7
Paspas ve Mop kategorisinde
en çok satılan 7. ürün

Youban Temiz Su Ile Kirli Suyu Ayıran Otomatik Temizlik Seti Pro +1 Yedek Mop Bezli

799 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Youban Temiz Su Ile Kirli Suyu Ayıran Otomatik Temizlik Seti Pro +1 Yedek Mop Bezli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alan Memnun Satıcı Ünvanı: ALFA SANAL MAĞAZACILIK İLETİŞİM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0051086250200001 Vergi Kimlik Numarası: 0510862502
    Bu ürün Alan Memnun tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Youban temizleme seti ile evlere gerçek hijyen geliyor! Temiz Su ile Kirli Suyu Ayıran Otomatik Temizlik Seti PRO Kare model +1 Yedek Mop Bez ile gönderilmektedir. Kirli ve temiz suyu %100 ayındıran Özel tasarımı sayesinde,her seferinde sadece tertemiz su ile yıkanmış pırıl pırıl bir mop ile temizlik yapmanızı sağlar. Temiz suyu ayırt edebilen bu özelliği sayesinde, su ve deterjan tasarrufu sağlar. Özel fırçası sayesinde mopun üstündeki saç ve kılları kolayca temizler, az su kullanarak etkin temizlik sunar. %100 Mikrofiber mopu her yüzeyi çizmeden zahmetsizce temizler,sıvıyı hızlıcı emer iz ve kir bırakmaz . Koltuk altları gibi ulaşılması zor yerleri bile kolayca temizlemenizi yardımcı olur. Ergonomik yapısı sayesinde en zorlu alanlarda size kullanım kolaylığı sunarak rahat temizlik yapmanızı sağlar. Su tahliye tıpası sayesinde kirli su kolayca boşaltılabilir. Mopun cırt cırtlı yapısı sayesinde kolayca takılıp çıkarılabilir, çamaşır makinasında yıkanabilir. Artık sizde Temiz su ile gerçek temizliğin tadını çıkarabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Set
  • Renk beyaz
Geri Bildirim Ver