YENİTECH YeniTech- Bluetooth Aydınlatmalı Klavye Mouse Tablet Telefon Android iOS Windows Fare Klavye iPad

770 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

YENİTECH YeniTech- Bluetooth Aydınlatmalı Klavye Mouse Tablet Telefon Android iOS Windows Fare Klavye iPad

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MYLİST Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN AKÇAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0190286858
    Bu ürün MYLİST tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2 ışık modu 7 ışık rengi ( ? ) Düğme Bir kez basın: arka ışığı açın, İki kez basın: solunum ışığına geçin. Üç kez basın: tüm ışıkları kapatın. Birden fazla işletim sistemi için uygun Destek Android/Windows/iOS/Mac OS sistemi... vb. Akıllı telefonlar,tabletler, dizüstü bilgisayarlar, PC bilgisayarlar. Ultra ince ve taşıması kolay. Sıradan klavyeler ve fareler ile karşılaştırıldığında, klavyelerimiz vefarelerimiz daha incedir ve bir sırt çantası/evrak çantasında yer almaz vetaşınmasını kolaylaştırır. Fare: 2.4GHz USB + Bluetooth bağlantısı. 2.4GHz USB: USB portlu dizüstü bilgisayarlar ve PC bilgisayarlar içinuyumludur. Bluetooth uyumlu: tüm akıllı telefonlar, tabletler, dizüstü bilgisayarlar veBluetooth ile hepsi bir arada PC için uyumludur. DPI ayarlanabilir 3 seviyeleri 800/1200/1600, üç DPI anahtarlama seviyesi, farenin hareket hızınıserbestçe ayarlayın. Loş ortamlarda kullanım için uygundur Işık veya loş bir ortamda olmadığında, arka ışık modunu açın, böylece loşortamdan korkmazsınız. S: klavye ve fare nasıl bağlanır? A: önce fareyi bağlayın, ardından klavyeyi bağlayın. Fare: anahtarı "Bluetooth" simgesine itin, cihaz Bluetooth listesinde"fare" ile Bluetooth bağlantısını bulun. Klavye: anahtarı sağ üst köşedeki "açık" e itin, "bağlan" abasın ve Bluetooth listesindeki "klavye" ile Bluetooth bağlantısınıbulun. S: Android/Windows/iOS arasında sistem nasıl değiştirilir? A: sistemi değiştirmek için Fn + Q(Android)/Fn + W(Windows)/Fn + E(iOS)tuşlarına basın. Farklı sistem kısayolları farklıdır. (yanlış sisteme geçmekklavyenin içerik girişini etkileyecektir.) S: iOS sisteminde bir fare kullanırken neye dikkat etmeliyim? A: IOS sistemini 13.0 'in üzerinde yükseltin. S: Bluetooth neden "bağlı" bir fare gösteriyor ama imleç yok? A: ayarları açın, erişilebilirliği bulun, yardımcı dokunuşu açın. S: fare, ipad'deki kaydırma tekerleği kaydırma yönünü nasıl değiştirir. A: fare bağlı, açık "genel" - "Trackpad ve fare"-yakın"doğal kaydırma". S: klavye ve fare için hangi cihaz modelleri kullanılır? A: akıllı telefonlar, tabletler, dizüstü bilgisayarlar, PC bilgisayarlariçin uygundur. (Klavyenin düğme düzeni geleneksel klavyeden farklı olduğundan,düğme kısayolları pc'ler ve dizüstü bilgisayarlarda kullanırken farklıdır,lütfen kendiniz deneyin). S: klavye giriş dili nasıl değiştirilir? A: Android: farklı diller arasında geçiş yapmak için gömlek + boşluk veyagömlek basın. IOS: diller arasında geçiş yapmak için Control + spacebar'a basın.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Siyah
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Ürün İçeriği Klavye, Mouse
Geri Bildirim Ver