yüksek olan bölgelerdeki(koltuk altı, dirsek ıçleri, kasık bölgesi, diz altı) cilt hassasiyetlerinin giderilmesine yardımcı olur. Dudak çevresinde uçuk oluşumunu önlemeye yardımcıdır.Ciltte oluşmuş yara ızlerinin oluşumunu engellemeye yardımcıdır
  • traş sonrası ciltte oluşan hassasiyeti azaltır.Ağda sonrası oluşan cilt tahrişlerinde
  • sivilce ve kıl dönmesi oluşumunu engellemeye yardımcı olur. Ayak topuğunda oluşmuş çatlaklarda kısa zamanda soruna çözüm sağlar.Genital bölge:Genital bölgede oluşmuş tahriş kızarıklık ve kaşıntılarda ılk uygulamada etkisini farkedeceksiniz.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Form Krem
  • Hacim 31 - 50 ml
Geri Bildirim Ver

ZDRAVE LEMONSSHOP 776 Cilt Onarıcı Krem

Herkes tek bir kremle her türlü cilt problemlerine çözüm bulmayı hayal eder. Zdrave mucizevi Bulgar kremi, zengin formülüyle her cilt sorunuyla en iyi şekilde savaşır. Cilt bakım rutininize ekleyeceğiniz ve acil durumlarda elinizi ilk götüreceğiniz bir üründür. Her türlü tahrişi ortadan kaldırmanıza yardımcı olur. Sivilce oluşumuna, uçuğa, pişiğe karşı üstün performans gösteren onarıcı krem cildinizi rahatlatmada en büyük yardımcınız olmaya adaydır. Ağda veya tıraş yaptıktan sonra oluşabilecek tahrişleri, bebeklerin sıkça karşılaştığı pişik problemini yok eder. Güneş yanıklarında dahi kullanılarak vücudunuzun rahatlamasını sağlar. Zdrave onarıcı cilt bakım kremi tek üründen maksimum verim almanızı mümkün kılan bir üründür.

  • Formül: Krem
  • Ağırlık: 50 ml
  • Özellik: Onarıcı

Zdrave Cilt Onarıcı Krem Ne İşe Yarar?

Zdrave Cilt Onarıcı Krem Ne İşe Yarar?

Zdrave cilt onarıcı krem birbirinden faydalı özelliklere sahiptir. Mucizevi Bulgar kremi olarak bilinen ürün, özellikle sivilce oluşumunu engellemeye karşı kullanılır. Bunun yanı sıra çinko içeren zengin içeriği sayesinde düzenli kullanımda cildinizin pürüzsüz görünmesini vadeder. Cildinizde bir alerji durumu söz konusu olduğunda Zdrave cilt kremini kullanarak bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. Ürünü sadece yüzünüzde değil bütün vücudunuzda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Doğal içeriği sayesinde güven vererek kullanıcılarına memnuniyet garanti eden bir üründür. Bebeklerde de sıkça kullanılan krem pişik oluşmasını engelleyerek çocukların yüzünü güldürmeye yardımcıdır. Aynı zamanda vücudunuzun kuru olan bölgelerine nem takviyesi sağlamak için de bu kremi tercih edebilirsiniz. Cildinizde oluşabilecek yara izlerini gidererek leke oluşumuna karşı savaşır. Tıraş ve ağda sonrası oluşan tahrişi yok ederek cildinizi rahatlatır.

Zdrave Cilt Bakım Kremini Kimler Kullanabilir?

Zdrave cilt bakım kremini her yaştan insan rahatlıkla kullanabilir. Kremin kullanımı için bir yaş kısıtlaması yoktur. Doğal içeriği sayesinde ciltte herhangi bir soruna yol açmaz. Böylece her cilt sorununda elinizi götürebileceğiniz ve çocuklarınızda da kullanabileceğiniz bir üründür. Dudak kenarlarında sürekli uçuk çıkan kullanıcıların favori ürünü olmaya adaydır. Ayaklarında kuruluk ve sürekli çatlama problemi çekenler de bu onarıcı kremi uygulayarak üründen maksimum verimi elde edebilirler. Ağda sonrası vücudunda sivilce ve kıl dönmesi problemi yaşayan kullanıcılar da Zdrave onarıcı kremden faydalanabilirler. Bunlara ek olarak onarıcı kremi, genital bölgede oluşan tahriş ve kaşınma problemlerinde de tercih edebilirsiniz. Zdrave cilt onarıcı krem bebeklerin pişik ve kuruluk çektiği bölgelere de rahatlıkla uygulanabilir. Bu sayede mucizevi krem hem bebekleri hem de yetişkinlerin yüzünü güldürmeyi başarır.

Zdrave Cilt Kremi Nasıl Kullanılmalıdır?

Zdrave cilt bakım kremini sivilcelerinizi kurutmak için kullanmak isterseniz gece yatmadan önce bölgesel olarak sorun olan yerlere sürebilirsiniz. Sabah kalktığınızda sivilcelerinizin sönmeye başladığını gözlemleyebilirsiniz. Onarıcı kremin kullanımını, ihtiyaç duyduğunuz her anda her bölge için sağlayabilirsiniz. Emilimi kolay olan krem, kullanım aşamasında sizi veya çocuklarınızı rahatsız etmez. Ağda yaptıktan sonra da tahriş olabilecek bölgelere ince bir tabaka halinde sürerek cildiniz tarafından emilmesini bekleyebilirsiniz. Bebeklerinizde pişik olduğunu gözlemlediğiniz bölgelerde düzenli olarak kullanırsanız en kısa sürede bu sorunun geçtiğini görebilirsiniz. Her alanda muhteşem bir sonuç veren krem bir üründen alınabilecek maksimum verimi kullanıcılarına sunar. Zdrave cilt onarıcı krem fiyatının uygunluğu sayesinde de kullanıcılarını tatmin etmeyi başarır. Bittikçe alarak evinizden eksik etmeyeceğiniz bir ürün haline gelen bu kremi deneyimlemek isterseniz Trendyol üzerinden kolay ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. Öncesinde ise Zdrave cilt onarıcı krem yorumlarına ve puanlarına göz atarak gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.