Yumoş Sıvı Bakım Çamaşır Deterjanı Renkli Giysiler Için Renk Korumada Daha Iyisi Yok 2520 ml 3 Adet

Ürünün Diğer Satıcıları (8)
3. Ürüne 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
499,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
533,80 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Yumoş Sıvı Bakım Çamaşır Deterjanı Renkli Giysiler Için Renk Korumada Daha Iyisi Yok 2520 ml 3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Unilever Satıcı Ünvanı: MNK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622047387500015 Vergi Kimlik Numarası: 6220473875
    Bu ürün Unilever tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SET.UNİ.1580

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
Geri Bildirim Ver

Yumoş Sıvı Bakım Çamaşır Deterjanı Renkli Giysiler İçin Renk Korumada Daha İyisi Yok 2520 ML 3 Adet

Yumoş renkli giysiler için sıvı çamaşır deterjanı, giysilerinizi özenle temizlerken ihtiyaç duydukları bakımı sağlamak için özel olarak geliştirilmiştir. Renk yenileme teknolojisi ile giysilerinizin renklerini solmaya karşı korur ve solmuş renklerin yenilenmesine yardımcı olur. Kumaş yüzeyinde zamanla oluşan tüylenmeyi ve yıpranmayı önler. Canlı ve renkli kıyafetlerinizin uzun süre parlak ve yeni gibi kalmasını sağlar.

 
  • Doğal kaynaklı içerik
  • Pro-Fibre teknolojisi
  • % 0 klor, boya, paraben

Yumoş Sıvı Bakım Çamaşır Deterjanı Özellikleri

Yumoş Sıvı Bakım Çamaşır Deterjanı Özellikleri

Yumoş sıvı bakım deterjanı, kıyafetlerin zamanla yıpranmasını önleyerek çamaşırların renklerini ilk günkü gibi korur. Ürün içeriği % 91 doğal kaynaklardan oluşur. Yumoş sıvı deterjan klor, paraben ve boya gibi sağlığa zararlı katkı maddeleri içermez. Bu nedenle ürünü kıyafetlerinizde kullanırken gönül rahatlığıyla tercih yapabilirsiniz. Bu ürün giysilerinizi özenle temizlerken ihtiyaç duydukları bakımı sağlamak, tüylenmeyi veya çizilmeyi ve renklerin solmasını azaltmak için özel olarak geliştirilmiştir. Sahip olduğu yeni nesil teknolojiler ile lifleri, malzemeyi güçlendiren ve dayanıklılığını koruyan koruyucu bir tabaka ile sarar. Pro-Fibre teknolojisi ile doku koruma, onarma ve renk yenileme sağlar. Üstün renk koruma performansı ile kullanıcılardan yüksek not alır. Kıyafetleri ilk günkü parlaklığında ve canlılığında uzun süre korur. Yumoş sıvı bakım çamaşır deterjanı ile giysilerinizin yeni gibi görünmesini sağlayabilirsiniz.

 

Yumoş Sıvı Bakım Çamaşır Deterjanı Kullanımı ve Yorumları

Yumoş Sıvı Bakım Çamaşır Deterjanı Kullanımı ve Yorumları

Yeni Yumoş sıvı deterjan giysilerin renklerini ve lif yapılarını korur. Lifleri aşınmaya, yıpranmaya, tüylenmeye ve solmaya karşı korumak için Pro-Fibre teknolojisini kullanır. Böylece canlı ve renkli giysiler uzun süre göz alıcı ve yeni gibi kalır. Ürün çamaşırlarınızı derinlemesine temizlemek için üretilmiştir ve çamaşırlara zarar vermeden yıkamanızı sağlamaktadır. Yumoş giysilerin zaman içinde tüylenmesini ve yıpranmasını önler. Canlı ve renkli giysilerin kumaş yapısını uzun süre korur. Doku koruma, onarım, renk yenileme teknolojisi ve Pro-Fibre teknolojisi ile sunulan Yumoş sıvı deterjan, liflerin aşırı aşınmasını engeller. Kumaşları hasarlara karşı koruyan ve renklerin solmasını önleyen en etkili deterjanlar arasında yerini alır. Daha detaylı bilgi için Yumoş Sıvı Bakım Çamaşır Deterjanı 2520 ml 3 Adet yorumları bölümüne göz atabilir ve kullanıcı deneyimleri hakkında fikir edinebilirsiniz. Buradan ürünün kullanımı hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

Yumoş Sıvı Bakım Çamaşır Deterjanı Fiyatı

Yumoş Sıvı Bakım Çamaşır Deterjanı Fiyatı

Yumoş Sıvı Bakım Çamaşır Deterjanı 2520 ml 3 Adet fiyatı ve performansı ile kullanıcıların beğenisini kazanır. Üstün çamaşır yıkama performansı ile kullanıcıların ihtiyaç ve beklentilerine cevap verebilir. Yumoş çamaşır deterjanı solmayı ve tüylenmeyi önlemek için üstün teknolojiler kullanır. Yumoş sıvı bakım çamaşır deterjanı, normal çamaşır yıkama işlemleri için uygundur. Bu sıvı deterjanı gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Yumoş sıvı deterjandan üstün performans almak için uygulanabilecek olan adımlar oldukça kolay ve temeldir. Öncelikle çamaşırlarınızı sıkıca kapatılmış bir poşet içinde deterjanın önerdiği miktarda suya karıştırın. Ardından çamaşırlarınızı suya bırakın ve iyice yıkayın. Son olarak çamaşırlarınızı normal şekilde yıkama ve çekme işlemlerinden geçirin. Ürünü Trendyol’dan daha yakından inceleyebilir, ayrıntılarına göz atabilir ve hızlı bir şekilde sipariş oluşturabilirsiniz. Bu sayede güvenli ve hızlı bir alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.