Yayla Tane Tane Pirinç Dökme (çuval) 5 Kg

465,75 TL
(93,15 TL / kg)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Yayla Tane Tane Pirinç Dökme (çuval) 5 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yayla Bakliyat Satıcı Ünvanı: YAYLA AGRO GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0320003905300001 Vergi Kimlik Numarası: 3200039053
    Bu ürün Yayla Bakliyat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yayla tane tane pirinç 5 kg Bildiğiniz tüm pirinçleri unutun lapa olmayan pilavların sırrı tane tane pirinç. Üstelik 1 bardak pirinç ile %50 daha fazla porsiyon alırsınız. Pilav yapmak ustalık ister ama tane tane pirinç ile endişeye gerek yok. Lapa olmaz
  • Diri kalmaz
  • Dibi tutmaz
  • Israf olmaz
  • Saklama koşulları Rutubetsiz güneş almayan serin bir yerde, mümkünse bez torbada saklayınız. Menşei Tayland Pişirme önerileri 1 su bardağı yayla tane tane pirinç’i süzgece alıp su ile nişastasını bırakana kadar yıkayınız. 2 yemek kaşığı sıvı yağ ve (isteğe göre 1 kaşık tereyağı) ekleyerek, 3 dakika kavurunuz. Yaklaşık 1 tatlı kaşığı tuz ile 3 su bardağı ılık su ekleyiniz. Yüksek ateşte 3 dk kaynadıktan sonra suyunu çekene kadar kısık ateşte 25 dk pişiriniz. Ocaktan aldığınız pilavı 15 dk demlemeye bırakınız. Algoritim e-Ticaret sistemi tarafından listelenmiştir.
Geri Bildirim Ver

Yayla 8693374262628 Tane Tane Dökme 5 kg Çuval Pirinç

Pirinç, günlük karbonhidrat ihtiyacını yüksek miktarda karşılayan önemli besinlerden biridir. Kalsiyum ve demir açısından da zengin olan pirincin 100 gramında ortalama %75 karbonhidrat bulunur. Yayla Tane Tane Pirinç 5 kg dökme çuval, zengin vitamin ve mineralleri içerir. Su çekme özelliği sayesinde Yayla Tane Tane Pirinç 5 kg dökme çuval %50 fazla porsiyon imkânı sunar. Önemli bir tahıllardan biri olan Yayla pirinç piştiği zaman mineral değerleri korunmuş tane tane yapıda olur. Yayla Pirinç, lapa olmayan ve diri kalmayan özelliği sayesinde mutfaklarda sıklıkla tercih edilen bir besindir. Ekonomik boyu sayesinde bütçeden tasarruf ettirerek daha fazla porsiyon imkânı sağlar.

  • Ekonomik boydadır.
  • 5 kg ağırlığındadır.
  • Zengin besin içeriğine sahiptir.

Yayla Tane Tane Dökme Çuval Pirincin Besin Değerleri Nelerdir?

Yayla Tane Tane Dökme Çuval Pirincin Besin Değerleri Nelerdir?

Yayla Tane Tane Pirinç 5 kg dökme çuvalın 100 gramı içerisinde 79 gr karbonhidrat ve 6 gr protein bulunur. Yüksek miktarda karbonhidrat içermesi sayesinde günlük enerji ihtiyacını karşılar. Vücut için oldukça önemli elementlerden biri olan potasyum pirincin içerisinde 86 mg miktarda bulunur. 1 su bardağı pirinç ise 158 gr karbonhidrat ve 13 gr protein içerir. Yayla Tane Tane Pirinç Kalsiyum ve demir açısından da oldukça zengindir. 1 su bardağına tekabul eden 200 gr porsiyonda 18 mg kalsiyum ve 1,6 mg demir bulunur. Tüketilebilecek 200 gr pirinç ile günlük enerji ve protein ihtiyacı yüksek miktarda karşılanmış olur. Vücut içeren önemli minerallerden bir diğeri olan selenyum Yayla Pirinç içerisinde yüksek miktarda bulunur.

Yayla 5 Kg Dökme Çuval Pirincin Özellikleri Nelerdir?

Yayla Tane Tane Pirinç 5 kg miktarda zengin içeriğe sahip bir besindir. Önemli element ve mineralleri içeren pirinç, geleneksel pirinçlere göre daha fazla porsiyona sahiptir. Geleneksel pirinçler 3 porsiyonluk bir yemek sunarken tane tane pirinçle yaklaşık 4,5 porsiyonluk bir yemek sağlar. Dibi tutmayan ve lapa olmayan özelliği sayesinde kolay pişirilebilir. Suyu emen özelliği ile pirinç diri kalmaz ve tane tane görünür. Pratik pişirilmesinin yanında zengin bir besin kaynağı olması sebebiyle aileler tarafından sıklıkla tercih edilir. Yetişkinlerin yanında çocuklarında günlük ihtiyaçlarını karşılayan pirinç Gıda Kodeksi Yönetmeliği’ne uygun bir besindir. Yayla Tane Tane Pirinç 5 kg dökme çuval fiyatı göz önünde bulundurulduğunda değer performans ürünlerinden biridir.

Yayla %50 Fazla Porsiyon Tane Tane Pirinç ile Neler Yapılır?

Yayla Tane Tane Pirinç 5 kg dökme çuval ile birçok yemek yapılabilir. Yüksek karbonhidrat içermesi sayesinde sporcular tarafından tercih edilebilir. Kan şekerini dengelemek için tüketilebildiği gibi kolay acıkmayı önler ve vücuda enerji verir. Alerjik reaksiyonlara sebep olmadığı için bebeklere rahatlıkla verilebilir. Küçük çocuklar için pirinçten muhallebi yapılabilir. Gluten içermemesi sebebiyle çölyak hastaları tarafından tüketilebilir. Günlük enerji ihtiyacını karşılayacak kadar alındığında kilo alımına neden olmaz. Kan basıncını düzenlemek için kullanılabilir. Bol miktarda potasyum içermesinden dolayı böbrek hastalarının tüketimine uygundur. Yayla Tane Tane Pirinç 5 kg dökme çuval, B grubu vitaminleri açısından zengin olması sebebiyle kan akışı düzenini sağlamak için kullanılabilir. Ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden faydalanmak isterseniz Yayla Tane Tane Pirinç 5 kg dökme çuval yorumlarına göz atabilirsiniz. Bu pirinci Trendyol’un web adresi üzerinden birkaç tıklamayla hızlı ve kolay bir şekilde satın almanız mümkündür.