Yapı Kredi Yayınları Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları - 7. Kitap - J. K. Rowling -

Ürünün Diğer Satıcıları (57)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
200 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Yapı Kredi Yayınları Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları - 7. Kitap - J. K. Rowling -

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Duru Kitap ve Akademi Satıcı Ünvanı: ŞERİFE TORTOP İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8550273265
    Bu ürün Duru Kitap ve Akademi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • "Bana Harry Potter'i verin," dedi Voldemort'un sesi, "kimseye zarar gelmesin. Bana Harry Potter'i verin, okula dokunmayayim. Bana Harry Potter'i verin, ödüllendirilin."Sihir dünyasi savasta! Karanlik Lord iyice güç kazanirken iyiler de bos durmuyor. Yedinci yilinda Hogwarts Cadilik ve Büyücülük Okulu'na dönmeyen Harry Potter, Dumbledore'un ona biraktigi görevi tamamlamaya çalisiyor. Yaninda -her zamanki gibi- Ron ve Hermione'yle, bir yandan Voldemort'tan ve onun Ölüm Yiyen'lerinden kaçarken bir yandan da Hortkuluklar'i yok etmek, Ölüm Yadigârlari'nin sirrini kesfetmek zorunda olan Harry kendi geçmisiyle ilgili de pek çok sey ögreniyor. (Tanitim Bülteninden) Ürün Adı: Harry Potter 7 Harry Potter ve Ölüm Yadigarları Ürün Kodu: 9789750812989 Yazar: J. K. Rowling Basım Yılı: 2021 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 696 Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen: Kutlukhan Kutlu

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Antoine Compagnon
  • Roman Türü Bilim Kurgu & Fantastik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 601-650
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 7.Kitap - J.K. Rowling - YKY

Harry Potter, İngiliz yazar J.K. Rowling tarafından yazılan 7 fantastik romandan oluşan bir roman serisidir. Harry Potter yapı kredi yayınları romanları Hogwarts cadılık ve büyücülük okulunda eğitim gören genç öğrenci Harry Potter ve yakın arkadaşlarının büyücülük okulundaki yaşantılarını konu alır. Yapı Kredi Yayınları Harry Potter setinin ilk kitabından sonra dünya çapında ses getiren roman serisi Harry Potter ve ölüm yadigarları romanıyla son bulur.

  • Gençlik ve yetişkin edebiyatı
  • Büyücülük ve macera romanları
  • En popüler roman serileri

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları Kaç Sayfa?

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları Kaç Sayfa?

Yapı Kredi Yayınları Harry Potter resimli kitabı 276 sayfadır. Genç ve yetişkin edebiyatında önemli bir yer edinen Harry Potter 7 okuma serisi dünya genelinde tarihte en çok satan kitaplardan biri olmuştur. Yapı Kredi Yayınları Harry Potter drama, fantezi, büyüme, gerilim, macera ve birçok okul hikayesi içeren birçok türü kapsar. Harry Potter’ın büyücü ailesi henüz Harry 1 yaşındayken Voldemort tarafından öldürülür ve bu sebeple Harry hiç sevmediği Petunia teyzesi ve Vernon eniştesiyle yaşamak zorunda kalır. J.K. Rowling Harry Potter ve Ölüm Yadigarları’nda ailesinin bir trafik kazasında öldüğünü sanan Harry, Hogwarts okul bekçisiyle yaptığı mektuplaşma ile başlayan olaylar sonrasında gerçeği öğrenecektir. Harry Potter, Hogwart büyücülük okuluna hiç başvurmamasına rağmen oradan aldığı bir kabul mektubuyla kendisinin de büyücü olduğunu anlar.

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 2 İçeriği

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 2 İçeriği

Harry Potter Ölüm Yadigarları 7 kitabının ilk kısmında Bill ve Fleur’un düğünü gerçekleşir. Fakat bu düğünde ölüm yiyenler düğünü basar. Harry Potter ve Ölüm Yadigarları kitabında Harry ve yakın iki arkadaşı Ron ve Hermonie sihir bakanının Voldemort tarafından öldüğünü öğrenirler. Bir kafede oturup yaşanan olayları değerlendirirken iki ölüm yiyenin saldırısına uğrarlar. Harry, Ron ve Hermonie hortlakların peşine düşerler. Harry Potter ve Ölüm Yadigarları – J.K. Rowling kitabında bakanlıktan buharlaşarak kaçan ölüm yiyen aynı zamanda bakanlıkta olan Hermonie ile birlikte onun elini tutarak buharlaşır. Harry Potter ve Ölüm Yadigarları okurken, ilerleyen bölümlerde Hermonie elini kurtarmaya çalıştığı için Sirius’un evi yerine bir ormana buharlaşırlar. Orada mecburi olarak kamp kurarlar ve kılıcı bulup hortlukluk yok olana kadar orada kalmak zorundadırlar.

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları Kitap Özeti Kısa

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları Kitap Özeti Kısa

Yapı Kredi Yayınları Harry Potter ve Ölüm Yadigarlarında Voldemort’un ruhunun bazı parçalarını yok eden Harry, Ron ve Hermonie ölüm yiyenlerle ölümcül bir savaşa çıkacaklardır. Dumbledore’un verdiği görevi tamamlamaya çalışan üçlü, ölüm yadigarlarının sırrına erişmeye çalışacaklardır. J.K. Rowling Harry Potter ve Ölüm Yadigarlarında Voldemort artık iyice güçlenmiş olsa da Harry ve arkadaşları ölüm yiyenleri etkisiz hale getirmek için büyük çaba sarf edeceklerdir. Yapı kredi ölüm yadigarları okurları Harry ve dostlarının yaşadıkları bu sürükleyici olaylara şahit olacaktır. Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 1. baskı Voldemort’tan kaçan ekibin maceralarını okuyucuyu kitaba çekerek anlatır. Yapı Kredi Yayınları eski basımda serinin en görkemli savaşlarından biri serinin son kitabında başlar.