YALÇIN Pancar Su Motoru Santrafuj Tulumbası Saç

582 TL

Ürün Bilgileri

YALÇIN Pancar Su Motoru Santrafuj Tulumbası Saç

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZESA MAKİNA SANAYİ TİCARET LTD.ŞTİ. Satıcı Ünvanı: ZESA MAKİNA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0998119437300001 Vergi Kimlik Numarası: 9981194373
    Bu ürün ZESA MAKİNA SANAYİ TİCARET LTD.ŞTİ. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PANCAR MOTOR ANTOR MOTOR LOMBARDINI MOTOR VE DİĞER SU MOTORLARINI SANTRAFUJ POMPALARINA TAKILABİLEN SAÇ TULUMBA
Geri Bildirim Ver

YALÇIN E 89 Sac Pancar Su Motoru Santrafuj Tulumbası

Yalçın pancar su motoru sac santrifüj tulumbası, hafif yapısıyla artezyen gibi pek çok bölgede kullanım kolaylığı sağlayan bir malzemedir. Özellikle ulaşılması zor olan yerler için tek seçenek olan bu ürünle gerçekleştirdiğiniz çalışmalarda zamandan tasarruf edebilirsiniz. Ayrıca Yalçın pancar su motoru sac santrifüj tulumbası fiyatının uygun olması sebebiyle bütçenizi zorlamaz. Çeşitli su motorlarının santrifüj pompalarına takılabilen malzeme, son derece dayanıklı demirlerden üretilir. Uzun süreli kullanıma uygun ürünün yüksek emiş gücü sayesinde işlerinizi kolaylaştırabilir, beklentinizi yüksek oranda karşılayabilirsiniz.

  • Sac malzemeden üretilir.
  • Mukavemete dayanıklıdır.
  • 15 metreye kadar derinlikten su çeker.

Yalçın Pancar Su Motoru Santrafuj Tulumbasının Özellikleri Nelerdir?

Yalçın Pancar Su Motoru Santrafuj Tulumbasının Özellikleri Nelerdir?

Yalçın pancar su motoru sac tulumba, rahat kullanıma uygun sert demir malzemeden elde edilir. Ürünü, üzerinde kullanım talimatı ve teknik özellikleri belirtilen aletlerin pompalarına kolayca takabilirsiniz. Su çekme kapasitesi son derece yüksek olan sac tulumba, işlemlerinizi kısa sürede tamamlamanızı sağlar. Ürünü motorun ilgili bölgesine takabileceğiniz gibi istediğiniz derinliğe ulaşabilecek uzunlukta hortum gibi farklı aparatlara da bağlayabilirsiniz. Temel ham maddesi demir metali olan santrifüj tulumba, ısıl işlemlerden geçirilerek şekil alır. Değişken hava sıcaklığına ve paslanmaya üst seviyede dayanıklı bu malzemeyle dilediğiniz hava koşulunda çalışma gerçekleştirebilirsiniz. Yalçın pancar su motoru sac santrifüj tulumbası, standart ölçülerde üretilmesinin yanı sıra sıkılaştırılmış vidalarıyla da kullanıcı dostu olma özelliği taşır. Pek çok yöntemle yararlanabileceğiniz bu malzemenin hafif yapısı sayesinde aleti farklı bölgelere kolayca taşıyabilirsiniz.

Yalçın Pancar Su Motoru Santrafuj Saç Tulumba Ne İşe Yarar?

Yalçın Pancar Su Motoru Santrafuj Saç Tulumba Ne İşe Yarar?

Yalçın pancar su motoru sac santrifüj tulumbası, 15 metreye kadar derinliğe sahip kuyularda kullanılır. Bu ürünü tercih ederek temiz kaynaklara kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Köy ve kasaba gibi küçük yerleşim birimlerinde sıkça kullanılan malzemeyi su motorlarına bağlamanız da mümkün kılınır. Bunun yanı sıra uzun bağlantı ekipmanlarıyla sac tulumbanın alt kısmından birleşim sağlayarak da yararlanabilirsiniz. Ürün, yüksek emiş gücüyle oldukça kısa sürede beklentinizi karşılar. Yalçın pancar su motoru sac santrifüj tulumbasının içerisindeki gelişmiş mekanizma sayesinde derin bölgelerden elde ettiğiniz kaynaklarla tasarruf sağlayabilirsiniz. Ürünün özenle tasarlanmış pistonu, aşağı ve yukarı hareketlerle konforlu çalışmanızı sağlar. Malzemeyle yukarı doğru hızla emilen su, yeryüzüne yalnızca birkaç dakikada ulaşır. Ayrıca ürünü bağladığınız motor yardımıyla bu işlemlerin tamamlanma süresini minimum seviyeye indirmeniz de mümkündür.

Yalçın Pancar Su Motoru Santrafuj Saç Tulumba Kaliteli midir?

Yalçın pancar su motoru sac santrifüj tulumbası yorumları incelendiğinde tercih eden kullanıcıların memnuniyeti dikkat çeker. Ürünün ekstra hafif yapısı sayesinde çalışmalarınızı kolaylaştırabilirsiniz. Mukavemete üst düzeyde dayanıklı sac malzemeden üretilen santrifüj tulumbası, suyla sıkça temas ettiğinden paslanmaya karşı da dirençlidir. Uzun süre kullanım sağlayabileceğiniz ürün sayesinde birçok farklı alanda işlem yapabilirsiniz. Yalçın pancar su motoru sac santrifüj tulumbası, kaliteli parçalarıyla kullanıcıya hem manuel olarak hem de makine yardımıyla yararlanma imkânı sunar. Ürünün gelişmiş tasarımı ve motorların standart ölçülerine uygun yapısıyla farklı uygulamalar gerçekleştirebilirsiniz. Oldukça yüksek emiş hızına sahip bu malzemeyle hijyenik çalışmalar gerçekleştirebilir, ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Ayrıca ürünün motora takıldığında suyun ideal akış hızında akması için tasarlanan bağlantı bölgesi de mevcuttur. Hafif yapısıyla güçten tasarruf etmenizi sağlayan malzemeyi tercih ederek konforlu uygulamalar gerçekleştirebilirsiniz. Yalçın pancar su motoru sac santrifüj tulumbasını yalnızca birkaç dakikanızı ayırarak Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.