Yumoş Sıvı Bakım Çamaşır Deterjanı Hassas Giysiler Için Tüylenme Karşıtı Ipeksi Dokunuş 42 Yıkama 25

124,95 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Yumoş Sıvı Bakım Çamaşır Deterjanı Hassas Giysiler Için Tüylenme Karşıtı Ipeksi Dokunuş 42 Yıkama 25

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Migros Kargo Operasyonu Satıcı Ünvanı: MİGROS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622052951300016 Vergi Kimlik Numarası: 6220529513
    Bu ürün Migros Kargo Operasyonu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Micellar teknolojisi ile geliştirilen Yumoş Deterjan, kısa programda bile etkili formülü ile giysilerinin ihtiyaç duyduğu hassas bakımı sunar. Hassas giysiler için deterjan arıyorsan Yumoş Deterjan tam sana göre. İpeksi bakımı sayesinde giysilerin uzun süre seninle! Hassas giysilerinin seninle daha uzun süre kalması için özel olarak geliştirildi. Giymeye ve yıkamaya bağlı olarak giysilerin tüylenebilir ve dokusu yıpranabilir. En sevdiğin giysilerinin tüylenmesini engellemek istiyorsan, ihtiyacın olan deterjan tüylenme karşıtı Yumoş Deterjan! Doku koruyan Yumoş hassas deterjan, giysilerinin liflerini sarar. Böylece kısa programda bile giysilerinin dokusunu korumaya ve onarmaya yardımcı olur. Nazik formülü ile hassas giysiler için Yumoş sıvı deterjan
  • ipek, yünlü ve narin giysilerinin uzun süre yeni gibi kalmasını sağlar. Micellar taknolojisi ile giysilerini özenle temizler, korur ve onarır.İpeksi bir dokunuş ile giysilerinde zamanla meydana gelen yıpranmaları ve tüylenmeleri engeller, giysilerinin daha uzun süre seninle kalmasını sağlar. Klor, paraben ve boya içermez. Yumoş Deterjan, tüylenme önleyici özelliğinin yanında derinlemesine temizlik de sunar. Giysilerin ilk gün olduğu kadar yeni ve tertemiz bir şekilde, uzun süre seninle kalır! Yumoş’un benzersiz kokusu her yıkamada giysilerinizle buluşur. İçeriğindeki eşsiz Yumoş kokusu giysilerinle buluştuğu andan itibaren ferah ve temiz bir koku uzun süre sana eşlik eder.Giysilerinin ihtiyacı olan hassas bakımı ve derinlemesine temizliği Yumoş Deterjan ile keşfetmeye hazır mısın? Kullanım:Yumoş Deterjan kullanırken, ana deterjan gözüne 1 yıkama ve az kirli giysiler için 60 ml koyabilirsin.2-3kg = 60 ml , 4-5 kg= 80 ml

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
Geri Bildirim Ver

Yumoş Sıvı Bakım Deterjanı Hassas Çamaşırlara Özel

Çamaşırlarda mükemmel denecek dereceden etkili temizliğe neden olan Yumoş markasının sevilen ürünü, geniş bir kullanıcı kitlesine sahiptir. Yenilikçi bir tasarıma sahip olan ürün ile beraber çamaşırlarda görülen temizlik kullanıcıların beğenisini kazanmaktadır. Yumoş bakım deterjanı adı altında sunmuş olduğu ürün 42 yıkamaya kadar kullanılabilmektedir. Uzun süreler çamaşırların yıkanmasını sağlayan bu ürün, sıvı formda sunulmaktadır. Her kullanıcının zevkine ve ihtiyacına karşılık veren ürün, çamaşırlarda ideal bir kullanım sağlamaktadır. Çamaşırlarda yer alan kirlerde de oluşan yoğunluğa aldırış etmeden etkili bir temizlik sağlayarak, çamaşırlarınızın temiz ve güzel görünmesine olanak tanır. Az miktar kullanılarak oldukça güzel bir iş çıkaran Yumoş sıvı bakım deterjanı fazla konulsa dahi yıkandığı esnada kalıntı bırakmayarak istenmeyen görünümlere neden olmaz. Bunun yanı sıra bu ürün doğa ve cilt dostu bir izlenim vererek güvenli kullanım sunar.

  • Doğa Dostu
  • Üstün Teknoloji
  • Etkili Temizlik

Yumoş Sıvı Bakım Deterjanı ile Etkili Temizlik

Marka, sevilen ürünlerinde yenilikçi adımlar atarak her geçen gün gelişmektedir. Kullanıcıların isteklerini karşılayan ürünlere imza atan markanın sevilerek kullanılan bu ürünü çamaşırlarda üst düzey bakım sağlar. Hassas kumaşlarda sevilerek tercih edilen bu ürün sayesinde tüylenme ve benzeri sorunlar ortadan kalkmaktadır. Yumoş sıvı bakım deterjanı hassas 42 yıkama 2.520 ml özellikleri arasında en sevileni hassas kumaşlarda bile tüylenme sorununa neden olmamasıdır. Çamaşırlara ipeksi bir dokunuş katan bu sıvı deterjanı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Tüylenmenin yanı sıra yıpranma sorununu da ortadan kaldırarak giysilerinizin ilk günkü yumuşaklığına ve görünümüne ulaşmasını sağlar. Yumoş sıvı bakım deterjanı hassas 42 yıkama 2.520 ml giysileri özenle temizlerken ihtiyaç duyulan bakımı sağlamak amacıyla özel olarak geliştirilmiştir. Narin ve hassas olan giysilerin ilk günkü haline kavuşturur. Bunun yanı sıra üstün teknolojisi sayesinde çamaşırların liflerini sararak onarır ve korur.

Yumoş Sıvı Bakım Deterjanı Yorumları

Giysilerde oldukça etkili temizlik ve bakımı sağlayan bu ürün, kullanıcıların severek kullandığı sıvı deterjanlar arasında yer alır. Yıllardan beri deterjan konusunda öncü markalar arasında yer alan Yumoş, sunmuş olduğu bu ürün ile beğenileri kazanmaktadır. Giysilerin dokusunu koruyan ve bakım sağlayan bu ürün her yaştan kullanıcıya hitap etmektedir. Bebeklerin giysilerinde bile gönül rahatlığıyla kullanılabilen bu ürün anne ve babaların favorileri arasında yer almaktadır. Yumoş sıvı bakım deterjanı hassas 42 yıkama 2.520 ml kullananlar üründen aldığı verimden memnun kalmaktadır. Markanın sunmuş olduğu bu ürün, ciltte herhangi bir sorun oluşturmamaktadır. Yumoş sıvı bakım deterjanı hassas 42 yıkama 2.520 ml yorumları kullanıcıların görüşleri ve üründen duyduğu memnuniyetlerden oluşmaktadır.

Yumoş Sıvı Bakım Deterjanı Fiyatı

Yumoş Sıvı Bakım Deterjanı Hassas 42 Yıkama 2.520 Ml 30539745 kullanıcıların giysilerinde rahatlıkla kullandığı sıvı deterjanlardan biridir. Yumoş markası tarafından müşterilerine sunulan bu ürün birden fazla testten geçmektedir. Özel bileşenler ile güçlendirilen bu ürün giysilerden bakım ve temizlik konusunda oldukça iyi iş çıkarmaktadır. Giysilerin ihtiyacı olan bakımı etkili bir şekilde karşılar ve kullanıcıların beğenisini kazanır. Giysilerde ferah ve hoş bir koku bırakır. Yumoş sıvı bakım deterjanı hassas 42 yıkama 2.520 ml fiyatları her bütçeye uygundur. Uzun süreli kullanım sağlayan bu ürün kalabalık aileler için oldukça ideal bir seçenektir. Az miktar konulsa bile etkili temizlik sunması ise ürünün sunmuş olduğu avantajlar arasında yer alır. Yumoş sıvı bakım deterjanı hassas 42 yıkama 2.520 ml satın al işlemini Trendyol üzerinden kolayca gerçekleştirebilirsiniz.