1
Çamaşır Parfümü kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Yumoş Jet Fresh Giysi Spreyi Lilyum 200 ml 1 Adet Yumoş Jet Fresh Giysi Spreyi Orkide 200 ml 1 Adet

112,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
Kurumsal Fatura
155,95 TL
Kurumsal Fatura
179,95 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Yumoş Jet Fresh Giysi Spreyi Lilyum 200 ml 1 Adet Yumoş Jet Fresh Giysi Spreyi Orkide 200 ml 1 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Unilever Satıcı Ünvanı: MNK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622047387500015 Vergi Kimlik Numarası: 6220473875
    Bu ürün Unilever tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SET.UNİ.3191

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Hacim 500 - 750 ml
Geri Bildirim Ver

Yumoş Jet Fresh Giysi Spreyi Lilyum 200 Ml 1 Adet + Jet Fresh Giysi Spreyi Orkide 200 Ml 1 Adet

Çok kirli olmayan ve yıkama gerektirmeyen kıyafetlerinizi tekrar makineye atarak yıkamak size zaman kaybettirir. Ancak Yumoş’un son teknolojiyle geliştirdiği Yumoş Jet Fresh giysi spreyi lilyum 200 ml tekrar yıkama ihtiyacı gerektirmeyen ve az kirli kıyafetlerinizi birkaç dakikada yıkanmış kadar ferahlatan bir etkiye sahiptir. Pro-Fresh teknolojisi ile geliştirilen sprey içeriği kıyafetlerinizi yumuşatır ve kırışıklıklarını azaltır. Böylece kıyafetlerinizin ütü ihtiyacını azaltır ve yıkanmış gibi kokmasını sağlar.

 
  • Kırışıklık giderici
  • Lilyum ve orkide esanslı
  • Enerji tasarruflu

Yumoş Jet Fresh Giysi Spreyi Özellikleri

Yumoş Jet Fresh Giysi Spreyi Özellikleri

Giysilerinizi yıkamadan ferahlatmak Yumoş Jet Fresh giysi spreyi özellikleri arasındadır. Ayrıca sprey ütü etkisi sergileyerek giysilerinizde oluşan kırışıklıkları azaltmaya yardımcı olur. Böylece kıyafetlerinizin ömrünü uzatarak ütülemeden tekrar giymenizi sağlar. Yumoş’un geliştirdiği sprey Pro-Fresh teknolojisi ile hazırlanır. Ürün şişesi 200 ml hacme sahiptir. Sprey, kıyafetlerinizin güzel kokmasını sağlayan lilyum kokusuna sahiptir. Az kirlenmiş giysilerinizi yıkamadan giyebilmeniz için yıkanmış gibi kokmasını sağlayan bir üründür. Spreyin etkisini deneyimlemek için giyilmiş olan ve çok kirlenmeyen kıyafetinizi yatay bir yüzeye sermeniz gerekir. Daha sonra spreyi kıyafetinizden 20-25 cm’lik mesafeden sıkın. Kıyafetinizde kırışıklıkların yoğunlaştığı bölgelere ağırlık vererek sıkma işlemini sürdürün. Sonra ise spreyi sıktığınız bölgeleri elinizle düzeltin. Son olarak kıyafeti bir askıya asarak 15 dakika beklemeniz önerilir. Sürenin sonunda Yumoş sprey etkisini gözlemek mümkündür. Ayrıca bir şişe Yumoş Jet Fresh sprey, 2 makine kıyafeti ferahlatabilecek bir güce sahiptir.

 

Yumoş Jet Fresh Giysi Spreyi Kullanımı ve Yorumları

Yumoş Jet Fresh Giysi Spreyi Kullanımı ve Yorumları

Sevdiğiniz ve vazgeçemediğiniz kıyafetleri tekrar tekrar giymenizi mümkün kılan Yumoş Jet Fresh giysi spreyi Pro-Fresh teknolojisi ile üretilir. Kıyafetlerinize makinede yıkanmış kadar etkili orkide kokusu sunar. Sprey etkisiyle, yeni yıkanmış gibi ferah bir kokuyu giysilerinizden alabilirsiniz. Giydiğiniz az kirli olan ve tekrar giymek istediğiniz kıyafetin üzerine Yumoş’un geliştirdiği spreyi sıkarak kırışıklıkları azaltabilirsiniz. Dilerseniz spreyi kıyafetlerinize sıkabilir, ellerinizle kıyafeti düzelttikten sonra spreyin etkisini gözlemleyebilirsiniz. Ürünün konforu ve kullanımı hakkında daha detaylı bilgiye Yumoş Jet Fresh giysi spreyi orkide 200 ml hakkında yapılan yorumlar ile kolayca ulaşabilir ve merak ettiklerinize yanıt bulabilirsiniz. Kıyafetlerinizin yıpranmasını geciktirir ve makine kullanımını azaltarak enerji tasarrufu yapmanızı destekler. Özellikle giydiğiniz ve az kirli olan, makineye atılmasına gerek olmayan giysilerinizde kullanarak ürünün etkisini gözlemleyebilirsiniz.

 

Yumoş Jet Fresh Giysi Spreyi Fiyatı

Yumoş Jet Fresh Giysi Spreyi Fiyatı

Yumoş’un Pro-Fresh teknolojisiyle geliştirilen Jet Fresh giysi spreyi ile kıyafetlerinizin ömrünü uzatmak mümkündür. Spreyin kullanımı için giyilmiş kıyafetlerinizi tercih edebilirsiniz. Kıyafetlerinize spreyi sıkarak kırışıklığın yoğun olduğu bölgeleri ellerinizle düzeltmeniz gerekir. Daha sonra belirli bir süre spreyin etki etmesi için beklemelisiniz. Sürenin sonunda kıyafetlerinizin kırışıklıklarının azaldığını gözlemleyebilirsiniz. Ürün dermatolojik olarak test edilmiştir. Az kirlenmiş kıyafetlerinizi makinede tekrar yıkamaya son veren ve kıyafetlerinizin solmasının önüne geçen Yumoş spreyi kıyafetlerinize sıkarak beklenen etkiyi oluşturun. Kıyafetinize ferah bir koku yayan sprey, kıyafetinizi yumuşatır ve kırışıklıklarını azaltmaya yardımcı olur. Böylece giysilerinizi ütülemeden ütü etkisi gösterir. Üstelik 15 dakika gibi kısa bir sürede etkisini gözlemek mümkün. Hem zamandan hem enerjiden hem de harcamalarınızdan tasarruf etmenizi sağlar. Ayrıca Yumoş Jet Fresh giysi spreyi fiyatı Trendyol’da detayları ile birlikte yer alır. Ürün yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilir, dilerseniz bu ürünü hızlı ve pratik bir şekilde sipariş edebilirsiniz.