Zara Red Temptatıon 80 Ml (2.7 Fl. Oz) Kadın Parfüm

Ürünün Diğer Satıcıları (5)
950 TL'ye 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.310 TL
3. Ürüne 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.399 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.699,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Zara Red Temptatıon 80 Ml (2.7 Fl. Oz) Kadın Parfüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: REKEL TİCARET Satıcı Ünvanı: MİKAİL ZORLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1490918035000001 Vergi Kimlik Numarası: 9990573602
    Bu ürün REKEL TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RED TEMPTATION 80 ML RED TEMPTATION 80ML (2.7 FL. OZ). Çiçeksi eau de parfum. Koku piramidi portakal, kehribar ve meşe yosunu notalarından oluşuyor. Zarif, yoğun ve kalıcı bir koku.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 90 ml
Geri Bildirim Ver

Zara Red Temptatıon 80 Ml (2.7 Fl. Oz) Kadın Parfüm

Parfümler, günlük hayatta birçok kişinin en sık kullandığı bakım ürünlerinin başında yer alır. Kişiler, kendi tarzlarına ve kişiliklerine en uygun olan kokuları kullanarak kendi karakterlerini parfümler aracılığıyla pekiştirir. Karakteristik parfümlerden biri Zara Red Temptation 80 ml, kalıcı özelliği ile kullanıcılarına tüm gün eşlik eder. Günün her anında kullanılabilir ve eşsiz kokusuyla ferah hissetmenizi sağlar.

 
  • Çiçeksi koku
  • EDP
  • Etkileyici

Zara Red Temptation 80 ml (2.7 Fl. Oz) Kadın Parfüm Özellikleri

Zara Red Temptation 80 ml (2.7 Fl. Oz) Kadın Parfüm Özellikleri

Piyasada birçok çeşitte parfüm bulunur. Bu parfümlerin bazıları oldukça kalıcı ürünler olurken bazıları da gün içinde teninizden ve giysilerinizden silinebilir. İçerisinde bulunan esanslar ile parfümler arasında dikkatini çeken Zara Red Temptation 80 ml, şık şişesi ile kullanıcılara eşlik eder. Parfüm içeriğindeki esanslar, ilk sıkıldığı andan itibaren hissedilerek ayırt edilebilir. Oldukça etkileyici ve hafif olan bu ürün, meyvemsi ve çiçeksi bir kokuya sahiptir. Kişniş ve safran baharatlarının sıcaklığını hissettiren koku, acı portakal esansı ile renklenerek karakteristik bir koku olma özelliği taşır. Derin bir pralin ve beyaz çiçeklerin etkileyiciliği ile harmanlanan Zara Red Temptation, kullanıcıları gün boyunca eşsiz hissettirmeye yardımcı olur. Misk etkisiyle sarmalanan bu ürünü hem günlük hayatınızda tercih edebilir hem de özel günlerde kullanarak ortam içerisinde fark yaratabilirsiniz. Derin ve ferah kokuya sahip bu parfümü imza kokunuz haline getirebilirsiniz.

 

Zara Red Temptation 80 ml (2.7 Fl. Oz) Kadın Parfüm Yorumları

Zara Red Temptation 80 ml (2.7 Fl. Oz) Kadın Parfüm Yorumları

Zara Red Temptation, kalıcı parfümler içerisinde yer alır. Yüksek oranda esans bulundurduğundan kolay kolay tenden ve giysilerden silinmez. Eau de Parfum olarak geçen EDP ürünler, içerisinde neredeyse yüzde yirmi oranında esans bulundurur. Yüksek kalıcılığa sahiptir. Piyasadaki EDP ürünlerinden biri olan Zara Red Temptation parfüm, gün içinde teninizden ve giysilerden kolayca uçmaz. Etkileyici ve derin bir kokuya sahip olan bu ürün ile gün boyu kendinizi özel hissedebilirsiniz. Zara Red Temptation 80 ml kadın parfümü, meyvemsi ve çiçeksi kokuları seven tüm herkesin rahatlıkla kullanabileceği bir üründür. İlk sıkıldığı andan itibaren içerisindeki tüm esansları hissettirir. Kalıcı özelliğe sahip olan parfüm oldukça geniş bir kesime hitap eder. Sizi ve çevrenizdekileri rahatsız etmeyecek rahatlatıcı bir kokuya sahiptir. Her türlü alanda rahatlıkla tercih edebileceğiniz bu koku ile gün içinde kendinizi iyi hissedebilirsiniz.

 

Zara Red Temptation 80 ml (2.7 Fl. Oz) Kadın Parfüm Fiyatı

Zara Red Temptation 80 ml (2.7 Fl. Oz) Kadın Parfüm Fiyatı

Zara Red Temptation 80 ml fiyatı ve içeriği ile tam bir fiyat performans ürünüdür. Zara Red Temptation parfüm, benzersiz ve derin kokusuyla pek çok kullanıcının severek kullandığı bir parfümdür. Çiçeksi ve meyvemsi kokuları seven tüm kullanıcılar için uygundur. Zara Red Temptation, ten üzerine ve giysilere hafif bir koku bırakır ve tüm gün sizlere eşlik eder. Kadın ve erkek fark etmeksizin her kullanıcı tarafından sıklıkla tercih edilen kokuyu; bilek, dirsek içi ve boyun gibi sıcak noktalara uygulayarak etkisini artırabilirsiniz. Belli bir mesafeden sıkarak etkili bir kullanım sağlayabilirsiniz. Safran ve kişniş baharatlarıyla ısıtılmış olan bu parfümü her türlü kullanım alanı için uygundur. Acı portakal ile zenginleştirilmiş ve pralinin modern notalarıyla güçlendirilmiş olan parfüm ile günün her anı eşsiz hissedebilirsiniz. Kullanıcı deneyimlerine ulaşmak için Zara Red Temptation 80 ml kadın parfümü yorumları ve değerlendirmeleri bölümünü Trendyol’dan inceleyebilirsiniz. Dilerseniz hızlı bir şekilde sipariş oluşturabilirsiniz.