Youth Glam Sivilce, Siyah Nokta Karşıtı Ve Aydınlatıcı Etkili Beyaz Kil Maskesi

Ürün Bilgileri

Youth Glam Sivilce, Siyah Nokta Karşıtı Ve Aydınlatıcı Etkili Beyaz Kil Maskesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YOUTH GLAM Satıcı Ünvanı: YOUTH GLAM KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0982099277300001 Vergi Kimlik Numarası: 9820992773
    Bu ürün YOUTH GLAM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PURIFIER WHITE CLAY MASK (BEYAZ KİL MASKESİ) İçeriğindeki yoğun Hyaluronik Asit ve Pentavin’in sinerjik etkisiyle ciltte akne ve siyah noktaların önlenmesine yardımcı olur. Aynı zamanda gözeneklerin sıkılaşmasına destek sağlar ve cilde canlı ve parlak bir görünüm kazandırır. HANGİ CİLT TİPİNE UYGUN? Tüm cilt tipleri için kullanımı uygundur. KULLANIM: Youth & Glam Tonik pad ile temizledikten sonra yüzünüze tabaka halinde uygulanmalı ve göz ve çevresi bu uygulamadan korunmalıdır. Tamamen kuruduktan sonra (yaklaşık 10 dakika), ılık su ile yıkanıp cilt temizlenmelidir. Yıkamayı kolaylaştırmak için makyaj süngeri veya pamuk kullanılabilir. Bu uygulama haftada 3-4 kez tekrarlanabilir. Hassas ciltlerde bekleme süresi 5 dakika kısaltılabilir. ÖNEMLİ AVANTAJLAR Siyah nokta, beyaz nokta, aşırı yağlanma, sivilce ve akne problemine karşı savaşır Gözenek sıkılaştırma etkisi sağlar Cildi yeniler ve ölü hücrelerden arındırır. ÜRÜN DETAYLİ AÇIKLAMA İçeriğindeki yoğun Hyaluronik Asit ve Pentavin’in sinerjik etkisiyle ciltte akne ve siyah noktaların önlenmesine yardımcı olur. Aynı zamanda gözeneklerin sıkılaşmasına destek sağlar ve cilde canlı ve parlak bir görünüm kazandırır. Cildin elastikiyet kazanmasına, çevresel faktörlere karşı direncinin atmasına ve sağlıklı cilt yapısı görünümünün korunmasına yardımcı olur. Cilt tarafından homojen ve hızlı bir emilim gösterir. Bu ürün, ciltte ortaya çıkan pürüzlenmelerin düzelmesine yardımcı olur ve cildi parlatarak daha canlı bir görünüm kazandırır. Aynı zamanda cildin beslenmesine katkıda bulunarak sağlıklı bir cilde sahip olmanıza yardımcı olur ve cildin sıkılaşmasına destek olur. Yağlı ciltlerde sebum oranını dengelemeyi sağlar ve siyah noktaların temizlenmesine yardımcı olur. AKTİF İÇERİKLER NELER? Shea Butter Hyaluronic Acid Herbal Extracts İÇİNDEKİLER: AQUA, KAOLIN, CETEARYL ALCOHOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, C12-15 ALKYL BENZOATE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, NIACINAMIDE, HYALURONIC ACID, SACCHARIDE ISOMERATE, SODIUM CITRATE, EQUISETUM ARVENSE EXTRACT, ALLANTOIN, ROSA CANINA LEAF EXTRACT, PARFUM, PISUM SATIVUM SPROUT EXTRACT, PANTHENOL, OLEA EUROPAEA LEAF EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT, POLYSORBATE 20, PERSEA GRATISSIMA LEAF EXTRACT, SALVIA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, CITRIC ACID CİLT BAKIM RUTİNDE NE ZAMAN KULLANILACAK: TONİK PAD
  • PURIFIER WHITE CLAY MASK
  • UYARI Sadece harici kullanım içindir. Göz ile doğrudan temasından kaçının. Ürün göze kaçarsa su ile iyice durulayın. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayın. Maske temizlendikten sonra geçici bir kızarıklık olabilir, bu doğal bir etkidir. Eğer çok rahatsız edici ise maske bekleme süresi kısaltılabilir. Yaralı ve kesik ciltlerde kullanmayın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
  • Ek Özellik Vegan
  • İçerik Hyalüronik Asit
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver