Yamaha F310 Akustik Gitar

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.555 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.841,74 TL

Ürün Bilgileri

Yamaha F310 Akustik Gitar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DORE MUSIC Satıcı Ünvanı: DOREMUSIC MÜZİK ALETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0310146368600001 Vergi Kimlik Numarası: 3101463686
    Bu ürün DORE MUSIC tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yamaha f310 akustik gitar (natural) ses tahtası : Ladin arka ve yanlar : Meranti sap (neck) : Nato klavye : Gülağaç köprü : Gülağaç taşıma çantası hediyelidir..Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.

Ürün Özellikleri

  • Gitar Tipi Akustik Gitar
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Yamaha F310 Akustik Gitar

Telli çalgılarla yapılan müzik birçok insan tarafından sevgiyle dinlenir. Bir müzik enstrümanında ustalaşmayı düşünen müşterilerin kaliteli bir gitara sahip olması gayet önemlidir. Yamaha F310 akustik gitar modeline sahip olarak telli çalgılar konusundaki becerinizi geliştirebilirsiniz. Müzikseverler tarafından beğeniyle tercih edilen bu akustik gitar sizleri fazlasıyla memnun eder. Estetik bir yapıya ve dayanıklı tellere sahip olan bu ürünü kullanarak birçok farklı nota oluşturabilirsiniz. Sert ve kalın telli müzik aletlerini çalmayı tercih edenler için bu ürün harika bir akustik gitar seçeneğidir. Geleneksel ahşap görünümlü bir gövdeye sahip olan bu gitarı çaldığınızda, notaların sesinin kalitesini fark edersiniz. Enstrümanın ses tablası ve sap kısımlarının tasarımında özel olarak elde edilen ahşap materyalleri bulunur.

  • Estetik ve zarif gövde
  • Kalın ve dayanıklı teller
  • Üstün ses kalitesi

Yamaha F310 Akustik Gitar Özellikleri

Yamaha F310 Akustik Gitar Özellikleri

Telli müzik enstrümanlarını çalmanın keyfini olması gerektiği gibi yaşamanız için sizi yarı yolda bırakmayan kalitede bir akustik gitara ihtiyaç duyabilirsiniz. Bütün müzik zevkleri için uygun olan ve sevilen Yamaha akustik gitar modellerinden biri olan F310 ürünü sizleri fazlasıyla memnun eder. Ladin tipi ahşaptan üretilen ses tahtasına sahip olan F310 akustik gitar modeli oldukça dayanıklıdır. Arka ve yan kısımları meranti ağacından yapılan bu akustik gitarın parlak bir tonu vardır. Ürünün klavye ve köprü kısımları gülağaç maddesinden yapılır. Yağlı bir ahşap türü olan gülağaç sayesinde yüksek frekanslı notaları rahat çalabilirsiniz. F310 modelinin sap kısmının tasarımında nato ağacından elde edilen odunlar kullanılır. Ürünün klavye kısmı 634, gövdesi ise 505 mm uzunluğundadır. Ürünün gövde genişliği 412, derinliği ise 96-116 mm arasındadır.

Yamaha F310 Akustik Gitar Kullananlar

Yamaha F310 Akustik Gitar Kullananlar

Yüksek kalite standartlarına uygun olarak tasarlanan F310 serisi akustik gitarlari rahatlıkla çalabilirsiniz. Akustik tip gitarlardan net ve güçlü notalar çıkarabilirsiniz. Ürünün akordunu talimatlara uygun biçimde yaparak profesyonel türde müzik yapmaya başlayabilirsiniz. Doğal malzemelerle tasarlanan ses tablası sayesinde bu ürünü uzun yıllar kullanabilirsiniz. Yamaha F310 akustik gitar kullananlar müzik anlayışlarına uygun ritimleri kolaylıkla oluşturabilir. Tasarımında kaliteli ahşap çeşitleri bulunan F310 modeli bu enstrümanı hem yeni başlayan, hem de usta gitaristler keyifle kullanılabilir. ISO standartlarına göre hassas bir şekilde tasarlanan bu enstrüman, elle işlenir. Yamaha’nın gözde modellerinden F310 akustik gitarını kullanırken müzik yeteneğinizi geliştirebilirsiniz. Ürünün hafifçe azaltılarak tasarlanan gövde derinliğinin ve orta ölçekli uzunluğunun kullanım kolaylığı özellikle genç gitaristler tarafından takdir edilir. Bu sayede hem gitar kursuna yeni başlayanlar hem de profesyoneller F310 modelini tercih edebilirler.

Yamaha F310 Akustik Gitar Fiyatları ve Yorumları

Yamaha F310 Akustik Gitar Fiyatları ve Yorumları

Profesyonel müzisyenlerin beğenisini kazanan Yamaha markasının F310 modeli akustik gitar, tasarım kalitesi ve kullanışlı özelliklerine rağmen oldukça uygun fiyatlı bir üründür. Yamaha F310 akustik gitar yorum mesajları incelendiğinde, bu ürünün müzik anlamında müşterilerin beklentilerini başarıyla karşıladığı görülür. F310'un rahat ince boyun yapısı ve kısa skala uzunluğu, enstrümanın sesinden ödün vermeden tellerin çalınmasını kolaylaştırır. Yamaha'nın F serisinin önde gelen modellerinden olan bu üründe kullanılan kaliteli ahşap yapılar sayesinde sıcak, hassas ve rafine bir ses kalitesi ile müzik yapabilirsiniz. Yamaha F310 akustik gitar fiyat yönünden değerlendirildiğinde bütçe dostu bir ürün olarak karşınıza çıkar. Gitar çalmaya yeni başlayan gençler için harika bir başlangıç ürünü olan F310 modeli oldukça hesaplı bir enstrümandır. Estetik ahşap kaplaması ve yumuşak telleriyle büyüleyici şarkılar çalmanızı sağlayan bu gitara Trendyol üzerinden sahip olabilirsiniz.