Zara W/end Tıll 8.00 Pm W/end Tıll 3:00 Am 100 ml 100 ml

1.090 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.100 TL
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.178,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.349,99 TL

Ürün Bilgileri

Zara W/end Tıll 8.00 Pm W/end Tıll 3:00 Am 100 ml 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: REKEL TİCARET Satıcı Ünvanı: MİKAİL ZORLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1490918035000001 Vergi Kimlik Numarası: 9990573602
    Bu ürün REKEL TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ZARA W/END TILL 8:00 PM W/END TILL 3:00 AM EDT 100 ML + 100 ML (3.4 FL. OZ). Eau de toilette ikili set. Mandarin, biber ve deri (I) + bergamot, ananas ve menekşe yaprakları (II) notaları saçan koku. Bu ürün orijinal ambalajı ile zarar görmeden iade edilmelidir. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- EAU DE PARFUM (EDP) Bir parfümde EDP kısaltması varsa, o parfümün, piyasadaki standart ürünler arasında esans yoğunluğu en fazla olan kokulardan biri olduğunu anlayabiliriz. Çünkü EDP’lerde esans yoğunluğu yüzde 10 ile 20 arasında değişiyor. Genel olarak EDP’ler kış aylarında veya gece aktivitelerinde daha çok öneriliyor. EAU DE TOILETTE (EDT) EDT parfümlerde esans yoğunluğu EDP’ye oranla çok daha az
  • yüzde 4 ile 10 arası. Bu oran EDT’leri gündelik kullanım için en uygun parfümler yapıyor. Tüketim oranı en yüksek olan EDT’ler dört mevsim kullanılabiliyor. EAU DE COLOGNE (EDC) EDC’ler esans yoğunluğu en az olan parfümlerdir. Kalıcılığının da düşük olması nedeniyle EDC’lerin kullanım oranı diğerlerine göre çok daha az. Yüzde 2 ile 4 arasında değişen esans yoğunluğu, EDC’leri özellikle koku hassasiyeti bulunanların tercih etmesini sağlıyor.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 200 ml
  • Koku Türü Aromatik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Zara P43S3873 100 ml+100 ml W/end Till 8.00 Pm W/end Till 3:00 Am

Zara W/end Till 8.00 Pm-W/End Till 3:00 Am 100 ml+100 ml parfüm modelleri, kokularıyla ve sundukları özellikleriyle dikkat çekici hale gelmektedirler. Güzel kokup, bu kokunun uzun süreli etki etmesini isteyen kişilerin bir numaralı tercihi arasında yer almaktadır. Zara W/end Till 8.00 Pm-W/End Till 3:00 Am 100 ml+100 ml edt orijinal parfümlerdir. Orijinal üretim olan bu modeller, sipariş eden müşterilerinin adlarına faturalı bir şekilde gönderilmektedir. Online sipariş vererek, hoş ve kaliteli kokan parfümlere sahip olabilirsiniz.

  • Hacim: 100 ml
  • Sağlık ve güvenlik standartlarına uygun üretim
  • Etkileyici ve kalıcı koku

Zara Till 8.00 Pm-W/End Till 3:00 Am Parfümlerin İçerikleri Nelerdir?

Zara Till 8.00 Pm-W/End Till 3:00 Am Parfümlerin İçerikleri Nelerdir?

Birinci sınıf işçilikle üretilen ve set olarak satılan bu iki parfüm modellerinin her biri 100 ml ağırlığındadır. Son derece etkili kokan Zara W/End Till 8 Pm: Alcohol denat, aqua parfum, benzyl salicylate, linalool, coumarin, limonene, citronellol, geraniol, bht, alpha-isomethyl ionone, benzyl benzoate, hexyl cinnamal, eugenol, citral, isoeugenol içeriğiyle müşteri memnuniyetini esas almaktadır. Zara W/End Till 3:00 Am içeriğinde ise: Ethylhexyl, methoxycinnamate, butyl, methoxydibenzoylmethane, ethylhexyl salicylate gibi farklı malzemeler tercih edilmiştir. Parfümler, çevre ve sağlık standartlarına uygun malzemeleri içeriğine ekleyerek güven vermektedir. Birçok malzemeyi bünyesinde barındıran bu modeller, edt tip parfümlerdir. Mandarin, biber ve deriyle birlikte, bergamot, ananas ve menekşe yaprakları gibi farklı aromaları içeren bu parfümler, meyvemsi ve ferahlatıcı kokularıyla ilgi çekicidir.

Zara W/End Till 8.00 Pm-W/End Till 3:00 Am Parfümler Kalıcı mıdır?

Birinci sınıf kalitede parfüm arayan müşterilere hitap eden Zara W/End Till 8.00 Pm-W/End Till 3:00 Am 100 ml+100 ml parfüm modelleri, günlük kullanım için ideal bir tasarıma sahiptir. Tempolu bir hayat yaşayanlar için oldukça uygun olan bu parfümlerin kokusunu 5-6 saat sonra bile ciddi şekilde fark edilir. Parfümlerin uzun süre kalıcı olması günlük kullanım için uygunluğunu kanıtlamaktadır. Uzun süreli kokusunu gündelik tempoda bile kaybetmeyen bu ürünleri özel günlerde de tercih edebilirsiniz. Dikkat çekici ve etkili kokularını ciddi sürelere yayarak, müşterilerinin endişelerini ortadan kaldıran bu ürünlerle eşsiz bir koku şöleni elde etmeniz mümkündür.

Zara Till 8.00 Pm - Till 3:00 Am 100 ml Parfümler Kimlere Hitap Eder?

İkili paket halinde satılan ve etkili bir performans sunan bu ürünler, her yaş grubuna hitap etmektedir. Zara w/end till 8.00 pm-w/end till 3:00 am 100 ml+100 ml fiyatları sayesinde hem tasarruf yapmanızı hem de güzel kokmanıza olanak sunar. Zira bu parfümler fiyat performans ürünleridir. Mevsim fark etmeksizin hep aynı koku performansını veren bu ürünleri gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Zara W/end Till 8.00 Pm-W/End Till 3:00 Am 100 ml+100 ml yorum bölümünde belirtildiği üzere ürünler ağır kokmayıp, ferahlatıcı bir kokuya sahiptirler. Ağır kokudan rahatsız olabilecek bir bireyin olduğu ortamlarda bu parfümler daha idealdir. Her detayın düşünülerek tasarlandığı Zara W/End Till 8.00 Pm-w/end till 3:00 Am 100 ml+100 ml parfümlerini satın alarak, uzun süreli kullanabileceğiniz bir parfüm setine sahip olabilirsiniz.