Z Tech Araç Araba Içi Torpido Ledi Buz Mavi Renkli Ip Neon Ip Led 2 Metre

Ürün Bilgileri

Z Tech Araç Araba Içi Torpido Ledi Buz Mavi Renkli Ip Neon Ip Led 2 Metre

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Araç içi ip neon led, aracınıza modern harika bir görünüm katar. * Yeni model otomobillerin birçoğunda bulunan ip neon, artık sizin aracınızda da olacak. * Birazcık elektrik bilgisiyle sizde kolayca aracınıza uygulayabilirsiniz. * Aşağıda ip neon montajı hakkında genel bilgiler verilmiştir. Hiç bilginiz ve tecrübeniz yoksa profesyonel bir destek alın. İp LED Temel Özellikleri Ürün adı: Torpido ledi, , Araç içi led Renk: Mavi – Açık mavi (aqua) – Kırmızı – Sarı – Turuncu – Beyaz – Yeşil Voltaj: 12 volt Boy: 2 metre Paket içeriği: 2 metre ip neon + inverter TORPİDO LED’İ NEDİR? » Araç içi torpido ledi
  • araç içinde kapı döşemeleri, gösterge çerçevesi, torpido panel birleşim aralıklarına / trim bölgelerine montajı yapılarak loş ışık veren esnek neon LED’dir. » Paket içinden 2 metre uzunluğunda ip neon ve ip neon inverteri (modül) çıkar. Tek parça olarak ya da 2 metrelik araç içi ip neon led, istenilen uzunlukta kesilip araya kablo bağlanarak da kullanılabilir.
Geri Bildirim Ver