1
Bilgisayar Kitabı kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Yetsis Yayınları Yetsis Akıllı Defter 5. Sınıf Bilişim Teknolojileri Ve Yazılım Dersi

256,17 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Yetsis Yayınları Yetsis Akıllı Defter 5. Sınıf Bilişim Teknolojileri Ve Yazılım Dersi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitapcım Satıcı Ünvanı: ÖZGÜR KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5520273815
    Bu ürün Kitapcım tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 5. sınıf Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersi için M.E.B. Kılavuz kitabına %100 uygun olarak hazırlanmıştır. Akılllı defter içerisinde
  • * Kısa konu anlatımları * Uygulama etkinlikleri * Ünite sonu etkinlikler * Öğrenciler için not ve çizim sayfaları * Program anlatımları * Bulmacalar *Etkinlik Değerlendirme Formları bulunmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Yetsis Yayınları Yetsis Akıllı Defter 5. Sınıf Bilişim Teknolojileri Ve Yazılım Dersi

Okullarda anlatılan dersler, birbirinden oldukça farklı içerikleri barındırır. Verilen bu çeşitli ders grupları, çağın gerekliliğini karşılayan şekilde planlanır. Güncel teknolojiye uygun bilgiler kazandıran sistem sayesinde gelecek nesiller büyük bir birikime sahip olurlar. Çağı yansıtan, önemli dereceye sahip derslerden birisi olan bilişim teknolojileri; ortaokul düzeyinde eğitim gören öğrencilere verilir. Bilgisayar kullanmayı ve öğrenmeyi kolaylaştıran, ilginç bilgilerin iyice kavranabilmesi adına çeşitli kitap kaynaklarına ulaşılması büyük önem arz eder. Yetsis akıllı defter, farklı etkinlikleri barındırması sayesinde öğretici yönü ağır basar. Böylece kısa bir konu çalışmasının ardından bu aktivitelerin ve testlerin tamamlanması dersin pekiştirilmesine yardımcı olur. Yetsis Yayınları Bilişim Teknolojileri akıllı defter 5. sınıf kitabını alarak siz de kendinize ve sevdiklerinize büyük katkıda bulunabilirsiniz.

  • Eğitici yönün ağır basması
  • Çeşitli etkinliklerle konuyu pekiştirme
  • Faydalı bilgileri barındırma

Ufuk Genişleten Yetsis Bilişim Teknolojileri Kitabı

Ufuk Genişleten Yetsis Bilişim Teknolojileri Kitabı

Yazılım ve bilişim konulu bir dersin ortaokul düzeyinden anlatılması büyük bir avantajdır. 5. sınıfa giden bir öğrencinin edindiği bilgiler aracılığıyla o yaşta bu konulara ilgi duyması ufkunu açar. Böylece kendini çeken bir ilgi alanı olup olmadığını anlayarak doğru yönlendirilme fırsatı kazanır. Birçok öğrenci için yetenekleri doğrultusunda yeni bir gelecek inşa edilmeye başlanabilir. Yetsis Yayınları Yetsis akıllı defter 5. sınıf bilişim teknolojileri ve yazılım dersi kitabı bu açıdan oldukça yararlıdır. Kitapta da bulunan kısa konu anlatımının okunması ardından yapılabilen etkinlikler, testler, bulmacalar sayesinde bilgilerin pekiştirilmesi sağlanır. Böylece akılda kalıcı hale gelerek sınavlarda yüksek bir not alınabilmesi kolaylaşır. Yetsis Yayınları Yetsis akıllı defter 5. sınıf bilişim teknolojileri ve yazılım dersi kullananlar sayesinde kitabın içeriği hakkında bilgilere ulaşma fırsatını kazanabilirsiniz.

İlgi Çekici İçeriğiyle Yetsis Bilişim Teknolojileri Defteri

İlgi Çekici İçeriğiyle Yetsis Bilişim Teknolojileri Defteri

Derslerin anlaşılması için konu anlatımının üstüne testler çözüp etkinlikler yapılması kimi zamanlarda gerekli olabilir. Ezber ve sıkı bir çalışma disiplini istenen bilişim teknolojileri dersi, eğlenceli olan yönleri bünyesinde bulundurur. Ders boyunca bilgisayarların ve temel programların kullanılması, öğrencilerin ilgisini çekmeye yarayarak uygulamalı olarak öğrenmelerini kolaylaştıran hale gelir. Anlatım sırasında veya sonrasında da akıllı defter üzerinden ilgili tekrarların yapılması bilgiyi kalıcı hale getirmeye fazlasıyla yardımcı olur. Güncelliğini koruyan ve müfredata uyumlu ilerleyen konu akışı sayesinde dersin takip edilmesi kolaylaşır. Akıllı defterin içeriğinde birçok kısa konu anlatımı, çeşitli etkinlikler, not ve çizim yapılması için özel olarak hazırlanan sayfalar, bulmacalar, değerlendirme formları bulunur. Yetsis Yayınları Yetsis akıllı defter 5. sınıf bilişim teknolojileri ve yazılım dersi yorum yapanlar sayesinde bu kaynak kitap hakkında kişisel fikirleri okuyabilirsiniz.

Avantajlı Fiyat Aralığında Yetsis Bilişim Teknolojileri

Avantajlı Fiyat Aralığında Yetsis Bilişim Teknolojileri

Yetsis yayınları Yetsis akıllı defter 5. sınıf bilişim teknolojileri ve yazılım dersi fiyat açısından ürünün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Öğretici niteliğe sahip akıllı defter sayesinde bilgileriniz kalıcı hale gelir. Sınavlarda yüksek performans göstererek olumlu sonuçlarla karşılaşırsınız. Dersi anlayarak aktif dinleyici halinde olursunuz. Böylece bilgilerinizin kafanızda tam oturmasını kolaylaştırırsınız. Konunun işleyişini anladıkça dersi sevme potansiyeliniz de artar. Bu alanın ilginizi çekip çekmediğine karar verme imkanıyla ileriki dönemlerde bu konuya yönelme fırsatını kazanabilirsiniz. Meslek seçimi ve üniversite hayatı açısından temeller atılmasına yardımcı olabilir. Böylece sevdiğiniz işi yapmanın yanı sıra ufkunuzu açarsınız. Trendyol’dan Yetsis Yayınları Yetsis akıllı defter 5. sınıf bilişim teknolojileri ve yazılım dersi satın alarak siz de kendinize veya sevdiklerinize kalıcı bilgiyle tanışma fırsatını verirsiniz. Böylece öğrenme yolunda büyük bir adım atma imkanını sağlamış olursunuz.