Yükselen Zeka Yayınları Zeka Ve Dikkat Geliştirme Seti 3-6 Yaş

318,90 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.500 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Yükselen Zeka Yayınları Zeka Ve Dikkat Geliştirme Seti 3-6 Yaş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEMEL Satıcı Ünvanı: TEMEL KIRTASİYE KİTAP OYUNCAK İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0837006233900012 Vergi Kimlik Numarası: 8370062339
    Bu ürün TEMEL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zeka Ve Dikkat Geliştirme Seti 3-6 Yaş

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Yükselen Zeka Yayınları Zeka ve Dikkat Geliştirme Seti 3-6 Yaş

Zeka ve dikkat geliştirme setleri konsantrasyon problemi yaşayan çocuklar için bilimsel veriler incelenerek uzman tarafından hazırlanır. Yükselen Zeka Yayınları zeka ve dikkat geliştirme seti 3-6 yaş ürünü sade ve akıcı bir dil ile yazılır. Set içerisinde üç kitap, bir tangram ve bir kontrol paneli bulunur. Dikkat ve zeka geliştirme egzersizlerinin bulunduğu bu set, kolaydan zora doğru hazırlanarak çocukların tek bir konuya odaklanmalarına yardımcı olur. Kitap içeriğinde çocuğun tek başına ya da ebeveynleriyle birlikte uygulayabileceği egzersizler mevcuttur. Çocukların öğrenme sürecinde aktif şekilde yer almasını sağlayan bir üründür. Eğlenceli şekilde tasarlanan egzersizler sayesinde farklı alanlardaki becerilerin gelişimi sağlanır. Zeka ve dikkat geliştirme seti 3-6 yaş aralığındaki çocukların dikkat gelişimini desteklemek için tercih edebilirsiniz.

  • Eğlenceli egzersizler
  • Öğrenme sürecine aktif katılım
  • Akıcı anlatım

Akıcı Yükselen Zeka Yayınları Zeka ve Dikkat Geliştirme Seti

Akıcı Yükselen Zeka Yayınları Zeka ve Dikkat Geliştirme Seti

Zeka ve dikkat geliştirme kitapları çocukların öğrenmeye olan ilgilerini küçük yaşlarda artırmaya yardım eder. Yaş grubunun özelliklerine uygun olarak düzenlenen set sayesinde çocuğun mental gelişimi desteklenir. Yükselen Zeka Yayınları tarafından sunulan Zeka ve dikkat geliştirme 3-6 yaş seti içerisindeki tangram sayesinde ince motor becerilerinin ve el göz koordinasyonunun gelişimi olumlu yönde etkilenir. Keyif verici egzersizlerle öğretici bir süreç sunarak çocukların problem çözme becerilerinin güçlenmesine katkı sağlar. Zihnin aktif kullanımını sağlayan etkinlikler sayesinde boş zamanların verimli geçmesi sağlanır. Çocukların egzersizler süresince tam konsantrasyonunu sağlayan kitaplar renkli ve etkileyici çizimleriyle dikkat çeker. Dikkat geliştirme seti içerisinde zihni geliştiren uygulamalı egzersizler bulunur. Bu set ile aynı anda birden fazla alanda öğrenme sağlayarak çocuğunuzun farklı becerilerini geliştirme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Yükselen Zeka Yayınları Zeka ve Dikkat Seti Yorumları

Yükselen Zeka Yayınları Zeka ve Dikkat Seti Yorumları

Özenle tasarlanan çeşitli egzersizlerin bulunduğu Yükselen Zeka Yayınları dikkat geliştirme kitapları çocuklara keyifli vakit geçirme fırsatı sunar. İçeriğindeki zengin görsel tasarımlar çocukların ilgisini çekerek eğlenirken öğrenmeye yardımcı olur. İfade ile anlamlandırma yeteneğini geliştiren egzersizler sözel becerilerin güçlendirilmesini sağlar. Sette yer alan her kitabın içerisinde çok sayıda egzersiz bulunması öğrenilenlerin pekiştirilmesini sağlayarak kalıcı hale getirir. Hem kısa hem uzun süreli bellek gelişimini destekleyen egzersizler zeka gelişimine katkı sağlar. Zeka ve dikkat geliştirme seti içerisindeki tangram ile kontrol paneli sayesinde egzersizler eğlenceli hale getirilir. Sağlıklı iletişim kurmak için gerekli olan odaklanma için de yarar sağlayan dikkat ve zeka kitapları sosyal becerilerin gelişimine katkı sağlar. Dikkat ve zeka seti ile çocuğunuzla kaliteli vakit geçirerek boş zamanlarınızı verimli şekilde değerlendirebilirsiniz.

Yükselen Zeka Yayınları Zeka Dikkat Seti Fiyatları

Yükselen Zeka Yayınları Zeka Dikkat Seti Fiyatları

3-6 yaş grubundaki çocuklar için profesyonel şekilde hazırlanan egzersizler uzmanların denetiminden geçer. Yükselen Zeka Yayınları zeka ve dikkat geliştirme seti 3-6 yaş fiyatları belirlenirken ürünün içeriği ve egzersiz çeşitliliği dikkate alınır. Yaş grubuna uygun olarak düzenlenen bu eğitici set içeriğindeki çeşitlilik ve uygulamalı aktiviteleri sayesinde çocuğun aktif katılımını sağlar. Eğlenceli şekilde düzenlenen egzersizler çocukların dikkatini toplamasını kolaylaştırarak dikkat ve odaklanma sürelerini arttırır. Kolay ve zor egzersizlerin sistemli şekilde yapılandırılması çocukların dikkatinin dağılmasını ve sıkılmasını önler. Görsel ve işitsel becerilerin gelişimini olumlu etkiler. Psikolojik açıdan çeşitli avantajlar sunarak çocuğun özgüveninin artmasına yardımcı olur. Yükselen zeka yayınları zeka ve dikkat geliştirme seti 3-6 yaş yorumları inceleyerek müşterilerin deneyimleri hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Özenle hazırlanan bu seti Trendyol üzerinden güvenli şekilde satın alabilirsiniz.