yugo Dezenfektan 5lt Dr Mars

338 TL
(67,60 TL / lt)
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

yugo Dezenfektan 5lt Dr Mars

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TETİKLERKİMYA Satıcı Ünvanı: TETİKLER KİMYA TEKSTİL MATBAA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0841026152700017 Vergi Kimlik Numarası: 8410261527
    Bu ürün TETİKLERKİMYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • yugo dezanfektan 5 lt lik 1 adet Ürün Açıklamaları Dr. Mars Alkollü El Dezenfektanı: Faydaları: Ellerin hijyenik şekilde derinlemesine temizlenmesine yardımcı olur. Tüm ürünlerimiz Sağlık Bakanlığından alınmış Biyosidal belgelidir. Cilde karşı son derece hassastır. Cilt bakımı yapan nemlendirici bileşenler içerir. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Etkin bir cilt koruma özelliğine sahiptir. Ürün Özellikleri: Dr. Mars %70, alkol bazlı el dezenfektanıdır. Cilde karşı son derece hassastır. Cilt üzerinde tahriş veya hassasiyete neden olabilen uzun süre kalıcı maddeleri içermez. Dr.Mars alkolden kaynaklı kurumasını engellemek için yüksek kaliteli nemlendirici içerir. Literatürde etil alkol formülasyonlarında %70 optimum etkinlik göstermektedir. Kullanım Alanları: Medikal çalışmalarda ve dental alanda, hastanelerde hijyenik el dezenfeksiyonunda kullanılır. Günlük kullanım için de uygundur. Kullanım Şekli: Konsantre olarak direkt kullanılır. Dr. Mars, kuru ellere ovularak uygulanır. Tüm uygulama süresince eller ürün ile tamamen nemli kalmalıdır. Eller su ve yıkama losyonları ile temizlenmeden önce dezenfekte edilmelidir. Ürüne ait belgeler: Biyosidal ruhsat no: 2020/G71 İSO 45001/2018 İSO 9001/2015 İSO 14001/2015 CE -19032001 BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDER. SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİZ.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği Tekli
  • Hacim 5 L +
  • İçerik Alkol Bazlı
Geri Bildirim Ver