Yediiklim Yayınları Kpss Ales Dgs Paragraf Çıkmış Sorular

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Yediiklim Yayınları Kpss Ales Dgs Paragraf Çıkmış Sorular

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • ALES 2018-3,2019-1-2-3,2020-1 DGS 2016-2017-2018-2019-2020 KPSS Lisans 2016-2017-2028-2019-2020 KPSS Ortaöğretim 2010-2012-2014-2016 KPSS ÖnLİsans 2010-2012-2014-2016-2018

Ürün Özellikleri

  • Sınav Tipi ALES
  • Basım Dili Türkçe
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2021
Geri Bildirim Ver

Yediiklim Yayınları Kpss Ales Dgs Paragraf Çıkmış Sorular

Lisans tamamlama ve akademisyen olmak için sıklıkla tercih edilen Yediiklim Yayınları KPSS ALES DGS paragraf çıkmış sorular kaliteli sayfaları olan bir test kitabıdır. Orta boy olmasıyla taşıma rahatlığı sağlar. 2021 basım yılı olan soru bankası, ALES ve DGS alanında uzman editörler tarafından hazırlanır. İçeriğinde hem ALES hem de DGS sınavlarına ait paragraf konusunda çıkmış sorular yer alır. Kitabın içeriğinin kazanım merkezli anlatıma sahip olması, konu tekrarı yapmanızda size yardımcı olur. Ayrıca kitabın içerisindeki soruların detaylı bir şekilde çözümlenmiş olması hata yaptığınız yerde size yol gösterir. Bu sayede yaptığınız hataları daha detaylı öğrenmenizi sağladığı gibi kimseye sormak zorunda da kalmazsınız. Bu soru bankasının kaliteli yapısı sayesinde ALES, KPSS ve DGS sınavlarına rahatlıkla hazırlanabilirsiniz.

  • Kaliteli içerik
  • Detaylı çözüm
  • Kurum sınavlarına hazırlık

Kaliteli Kpss Ales Dgs Paragraf Çıkmış Sorular Özellikleri

Kaliteli Kpss Ales Dgs Paragraf Çıkmış Sorular Özellikleri

Farklı editörler tarafından hazırlanan Yediiklim Yayınları paragraf çıkmış sorular kitabı ALES 2019, DGS 2017, KPSS Ön Lisans ve KPSS Ortaöğretim 2012 yılından bu yana soruları kapsar. Özgün ve başarılı bir içeriğe sahiptir. Ayrıca alanında uzman olan editörler, ALES, DGS, KPSS Ön Lisans ve KPSS Ortaöğretim sınavlarına hazırlananların kolaylıkla anlayabileceği bir içerik sunar. Paragraf soru bankası cevapları detaylı anlatım ile çözümlenir. Bundan dolayı başka birine ihtiyaç duymadan çözme rahatlığı sağlar. 16 x 24 cilt boyu ile taşıma rahatlığına sahiptir. 248 sayfası olduğundan hızlı bir şekilde çözme avantajı sunan Yediiklim Yayınları ALES DGS KPSS paragraf çıkmış sorular kitabı kurum sınavlarına hazırlanan birçok kişi tarafından sıklıkla tercih edilir. Çıkmış soru tarzlarıyla sınava hazırlanan öğrencilere destek olur. Siz de bu kitabı tercih ederek istediğiniz kurumun sınavlarına hazırlanabilirsiniz.

Yediiklim Yayınları Kpss Ales Dgs Paragraf Fiyatı

Yediiklim Yayınları Kpss Ales Dgs Paragraf Fiyatı

Kaliteli bir içeriği olan Yediiklim Yayınları ALES DGS KPSS için paragraf çıkmış sorular eseri birçok kurum sınavına hazırlanan öğrencinin vazgeçilmezidir. İçeriğindeki kazanım merkezli soru tipleri, öğrencilerin hızlı bir şekilde konu tekrarı yapmasında destek olur. Kitabın içinde konu anlatımı ardından çıkmış soruların yer alır. Böylelikle birden fazla meslek sınavlarına çalışan adaylara yardımcı olur. ÖSYM sınavlarının paragraf tarzının nasıl olduğu konusunda önceden bilgi sahibi olmasını sağlar. Konu, ders ve yıl olarak ayrılan soru bankasının sınav müfredatlarına göre bir düzeni vardır. Böylece soruları çözerken gerçek sınavda olduğunuzu hissedebilirsiniz. Kazanım merkezli kısmın akıcı bir dili vardır. Kaliteli bir içeriği olan Yediiklim Yayınları KPSS ALES DGS paragraf çıkmış sorular fiyatı ürünün özelliklerine göre belirlenir. Uygun fiyatlı olan bu ürün, sınav sürecinizde tercihlerinizden biri olabilir.

Kpss Ales Dgs Paragraf Çıkmış Sorular Kullananlar ve Yorumları

Kpss Ales Dgs Paragraf Çıkmış Sorular Kullananlar ve Yorumları

ÖSYM ile uyumlu olan Yediiklim Yayınları KPSS ALES DGS paragraf çıkmış sorular kullananlar, pratik kazanım merkezli yapısının yalın bir dili olmasını takdir ederler. Bundan dolayı ALES, KPSS ve DGS sınavına hazırlananlar tarafından sıklıkla tercih edilir. Aynı zamanda gerçekçi soru tarzları sayesinde sınav anını yaşatan bu ürün, oldukça beğenilir. 248 sayfasını rahat ve kolay bir şekilde çözebilirsiniz. Çünkü kitap, oldukça gerçekçi bir yapıya sahiptir. En incesine kadar düşünülmüş kitap içeriği sayesinde bunaltıcı olan sınav sürecinizi eğlenceli hale getirebilirsiniz. Ayrıca isterseniz siz de Yediiklim Yayınları KPSS ALES DGS paragraf çıkmış sorular yorumları kısmını inceleyebilirsiniz. Böylece kitap hakkında detaylı fikir sahibi olmanız mümkündür. Ayrıca hazırladığınız kurumun sınavının güzel bir şekilde geçmesini isterseniz de bu kitabı Trendyol’dan uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.