YSF Erkek Siyah Damatlık Kuşak Takım

799 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

YSF Erkek Siyah Damatlık Kuşak Takım

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YSF GİYİM Satıcı Ünvanı: YUSUF GİYİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0988003284000013 Vergi Kimlik Numarası: 9880032840
    Bu ürün YSF GİYİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aksesuar kreasyonunun gözdesi olan Erkek Siyah Damatlık Kuşak Takım, klasik şıklığın zamansız bir temsilcisi olarak öne çıkar. Papyon ve kuşaktan oluşan bu özel set görünümünüzü zirveye taşımak için mükemmel bir parçadır. Modern bir görünüm yaratan papyon, standart formu sayesinde pratik bir şekilde gömleklerin üzerine takılabilir. Ona eşlik eden piliseli kuşak ise doğal olarak güçlü ve karizmatik görünümü sayesinde takım elbise, smokin, frag veya damatlıklara şıklık ekler. Her detayında ince bir işçilik saklı olan papyon ve kuşak seti stilinizi en iyi şekilde tamamlamanız için idealdir. Düz siyah renkteki papyon ve kuşak set, asla modası geçmeyen stili ve çok yönlü tarzıyla her türlü gömlek modeli ile kullanılabilir. Etkinlikler, önemli seremoni ve törenlerde özellikle Ata Yaka Gömlek gibi elegan parçalarla mükemmel görünür. Yaklaşan düğün veya resmî davet için papyon ve kuşak seti
  • piliseli gömlek, slim fit siyah damatlık, rugan ayakkabı ve beyaz yaka mendili gibi premium parçalarla kombinleyerek ihtişamlı bir tarz oluşturabilirsiniz. YSF Giyim, resmî görünümleri kusursuz bir şekilde tamamlamanızı sağlayan premium papyon ve kuşak seti modelleri sunar. Siz de kendi stilinizin zirvesine çıkmak için en lüks papyon ve kuşak setlerini özel fiyatlar online özel ayrıcalıklarından yararlanarak hemen sipariş edebilirsiniz. ConnectProf © tarafından yayınlanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 2'li
Geri Bildirim Ver