Yudum Riviera Zeytinyağı 5 lt

1.799,99 TL
(360 TL / lt)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.899 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Yudum Riviera Zeytinyağı 5 lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MERAL Satıcı Ünvanı: MERAL KONFEKSİYON ELEKTRONİK EŞYA HALI VE DAYANIKLI TÜKETİM MADDELERİ PAZARLAMA SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0616005109600015 Vergi Kimlik Numarası: 6160051096
    Bu ürün MERAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yudum Riviera Zeytinyağı asidi dengelenmiş zeytinyağı ile sızma zeytinyağının harmanlanmış halidir. Hafif bir koku ve lezzete sahip 'Yudum Riviera Zeytinyağı'nı sıcak, soğuk tüm yemeklerde kullanabilirsiniz Riviera zeytinyağı, sızma zeytinyağının kendine has tadını ve kokusunu ağır bulanlar için idealdir Hava ve ısı zeytinyağına zarar verir. Zeytinyağını doğrudan güneş ışığı görmeyen serin yerlerde saklamaya özen gösterin. Zeytinyağı her türlü kokuyu çeker. Bu nedenle yabancı koku olmayan yerlerde ağzı kapalı olarak muhafaza edilmelidir.
Geri Bildirim Ver

Yudum Riviera Zeytinyağı 5 Lt

Pek çok yemeğin ve salatanın içerisinde kullanılan zeytinyağları, sağlığa olan faydaları ile önemli bir besin kaynağı olarak bilinir. İnsan vücudu için gerekli besin değerlerini içeren, E vitamini sağlayan Yudum Riviera 5 litre ağırlığındadır. Teneke ambalajlarda üretilen, içerisinde 91 gram yağ, 819 kcal enerji bulunan besin protein ve şeker bulundurmaz. Yudum Riviera Zeytinyağı 5 lt teneke ambalajlar halinde satışa sunulur. Riviera yağ türü, içerisinde doğal ve rafine zeytinyağını içerir. Tat ve koku açısından dengeli bir orana sahiptir. Ürün, sıcak yemeklerde ve kızartmalarda kullanılır. Yudum Riviera zeytinyağı 5 lt yorumları incelendiği zaman tüketicilerin üründen memnun kaldığı görülür. Yudum Egemden Riviera zeytinyağı 5 litre ağır yağ kokularından hoşlanmayanlar için yemeklere hafiflik katar.

  • Fırınlama, pişirme ve kızartma yapmaya uygun
  • 5 Litre
  • Riviera yağ türü

5 Lt Riviera Zeytinyağı Faydaları

5 Lt Riviera Zeytinyağı Faydaları

Yudum Riviera 5 lt kapasiteye sahip doğal bir yağ çeşididir. Zeytinyağı, sağladığı E vitamini ile dengeli bir tat ve koku içerir. Bünyesinde hem natürel hem de rafine ürünü olan işlem görmüş yağ bulunur. Yudum Riviera, dengeli asit oranına sahip zeytinyağı sevenlerin tercihidir. Ürün, içerisinde asit oranı az olmakla birlikte elde edilme şekli de farklıdır. 5 Lt Riviera zeytinyağı yoğun tada sahip yağları sevmeyenler için üretilir. Yudum Egemden Riviera zeytinyağı 5 lt 819 kcal enerjiden oluşur. İçeriğindeki E vitamini ile vücutta gerekli vitamin ve mineralleri tamamlamayı sağlar. Ege’de yetişen zeytin ağaçlarından elde edilen yağ, hijyenik koşullarda üretilir. Karaciğeri temizleme, sindirim düzenleme, kemiklerin güçlendirilmesi, kilo vermeyi desteklemesi, diyabete karşı koruma sağlaması gibi faydalara sahiptir.

5 Lt Riviera Zeytinyağı Kullanım Alanları

5 Lt Riviera Zeytinyağı Kullanım Alanları

Yudum Egemden Riviera zeytinyağı 5 lt teneke kutular içerisinde muhafaza edilir. Ambalaj içerisinden çıkararak yemek yapımı sırasında kullanmak için cam kutulara yerleştirebilirsiniz. Ürünü, sıcak yemek çeşitlerini yaparken veya patates kızartması, sebze kızartması gibi işlemler sırasında kullanabilirsiniz. Doğal bir besin kaynağı olan ürün, yemeklere yumuşaklık ve hafif bir koku katar. Kimyasal işleme maruz bırakılmadan üretilen doğal yağlar, kızartma ve hamur işi gibi pek çok yemek yapımında kullanılabilir. Yudum Egemden Riviera zeytinyağı yorumları incelendiğinde müşterilerin ürünlerden memnun olduğu görülür. Yudum Riviera zeytinyağı 5 lt fiyatı ile her bütçeye uygundur. İçeriğinde yer alan E vitamini ile güneş ve rüzgar gibi dış etkenlere karşı koruma sağlar. Antioksidanları ile kilo vermeye yardımcı olur. Yudum Egemden Riviera zeytinyağı 5 lt fiyat ve ürün değerlendirmelerini inceleyerek ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Yudum Egemden Riviera Zeytinyağı Trendyol’da

Uygun Fiyatlı Yudum Egemden Riviera Zeytinyağı Trendyol’da

Riviera zeytinyağı her çeşit fırınlama, pişirme ve kızartma gibi işlemleri gerçekleştirmeyi sağlar. Patates kızartması, sebzelerin fırınlanma ve pişirilmesi, köfte, et gibi sulu yemeklerde kullanılır. Ağır sıcak yemekleri yaparken ürünü kullanarak yemeğinize hafif bir tat ve koku verebilirsiniz. Ayrıca yemeklerde ağır kokudan rahatsız olanlar için ürün hafiflik ve az yoğun bir tat sağlar. Riviera zeytinyağı 5 lt tencere yemeklerinde, etli ve sebzeli yemeklerde kullanılır. Sağlığa zararsız olan yağ, doğal bir üretimden geçer. Ürün saç bakımında, cildin nemlendirilmesi, diyabete karşı koruma ve kan basıncını düzenleme konusunda işlevsel özelliklere sahiptir. Vücuda olan faydaları ile her yaştan insanın kullanımına uygundur. Yüksek orandaki E vitamini ile dış etkenlere karşı koruma sağlar. Riviera zeytinyağı fiyat değerlendirmesi yaparak ve yorumlara bakarak uygun fiyatlarla yüksek kalitede zeytinyağı satın alabilirsiniz.