YERLİ MALI Hotpack Isı Pedi 10 Dilim 30x50 cm

182 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

YERLİ MALI Hotpack Isı Pedi 10 Dilim 30x50 cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FTRSHOP Satıcı Ünvanı: EBRAR GÜNDÜZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6510580234
    Bu ürün FTRSHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SARS Hotpack Pedi Sıcak Kompres 10 Dilimli İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Hotpack pedleri 30 dakikaya kadar derin,rahatlatıcı ve nemli ısı temin eder. Vücudun her bölgesine uyacak şekilde dizayn edilmiş farklı boyutlarda hotpack pedleri mevcuttur. Kliniklerde kolay kullanım için hotpack pedlerinin üzerinde askı sistemi mevcuttur. Evlerde de rahatlıkla kullanılabilir. Boyutlar ve özellikleri şu şekildedir: 6 dilimli hotpack pedi 30 cm x 30 cm 8 dilimli hotpack pedi 30 cm x 40 cm 10 dilimli hotpack pedi 30 cm x 50 cm 12 dilimli hotpack pedi 30 cm x 60 cm Boyun hotpack pedi 60 cm Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
Geri Bildirim Ver