YavuzTropikalFidan Pitaya (dragon Fruıt, Ejder Meyvesi) Fidanı (2 Adet) 30 Cm

Ürün Bilgileri

YavuzTropikalFidan Pitaya (dragon Fruıt, Ejder Meyvesi) Fidanı (2 Adet) 30 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YavuzFidancılık Satıcı Ünvanı: MUSTAFA TELLİOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8370306586
    Bu ürün YavuzFidancılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PİTAYA Ejder meyvesi olarak da bilinen pitaya ağırlıklı olarak Vietnam, Kolombiya ve Tayland’da yetiştirilen bir meyvedir. Hylocereus ailesine ait ağaçlar, sadece geceleri, çok büyük ve beyaz, kokulu çiçek açtığından ayçiçeği ve gecelerin kraliçesi gibi isimlerle de bilinir. Hem meyvelerinin aromatik kokusundan hem de olağanüstü çiçeklerinden dolayı bahçecilikte tercih edilen türlerindendir. Pitaya, tatlı, kremamsı ve çok güzel, sıradışı bir aromaya sahiptir. Oval biçimde olup, kabukları kolay soyularak çekirdekleriyle yenir. Taze meyve olarak yenilmekle beraber meyve suyu ve şarap üretiminde de kullanılır. Çiçekleri de yenilebilir ve çay olarak içilebilir. Pitaya kendi başına ayakta duramadığından asma gibi destek isterler ve desteklemek için genellikle beton direkler tercih edilir. Soğuğa az dayanıklı türlerden olup kısa süreli -2 ?C’ye kadar dayanabilir. Pitaya kuru tropikal, yarı tropikal ve ortalama yağış alan her bölgeye uyum sağlayabilir. Pitaya ağacı çiçek açtıktan yaklaşık 30-50 gün sonra meyvesi hasat edilir. Bazen yılda 5-6 kez ürün almak mümkün olabilir. Evlerde de büyük boy saksılarda rahatlıkla yetiştirilebilecek bir bitkidir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Meyve Fidanı
Geri Bildirim Ver