Yonex Astrox 77 Play Grafit Badminton Raketi

3.399,90 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Yonex Astrox 77 Play Grafit Badminton Raketi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Uzayspor Satıcı Ünvanı: SPOR 7/24 SANAL MAĞAZACILIK VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781044317400010 Vergi Kimlik Numarası: 7810443174
    Bu ürün Uzayspor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kafa özellikleri: Grafit Şaft özellikleri: Grafit Esneklik: Esnek Grip boyutu: 4u (ort. 83g) g5,6 Kafa bağlantı türü: Tek parça Kılıf türü: Tam fermuarlı kılıfında Kullanım alanları: Daha kullanıcı dostu olan bu ürün orta seviye oyunculara uygun Atağa yönelik, artırılmış güç ve kontrol Ağırlık noktasının çerçeve kısmına yakın olması güçlü vuruş kabiliyetini arttırır. Filenin gerisinden güçlü vuruşlar yapmak isteyen teknik ve zamanlaması gelişmekte olan oyuncular için esnek şaft ile geliştirildi. Diğer özellikler: Astrox serisinden bir adet fermuarlı kılıfı bulunan badminton raketi. Aero box frame (aero box çerçeve): Sağlam bir vuruş hissi ile hızlı salınımı birleştirir. Rotational generator system sayesinde dengeli ağırlık dağılımı sağlar. Isometric: 30 yılı aşkın süre önce geliştirilen ısometrıc tasarımı sweet spotu 7 arttırır. Geleneksel yuvarlak çerçeveye kıyasla, kareye yakın olan ısometrıc raket, kordajların kesişimini optimize ederek daha büyük bir sweet spot oluşturur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver