5
Diğer Kuruyemiş kategorisinde
en çok satılan 5. ürün

Yöreden Doğal Ürünler Acı Kayısı Çekirdeği 500 gr

265 TL
(530 TL / kg)
Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Yöreden Doğal Ürünler Acı Kayısı Çekirdeği 500 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yöreden Doğal Ürünler Satıcı Ünvanı: DERVİŞ KARAMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5170059040
    Bu ürün Yöreden Doğal Ürünler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Acı Kayısı Çekirdeği Malatya'nın nadide bahçelerinden aşılanmamış kayısı ağacından (Hüdayi*) elde edilen ve oldukça mayhoş bir tada sahip olan kayısı çekirdeğinin özellikle kanserli hücreleri yok etmede ve karaciğer tahriplerini onarmada başarısı öne çıkıyor. Yaşlanma etkenlerini de azalttığı bilinen acı kayısı çekirdeğinin vitamin ve mineral yönünden oldukça zengin olduğu biliniyor. Acı kayısı çekirdeğinin doğru ölçüde tüketilmesi (günde 4-5 taneden fazla tüketilmemelidir.) gerekiyor. Faydaları saymakla bitmeyen acı kayısı çekirdeği içerdiği zengin B17 vitamini sayesinde de bağışıklık sistemini güçlü kılıyor. Uzman sağlıkçıların bile büyük beğeniyle tavsiye ettiği acı kayısı çekirdeğini evinize ya da sevdiklerinize güvenle sipariş verebilir, afiyetle tüketebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Yöreden Doğal Ürünler YDU-022 500 g Acı Kayısı Çekirdeği

Yöreden Doğal Ürünler 500 g acı kayısı çekirdeği, özellikleri ve kullanım alanıyla avantaj sağlar. Sağlık açısından faydaları saymakla bitmeyen acı kayısı çekirdeği, kullanıcıların beklentilerini karşılayan özellikleriyle öne çıkar. Günlük olarak ve belirli miktarda tüketilen bu ürün, vücudun ihtiyaç duyduğu besinleri barındırır. Böylece vücut fonksiyonlarının düzenli bir şekilde çalışmasına destek olur. Yöreden Doğal Ürünler 500 g acı kayısı çekirdeği, az miktarlarda yenildiği için uzun süre kullanabileceğiniz faydalı bir besindir. Söz konusu ürün, çiğnenerek tüketilebilir. Toplu hâlde satın aldığınız ürünü uygun koşullarda muhafaza ettiğinizde bozulmasını önleyebilirsiniz. Bu sayede acı kayısı çekirdeğinin yararlarını görebilirsiniz. Faydalı özellikleriyle öne çıkan ürün, yerli üretim olarak Malatya bölgesinde tarımı yapılan doğal bir besindir ve güvenle satın alabilirsiniz.

  • Miktar: 500 g
  • Ürün: Acı kayısı çekirdeği
  • Menşei: Malatya/Türkiye

Yöreden Doğal Ürünler Acı Kayısı Çekirdeğinin Özellikleri Nedir?

Yöreden Doğal Ürünler Acı Kayısı Çekirdeğinin Özellikleri Nedir?

Yöreden Doğal Ürünler Malatya 500 g acı kayısı çekirdeği, kendine has bir aromaya sahiptir. Malatya bölgesindeki aşılanmamış kayısı ağaçlarından elde edilir. Bu sayede organik ve doğal bir besin olarak sofralarda yerini alır. Acı kayısı çekirdeği, damaklarda mayhoş bir tat bırakır. Sağlık açısından faydalı olması sebebiyle tüketebileceğiniz özelliklere sahiptir. Acı çekirdeğin günlük olarak ve doğru miktarda yenildiğinde farklı hastalıkların tedavisinde etkili olduğu söylenir. Bunun için günde 4-5 adet çekirdek yiyebilirsiniz. Acı kayısı çekirdeğinin yararları çok olsa da düzenli olarak kullandığınız bir ilaç varsa veya sağlık problemleriniz bulunuyorsa doktorunuza danışarak tüketmeniz tavsiye edilir. Yöreden Doğal Ürünler 500 g acı kayısı çekirdeği, paketli olarak gönderilir. Böylece üründen yemek istediğiniz kadarını ayırıp geri kalanı uygun koşullarda saklayabilirsiniz.

Yöreden Doğal Ürünler Acı Kayısı Çekirdeği Nasıl Muhafaza Edilir?

Yöreden Doğal Ürünler acı kayısı çekirdeği muhafaza edilirken dikkat edilmesi gereken bazı konular bulunur. Sıcaklık, nem ve buhar gibi olumsuz koşullardan etkilenebilen ürünü, serin ve kuru bir yerde saklamak önemlidir. Bahsedilen durumların bulunduğu bir ortamda kaldığında çekirdekler küflenebilir. Aynı zamanda iyice yumuşar ve yenmeyecek bir hâle gelir. Bu sebepten mümkünse kiler veya dolap içinde, hava almayacak şekilde tutabilirsiniz. Cam veya gıda koymak amacıyla üretilen plastiklerde kapağını sıkıca kapatarak saklayabilirsiniz. Güneş ışığı ve ısı kaynaklarının yakınında bulundurulmaması gereken kayısı çekirdeği, 0-10 derece aralığında saklanabilir. Toptan ürün alımı gerçekleştirdiğinizde günlük yiyeceğiniz miktarı belirleyip bir kısmını ayırmanız gerekir. Böylece Yöreden Doğal Ürünler 500 g acı kayısı çekirdeği, uzun süre tüketebileceğiniz bir besin maddesi olarak taze kalır.

Yöreden Doğal Ürünler 500 g Acı Kayısı Çekirdeği Faydaları Nelerdir?

Yöreden Doğal Ürünler 500 g acı kayısı çekirdeği, faydaları çok olan bir besindir. Özellikle kanserli hücrelerle savaşması sebebiyle tercih edilir. Kanserli hücre oluşumuna engel olan çekirdek aynı zamanda cilt yaşlanmasını da önler. Ürünü, doğal bir ağrı kesici olarak da değerlendirebilirsiniz. Çekirdeğin içinde bulunan vitamin ve mineraller vücudun ihtiyaç duyduğu besinleri sağlar. Böylece daha sağlıklı bir bedene kavuşabilirsiniz. Ayrıca yüksek tansiyonu olanlar için de faydası olan besin, düzenli olarak tüketildiğinde tansiyonun dengelenmesine yardımcıdır. İnsülin seviyesini de düzenleyen acı kayısı çekirdeği, diyabet hastalarının da kullanabileceği bir şifa kaynağıdır. Yöreden Doğal Ürünler 500 g acı kayısı çekirdeği yorumları arasında kullanıcılar sağladıkları faydaları ve hızlı gönderim yapıldığını belirtir. Yöreden Doğal Ürünler 500 g acı kayısı çekirdeği fiyatı, kullanıcıların ulaşabileceği seviyelerdedir. Beğendiğiniz ürünü Trendyol’un cazip ödeme seçenekleriyle uygun fiyatlara satın almanın avantajını yaşayabilirsiniz .