Yonex Power Cushıon Fusıon Rev Turuncu Mavi Tenis Ayakkabısı

514 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
37
37,5
38
39
39,5
40,5
41
43
44
44,5
45
40
42

Ürün Bilgileri

Yonex Power Cushıon Fusıon Rev Turuncu Mavi Tenis Ayakkabısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Raket Spor Online Satıcı Ünvanı: RAKET SPOR MALZEMELERİ ORGANİZASYON EĞİTİM İNŞAAT TARIM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734085381300013 Vergi Kimlik Numarası: 7340853813
    Bu ürün Raket Spor Online tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • AĞIRLIĞI 340 grÜRÜN AÇIKLAMASI Power Cushion Fusionrev modeli, performans tenisi hakkında tüm düşüncelerinizi değiştirecektir! Alışılmadık asimetrik dizaynı ve eğri bağcık sistemi, ayağınız yorgunlukla mücadele ederken bütün baskıyı ve stresi dağıtacaktır. Bu modelde de Yonex'in imzası olan Power Cushion teknolojisi ortataban içinde kullanılmıştır. Oldukça hafif üst dizaynı, agresif hareketler sırasında ayağı destekler ve korur. Aynı zamanda mükemmel havalandırma yapısı sayesinde sporcu ayak sağlığını destekler. Üst Kısım: Deri ile birlikte Double Russel örgü kullanılmıştır. Double Russel örgü tipi ayakkabının daha hafif ve dayanıklı olmasını sağlamaktadır. Yonex'in kullandığı bu örgü teknolojisi ile birlikte ayakkabı aynı zamanda hava alabilmektedir. Tırnak ve orta kısımlarda kullanılan Durable Skin teknolojisi sayesinde sporcunun ayağı koruma altına alınmaktadır. Orta Taban: EVA orta taban ve olağanüstü yastıklama ve enerji dönüşünü sağlamak için Power Cushion tekolojisi kullanılmıştır. Aynı zamanda Power Graphite Sheet burkulmayı önler ve ayağın oyun esnasında yapılan sert hamlelerde stabil kalmasını sağlar. Dış Taban: Modifiye edilmiş balık sırtı ayak tabanı dokusu içinde kullanılmış dayanıklı lastik dıştaban, çekme gücü ve her kort zemininde dayanıklılık sağlamaktadır. Amatör tenis için min 6 aylık bir kullanım süresi olacağı Yonex tarafından garanti edilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver