Yumoş Extra Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı Lavanta 1440 ml 60 Yıkama 4 Adet

409 TL
(1,70 TL / yıkama)
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
479,90 TL
3. Ürüne 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
999 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
596,55 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Yumoş Extra Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı Lavanta 1440 ml 60 Yıkama 4 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Unilever Satıcı Ünvanı: MNK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622047387500015 Vergi Kimlik Numarası: 6220473875
    Bu ürün Unilever tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SET.UNİ.1407

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Konsantre
Geri Bildirim Ver

Yumoş Extra Konsantre Çamaşır Yumuşatıcı ile Hepsi Bir Arada

Yumuşatıcı, çamaşır makineleri için en popüler yardımcı ürünlerden biridir. Hijyen sektörünün lider kuruluşlarından Yumoş markasının geliştirdiği Yumoş extra lavanta ürünü de faydalı özellikleriyle alternatifler arasında öne çıkıyor. Yumoş yumuşatıcılar hassas çamaşırları koruduğu için yüksek kaliteli koku formülü ile kurumasını önler ve uzun süre harika kokmasına olanak tanır. Tüm bu özellikler Yumoş lavanta yumuşatıcı ürününün gözle görülür etkileri arasında yer alır. Ek olarak, bu yumuşatıcı pek çok fayda sağlar. Pamuk ve yün gibi doğal liflerin kurutma işlemi sırasında kırılmasına engel olur. Kullanım süresini uzatır. Sonuç olarak, çamaşırlar daha fazla yıkama ile daha güçlü hale gelir ve yırtılmaya, solmaya ve yıpranmaya karşı direnç sağlar. Yumoş yumuşatıcılarının en önemli özelliği güçlü kokularıdır. Özel formüle edilmiş Yumoş yumuşatıcılar ile yıkanan çamaşırların kokusu, çamaşırların liflerine derinlemesine işleyen kalıcı bir koku etkisine sahiptir.

  • Etkili temizlik
  • Güzel koku
  • Üstün performans

Yumoş Extra Lavanta Konsantre Çamaşır Yumuşatıcı Özellikleri

Yumoş Extra Lavanta Konsantre Çamaşır Yumuşatıcı Özellikleri

Yumoş extra lavanta konsantre çamaşır yumuşatıcı ile koku her zaman ferahlatıcı bir etki verir ve kokuyu yeniden yaratır. Formülünde ekstra parfüm kullanımını gerektirmeyecek nitelikler içerir ve çamaşırlar bir sonraki yıkamaya kadar kullanıldığında koku kokusu hissedilir. Yumuşatıcı içerik özellikleriyle Yumoş, geleneksel yumuşatıcılara göre üstün özelliklere yer verir. Yumoş markasının bünyesinde yer alan extra lavanta konsantre yumuşatıcısı farklı özelliklerle piyasaya çıkıyor. Yumoş kalitesini uzun süreler taşıyan ürünler yer alıyor. Yumoş extra lavanta konsantre çamaşır yumuşatıcı 1440 ml 60 yıkama çeşitli çamaşır makineleri ile %100 uyumlu olacak özelliklerle sunulmaktadır. Bu yumuşatıcı kalıcı bir kokuya sahip olmasının yanı sıra özellikle lavanta kokusunu kıyafetlerinde sevenler için hazırlanır. Lavanta kokusunu uzun süreler çamaşırlarda hissettiren bu ürün giysilerin yanı sıra nevresimler için de uygundur.

Yumoş Extra Lavanta Konsantre Çamaşır Yumuşatıcı ile Ferah Günler

Yumoş Extra Lavanta Konsantre Çamaşır Yumuşatıcı ile Ferah Günler

Çamaşırlar, kullanıcıların giysilerinin daha yumuşak olmasına yardımcı olmak için Yumoş extra lavanta konsantre çamaşır yumuşatıcı 1440 ml 60 yıkama x 4 adet SET.UNİ.1407 ile yıkanır. Ayrıca yumuşatıcı ile yıkanan çamaşırlar daha uzun süreler kalıcı kokuya sahiptir ve hoş kokusu sayesinde gün boyunca temiz ve ferah hissetmenizi sağlar. Çamaşırdaki hoş koku, onu kullananların stresini azaltır. Sakinleştirici ve rahatlatıcı bir etki sağlar. Yumoş extra lavanta konsantre çamaşır yumuşatıcı 1440 ml 60 yıkama x 4 adet ile yıkanan çamaşırlar daha az kırışıklığa neden olur. Çünkü Yumoş, liflerin arasına nüfuz ederek lifler arasındaki sürtünmeleri azaltmaktadır. Yumoş markasına ait olan bu yumuşatıcı modeline sahip olmak hemen sipariş verebilirsiniz.

Yumoş Extra Lavanta Konsantre Çamaşır Yumuşatıcı Yorumları

Yumoş Extra Lavanta Konsantre Çamaşır Yumuşatıcı Yorumları

Konsantre yumuşatıcı, farklı özellikleri ile kullanıcılara avantaj sağlar. Yoğun özelliği sayesinde az miktarda kullanıldığında bile yıkamayı büyük ölçüde etkileyebilir. 1440 ml kapasiteli şişeler bile 60 yıkamaya kadar kullanılabiliyor. Böylece konsantre ürün grubu aynı anda enerji, su ve yumuşatıcı tasarrufuna neden olur. Ayrıca bu fonksiyonel özelliği oldukça ekonomik bir yapı sergiler. Suda kolayca çözünen Yumoş extra lavanta konsantre yumuşatıcı 1440 ml daha uzun süre kalıcı bir koku içermektedir. Çamaşır makinesi için zararlı hiçbir içeriğe yer vermez. Yoğun köpük oluşturmadığı ve kolay çözündüğünden dolayı çamaşır makinesi deterjanın yıkama döngüsündeki işlevini sınırlamaz. Bu ürün 60 yıkamaya kadar 1440 ml'lik bir paket olarak piyasaya sürülmektedir. Lavanta içeriği ile rahatlatıcı ve stres önleyici etki sağlar. Deterjan ve çamaşır makineleri ile uyumlu çalışması ve kaliteli kokusu ile sevilerek kullanılmaktadır. Yumoş extra lavanta konsantre çamaşır yumuşatıcı 1440 ml 60 yıkama x 4 adet yorumları için ürünlere göz atabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen satın alabilirsiniz.