8
Gazoz kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Zafer Gazoz Eski 24'lü 200 ml

529 TL
(22,04 TL / adet)
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
549,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Zafer Gazoz Eski 24'lü 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FAWORİ DERİ VE ÇANTA Satıcı Ünvanı: TALHA TABANCA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8150132676
    Bu ürün FAWORİ DERİ VE ÇANTA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gazoz Eski 24'lü 200 ml
Geri Bildirim Ver

Zafer 24'lü 200 ml Eski Gazoz

Zafer Gazoz Eski 200 ml 24’lü paketi satın alarak efsanevi bir lezzete mutfağınızda yer verebilirsiniz. Bu ürün, lezzetini ve kendine özgü tadını 1934 yılından beri uygulanan bir formüle borçludur. 24’lük paketi buzdolabınızda uzun süre muhafaza edebilirsiniz. Bu gazozları serinlemek istediğiniz zamanlarda veya yemeklerin yanında keyifle tüketebilirsiniz. Zafer Gazoz, özgün aromasıyla size hoş bir deneyim yaratır. Hafif bir meyve tadına sahip olan ürün kolay içimiyle bilinir. Gününüze lezzet katmak isterseniz bu paketi satın alabilirsiniz.

  • Doğala özdeş çilek aroması
  • Nostaljik lezzet
  • Paket içeriği: 24x200 ml gazoz

Zafer Gazoz Eski 24'lü Gazozun Özellikleri Nelerdir?

Zafer Gazoz Eski 24'lü Gazozun Özellikleri Nelerdir?

Zafer Gazoz Eski 200 ml 24’lü ürün hijyenik koşullarda üretilip paketlendikten sonra satışa sunulur. İçecek, şişelere makineler el değmeden doldurulur ve ambalajlanır. Bu sayede gazozu güvenle tüketebilirsiniz. Paket içeriğinde 200 ml’lik 24 adet ürün bulunur. Söz konusu ambalajların her biri tek içim için porsiyonlanır. Gazozları buzdolabınızda veya kilerinizde uzun süre muhafaza edebilirsiniz. Ürün, ev tüketiminin yanı sıra restoran ve kafeteryalarda da tercih edilebilir. Ambalaj tasarımı bu modelin dikkat çeken özelliklerinden biridir. Yukarı doğru daralan şişe ergonomik bir yapıya sahiptir. Ambalajın gövde kısmı kolaylıkla tutulabilir. Zafer Gazoz 24’lü şişesinin kapağı özel bir cihaz kullanılarak monte edilir. Ürün bu sayede hava almaz ve formu bozulmaz. Bu kapağı bir açacak yardımıyla çıkararak gazozu içebilirsiniz. Özel bir tasarıma sahip olan kapak koleksiyonerler için uygundur.

Zafer Gazoz Eski 24'lü Gazoz Nasıl Tüketilir?

Zafer Gazoz Eski 24'lü Gazoz Nasıl Tüketilir?

Zafer Gazoz Eski 200 ml 24’lü ürün doğrudan şişeden içilerek tüketilebilir. Gazozu içmek için kapağı açmak yeterlidir. Dilerseniz, içeceği bir bardağa boşaltarak da tüketebilirsiniz. Bu konuda dikkat edilebilecek bazı hususlar vardır. Asidin kaçması içeceğin tadını bozabilir. Böyle bir durumla karşılaşmamak için ürünü satın aldıktan sonra buzdolabında bir süre bekletmeniz tavsiye edilir. Gazoz, soğuk olarak tüketildiğinde eşsiz bir tat dengesine sahip olur. Ürünü sade olarak tüketmeyi tercih edebilirsiniz. Bu şekilde gazozun eşsiz aromasını tadabilirsiniz. Dilerseniz, içeceği şişeye boşalttıktan sonra bir dilim limon ekleyebilir ve ürüne farklı bir tat kazandırabilirsiniz. Zafer Gazoz eski buzla tüketmek için de uygundur. İçeceği bardağa boşalttıktan sonra buz ekleyebilirsiniz. Bu ürün, çeşitli hamur işi tatlılarında da kullanılabilir. Gazozu hamura ekleyerek farklı ve lezzetli bir tat elde edebilirsiniz.

Zafer Gazoz Eski 24'lü Gazozun İçeriği Nasıldır?

Zafer Gazoz Eski 200 ml 24’lü ürün özel bir aromaya sahiptir. Bu içecekte doğala özdeş bir tada sahip olan çilek aroması kullanılır. Gazoz bu sayede hafif tatlı ve lezzetli bir yapıya sahiptir. Ürünün muhtevasında glikoz şurubu kullanılmaz. İçecek, doğal pancar şekeri ile hazırlanır. Ürün bu sayede güvenle tercih edilebilir. Zafer Gazozu, Türk Gıda Korteksi Alkolsüz İçecekler Tebliği’ne uygun bir muhtevaya sahiptir. Ürünün içeriğinde kaliteli tat veren bir bileşim mevcuttur. Antioksidan, gazozun muhtevasında dikkat çeken maddelerden biridir. Bu madde, ürünün tat dengesinin sağlanmasına yardımcı olur. Sodyum benzoat, içeceğin formunun ve tadının korunmasını sağlar. Gazozun kalitesini korumak için kuru ve serin yerlerde saklamanız tavsiye edilir. Ambalajın güneş ışığında bırakılması ürünün yapısının bozulmasına sebep olur. Sıcak havalarda lezzetle serinlemek için bu gazozu Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz. Diğer kullanıcıların deneyimlerini merak ediyorsanız ürün sayfası üzerinden Zafer Gazoz Eski 24’lü 200 ml yorum ve puanlamalarını inceleyebilirsiniz.