yusfa shop 5D Elmas Boyama Ekstra Çözünürlüğe Sahip Kabe Resmi Mekke Tablosu 40x60 cm

222,65 TL

Eser Bilgileri

yusfa shop 5D Elmas Boyama Ekstra Çözünürlüğe Sahip Kabe Resmi Mekke Tablosu 40x60 cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UniversalStore Satıcı Ünvanı: FATİH KÜTÜK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6070703998
    Bu eser UniversalStore tarafından gönderilecektir.
  • İncelemiş olduğunuz eserin satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN ÖZELLİKLERİ 5D Elmas Boyama Tablolar / Resimler günümüzde oldukça dikkat çekmektedir Gerek evlerimize gerek kafelerimize gerekse iş yerlerimizin duvarlarını dolduran efsane tablolardır Dileyen direk duvara uygulamaktadır dileyen çereve yaptırıp en güzel köşesine asmaktadır Duvarlara zarar vermeyen çift taraflı bantlar ile direkt olarak uygulayabilirsiniz Detaylar : Ürün Malzemesi : Reçine Elmas Boyama Ölçü : 40 x 60 cm Renk : Resimdeki Renk Model : KABE ( MEKKE )
Geri Bildirim Ver