Yeşil İncir Çamaşır Sodası 750 G

136,50 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Yeşil İncir Çamaşır Sodası 750 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yeşil İncir Doğal Ürünler Satıcı Ünvanı: ELİF ÇİMEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2570811089
    Bu ürün Yeşil İncir Doğal Ürünler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçindekiler: %100 Sodyum Karbonat Marka: Yeşil İncir Doğal Ürünler Miktar: 750 gr Menşei: Türkiye ÇAMAŞIR SODASI Sodyum karbonattır. Güçlü yapısı ile temizlik ve hijyen sağlar, suyu yumuşatır, sabunun köpürmesine yardımcı olur, çamaşırlarınızın beyazlığını korumaya yardımcıdır. Kullanım Talimatı Bulaşık makinesi için: 1 tatlı kaşığı boraks, 1 tatlı kaşığı karbonat, 1 tatlı kaşığı çamaşır sodası ve 1 yemek kaşığı limon tuzunu karıştırın. Bulaşık makinenizin toz kısmına karışımı ekleyiniz. Bulaşıklarınızın parlaması için parlatıcı gözüne Yeşil İncir Doğal Elma Sirkesi ilave edebilirsiniz. Yoğun kirli bulaşıklar için her bir üründen 1 çay kaşığı daha ilave edebilirsiniz. Karışımın üzerine deterjan haznesini dolduracak kadar Yeşil İncir Doğal Elma Sirkesi ekleyin ve karışımın eridiğinden emin olun. Çamaşır makinesi için: 2 yemek kaşığı boraks, 2 yemek kaşığı çamaşır sodası, 2 yemek kaşığı karbonat ve 1 yemek kaşığı limon tuzunu çamaşır makinenizin çamaşır bölümüne ekleyiniz. Çamaşırlarınızın yumuşaması için yumuşatıcı gözüne Yeşil İncir Doğal Elma Sirkesi ekleyebilirsiniz. Önerilen kullanım miktarları 5 kg kapasiteli otomatik çamaşır makinesi içindir. Daha büyük kapasiteli makinelerde her maddeden, 6 kg çamaşır için 1/2 yemek kaşığı, 7 kg çamaşır için 3/4 yemek kaşığı daha fazla kullanılması önerilir. Önerilen kullanım miktarları normal sertlikte sular içindir. Yumuşak su ile her madde için önerilen kullanım miktarından ½ yemek kaşığı daha az, sert su ile ise ¾ yemek kaşığı daha fazla kullanılmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Form Toz
  • Hacim 750 - 1000 ml
Geri Bildirim Ver