Yayla Baldo Pirinç 2 kg Gönen Bölgesi Mahsulü

198,95 TL
(99,48 TL / kg)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Yayla Baldo Pirinç 2 kg Gönen Bölgesi Mahsulü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Migros Kargo Operasyonu Satıcı Ünvanı: MİGROS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622052951300016 Vergi Kimlik Numarası: 6220529513
    Bu ürün Migros Kargo Operasyonu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mutfakların en özel ana yemeklerine eşlik eden pilavların yapımında kullanılan Yayla Gönen Baldo Pirinç, iri taneleriyle öne çıkmayı başarıyor. Pişirildikten sonra tane tane olan pirinç pilavıyla birlikte servis edeceğiniz yemeklerinizle mükemmel bir uyum sağlayan baldo pirinçler, kendinizi bir aşçı gibi hissetmenizi sağlıyor. Pirinç pilavı yapımında sıklıkla kullanılan Yayla Gönen Baldo Pirinç, sütlaç gibi tatlıların yapımında da kullanılarak tüketilebiliyor. Besin değeri açısından oldukça zengin olan pirinçler, en iyi şekilde kapatılan havayla temassız ambalajlarda satışa sunuluyor. Işıksız, nemden uzak ve serin bir ortamda muhafaza edilmesi öneriliyor.
Geri Bildirim Ver

Yayla Baldo Pirinç 2 kg Gönen Bölgesi Mahsulü

Yayla Baldo Pirinç 2 kg mutfakların baş köşesinde yer alan ve iri taneleri ile ön plana çıkan doğal bir üründür. Birbirinden özel sunumlar hazırlayabileceğiniz baldo pirinç, yemekleriniz ile mükemmel uyum yakalar. Kendinizi her an aşçı gibi hissetmenizi sağlayan ürün, lezzetli ve damakta iz bırakan pilavlar hazırlamanızı sağlar. Besin değeri oldukça yüksek olan Yayla Baldo Pirinç hava ile temas etmeden steril ortamlarda ambalajlanarak hizmetinize sunulur.

 
  • Ürünün muhafaza edildiği ortamın nemden uzak ve ışıksız olmasına dikkat edilmelidir.
  • 2 kg ağırlığındadır.
  • Tüketici standartlarına uygun olan ürün, kimyasallardan arındırılarak sofralarınıza gelir.

Yayla Baldo Pirinç 2 kg Gönen Bölgesi Mahsulü Özellikleri

Yayla Baldo Pirinç 2 kg Gönen Bölgesi Mahsulü Özellikleri

Yayla Baldo Pirinç 2 kg Gönen Bölgesi mahsulü damakta eşsiz bir tat bırakan lezzeti ve pratik kullanımıyla ön plana çıkar. Özellikle pilavlarda tercih edilen ve ana yemeklere eşlik eden bu ürün, ihtiyaç ve beklentilere cevap verir. Pilav yapımında, tatlılarda ve ana yemeklerde kullanılabilir. Protein ve amino asitlerin yanı sıra fosfor, kalsiyum ve potasyum bakımından zengin olan ürün insan sağlığına faydalıdır. Pişirme şekline ve miktarına göre farklı ölçülerde kullanılması önerilir. Sofraların ve özel davetlerin vazgeçilmezi olan Yayla Baldo Pirinç, önerilen miktarda tüketildiğinde sağlığa fayda sağlar. 2 kg’lık paketleriyle uzun süre kullanılabilen pirinç, özel testlerden geçer ve hijyenik ortamlarda ambalajlanır. Özellikle pilav yapımında tercih edilen ürün; sarma, dolma ve sütlaç gibi yemekler içerisinde de popüler şekilde yerini almayı başarmıştır.

 

Yayla Baldo Pirinç 2 kg Gönen Bölgesi Mahsulü Kullanımı

Yayla Baldo Pirinç 2 kg Gönen Bölgesi Mahsulü Kullanımı

Yayla Baldo Pirinç Gönen Bölgesi mahsulü evlerde, iş yerlerinde ve gıda sektöründe tercih edilen ve damak zevkinize hitap eden bir üründür. Türk kültürünün vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan ürün, alıcı bütçesine uygun ve indirimli olarak tüketicilerle buluşturulur. Sofralarda ve özel davetlerde oldukça tüketilen ve ana yemeklerin vazgeçilmezi haline gelen Yayla Baldo Pirinç, üstün lezzetiyle dikkat çeker. Kalabalık insan topluluklarının bulunduğu alanlarda yemek ihtiyacını karşılamak için tercih edilir. Kolay pişirimi ve eşsiz tadıyla beğenileri kazanan pirinç, kategorisinin en çok tercih edilen ürünleri arasında yer alır. Lezzetiyle ön plana çıkan, günlük hayat içerisinde birbirinden farklı, renkli ve özel yemek sunumları yapabileceğiniz birinci kalite pirinç sofraların baş tacı bir üründür.

 

Yayla Baldo Pirinç Gönen Bölgesi Mahsulü Fiyatı ve Yorumları

Yayla Baldo Pirinç Gönen Bölgesi Mahsulü Fiyatı ve Yorumları

Yayla Baldo Pirinç 2 kg fiyatı ve lezzeti itibariyle tam bir fiyat performans ürünü olarak değerlendirilir. Kampanya fırsatları ve kişiye özel indirim dönemlerinde bütçenize hitap edebilir. Satın alınan ürün adedi ve tedarikçi firma, ürünün fiyatlandırması üzerinde etki gösterebilir. Tüketicinin istek ve ihtiyaçlarına özel olarak üretildiği için evlerde rahatlıkla tüketilebilir. Doyuruculuğu ve besleyiciliği ile ön plana çıkan ve uzun süre tokluk hissi veren Yayla Baldo Pirinç, vücut direncini artırır. Günlük yemek ihtiyacının pratik bir şekilde karşılanmasına yardımcı olur. Yayla Baldo Pirinç 2 kg yorumları ve değerlendirmeleri bölümüne göz atarak tüketicilerin ürün hakkındaki görüşlerini inceleyebilirsiniz. Lezzeti kadar özel sunumlarıyla da dikkat çeken ve yediden yetmişe herkesin damak zevkine hitap eden ürünü Trendyol'dan bütçenize uygun fiyat seçenekleriyle satın alabilirsiniz.