YGTAMBALAJ Araç Oto Ön Cam Güneşlik Kar Don Buzlanma Koruyucu Örtü Güneş Kar Buzlanma Önleyici

189 TL

Ürün Bilgileri

YGTAMBALAJ Araç Oto Ön Cam Güneşlik Kar Don Buzlanma Koruyucu Örtü Güneş Kar Buzlanma Önleyici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YGTAMBALAJ Satıcı Ünvanı: SÜMEYYE FEYZA KASAB İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6800748806
    Bu ürün YGTAMBALAJ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ygt Ambalaj Araç Oto Ön Cam Güneşlik Kar Don Buzlanma Koruyucu Branda Örtü Güneş Kar Buzlanma Önleyici Tüm binek otomobiller için tam uyumludur. Aracınızın aynasına takarak ve kapılara sıkıştırarak kolaylık ön camınızı branda ile kapatabilirsiniz. Ürün ölcüsü: 140*100 cm. Aracınızı Güneş ışınlarından koru ve su geçirmez olması sebebi ile buzlanma yapmaz. Torpidonuzun, direksiyonunuzun ömrünün uzamasına yardımcı olur. Otomobiliniz park halinde iken ön camına brandayı örterek, güneş ışınlarından koruyabilir. Kışın Donma ve Buzlanmaya karşı ekstra cam temizliği zahmetinden kolay ve pratik bir şekilde kurtulabilirsiniz. Metalize Aluminyum Folya kaplı yapısı sayesinde parlak tarafını yazın güneşten korunmak için de kullanabilirsiniz. 4 mevsim kullanım özelliği olması en büyük farkıdır. Aracınız kışın kar yağdığında ön camında buzlanmaların önüne geçer. Ön cam koruyucu branda, aracınızın ön camına zarar vermez. Katlanabilir yapısı sayesinde kullanmadığınız zamanlarda katlayarak, aracınızın bagajında saklayabilirsiniz. Gerek üretim malzemesi, gerekse kalitesi ile tekrar tekrar kullanabilirsiniz uzun ömürlüdür. Ürün Özellikleri: Oksitlenme yapmaz. Tüm binek araçlar ile uyumludur. Araç aynalarına takılarak ve kapılara sıkıştırarak uçması engellenir. Uzun ömürlüdür. Katlanabilir yapısı ile ergonomiktir aracınızda ekstra yer kaplamaz.
Geri Bildirim Ver