Yataş Dacron® Aerelle® Blue Çift Kişilik Yorgan

1.399,90 TL

Ürün Bilgileri

Yataş Dacron® Aerelle® Blue Çift Kişilik Yorgan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yataş Satıcı Ünvanı: YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0940001718300014 Vergi Kimlik Numarası: 9400017183
    Bu ürün Yataş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aerelle®? Blue ürünlerindeki dolgu elyafı, okyanuslarda plastik birikiminiengelleme konusunda önemli çözümleri ile dünyaca tanınan Plastic Bank’in geridönüşüm plastiklerinden üretilmiştir. Plastic Bank aynı zamanda yoksullukiçindeki insanların daha iyi bir gelecek inşa etmelerine yardım etmektedir. Kaynaklarımızı verimli kullanmak ve gelecek nesillere de yaşanabilir bir dünyabırakabilmek adına bu ürün geri dönüşümlü malzemelerden üretilmiştir.Doğaya ve geleceğimize hep birlikte sahip çıkalım. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ %100 Pamuk, 57 Tel Dokuma Sıklığı, Özel Dacron® Aerelle® Blue® Elyaf Çift Kişilik Yorgan
  • Yorgan: 195x215 cm
  • 200 gr/m2 YIKAMA TALİMATI 60 Derecede yıkanması tavsiye edilir. Ağartma yapılması tavsiye edilmez. Kurutma yapılması tavsiye edilmez. Ütülenmesi tavsiye edilmez. Kuru temizleme uygulanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut/Ebat 195 x 215
  • Dolgu Materyali Elyaf
  • Dış Materyal Pamuklu
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Yataş Dacron® Aerelle® Blue Çift Kişilik Yorgan

Yataş Dacron Aerelle Blue çift kişilik yorgan, 57 tel örgü sıklığında %100 pamuktur ve özel elyaf ile doldurulmuştur. Pamuklu kumaşın dış katmanı beyazdır ve çamaşır makinesinde kolayca yıkanabilir. Plastic Bank’de toplanan geri dönüştürülmüş plastiklerden elde edilir ve okyanuslardaki plastik birikimini azaltmaya yardımcı olur.

 
  • %100 pamuk içerikli kumaş
  • Özel elyaf
  • Kolay temizlenebilir

Yataş Dacron Aerelle Blue Çift Kişilik Yorgan Özellikleri

Yataş Dacron Aerelle Blue Çift Kişilik Yorgan Özellikleri

Yataş Dacron Aerelle Blue çift kişilik yorgan özellikleri incelendiğinde rahat bir uyku sunan bir yapıya sahiptir. Çevreye duyarlı ve yumuşak bir his veren geri dönüştürülmüş malzemelerden üretilmiştir. Çift kişilik yorganın içinde bulunan dolgu elyafı özellikle plastik birikimini önlemek amacıyla geri dönüştürülebilir plastik malzemelerden elde edilerek üretilmiştir. Bu sayede doğaya büyük bir katkı sağlayacak bir üretim gerçekleştirilmiş olur. Yataş Dacron mavi çift kişilik yorgan, konforlu bir uyku deneyimi sunmak için tasarlanmıştır. Yorgan, dinlendirici uykunuza katkıda bulunabilmesi için en kaliteli malzemelere ve birinci sınıf tasarıma sahiptir. Pamuk materyalinden üretilen bu yorgan yapısı sayesinde sizi tahrişten uzak tutmak için maksimum hava akışı sağlar. Kışın uyurken veya evde dinlenirken sıcak ve rahat kalmanız için mükemmeldir.

 

Yataş Dacron Aerelle Blue Çift Kişilik Yorgan Avantajları

Yataş Dacron Aerelle Blue Çift Kişilik Yorgan Avantajları

Dacron Aerelle Blue elyaf çift kişilik yorgan, pamuk ve yüksek yoğunluklu elyaftan üretilmiştir. Beyaz renkli bu yorgan 195 x 215 cm ölçülerindedir. Yataş Dacron Aerelle blue çift kişilik yorgan, konforlu bir uyku deneyimi sunmak için özel olarak tasarlanmış ve üretilmiştir. Aerelle Blue malzeme hava akışını engellemeden maksimum konfor sunar. İki kişinin rahatça kullanabileceği boyutlarda tasarlanan yorgan, çiftler ya da yeni evliler için uygun hale getirilmiştir. Yataş tarafından üretilen bu ürün, en kaliteli malzemelerin kullanıldığı ve aynı zamanda mükemmel bir tasarım yapısına sahip olduğu anlamına gelir. Aerelle Blue malzemesi, hava akımını engellemeden maksimum rahatlık sunar. Isıyı kalıcı bir şekilde tutmaya yardımcı olan yorgan, yüksek kaliteli iyi tasarlanmış uygun malzemelerden üretilmiştir. Bu sayede rahat bir uyku ortamı sağlar.

 

Yataş Dacron Aerelle Blue Çift Kişilik Yorgan Fiyatı

Yataş Dacron Aerelle Blue Çift Kişilik Yorgan Fiyatı

Yorgan, iki kişinin rahatça kullanabileceği boyutlarda tasarlanmıştır ve ısıyı kalıcı bir şekilde saklamaya yardımcı olur. Yataş tarafından üretilen bu yorgan, kaliteli malzemeler ve iyi bir tasarımın birleşimiyle güzel bir uyku ortamı sunar. Aerelle Blue malzemesi hava akışını engellemeden maksimum konfor sağlar ve boyutu iki kişinin rahatça kullanması için uygundur. Kolay temizlenebilir, %100 pamuk içerikli ve geri dönüştürülebilir elyaf kullanılarak üretilen bu yorgan kullanıcılara daha rahat ve konforlu bir yaşam sunar. Yataş Dacron Aerelle Blue çift kişilik yorgan yorumları ve değerlendirmelerini inceleyerek ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Yataş Dacron Aerelle Blue çift kişilik yorgan fiyatı hakkında bilgi almak ve sipariş oluşturmak için Trendyol’u inceleyebilirsiniz.