Yabancı Yayınları Hava Uyanıyor Kutu Seti (5 Kitap Takım) (ciltli)

1.820 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
999 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.860 TL
2. Ürüne %50 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.805 TL
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.805 TL

Ürün Bilgileri

Yabancı Yayınları Hava Uyanıyor Kutu Seti (5 Kitap Takım) (ciltli)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elifin Kitaplığı Satıcı Ünvanı: SELİN YELLİKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1369430538200001 Vergi Kimlik Numarası: 9470509339
    Bu ürün Elifin Kitaplığı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • “Hava Uyanıyor serisi içimde fırtınalar kopardı. Bu macerayı dünyalara değişmem.” - “Hava Uyanıyor Aserisi o kadar muhteşem ki tekrar tekrar okuyacağımdan eminim.” -“Duygusal bir yolculuk oldu ama her ânı paha biçilmezdi.”

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Stefan Zweig
  • Roman Türü Bilim Kurgu & Fantastik
  • Cilt Bilgisi Ciltli
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Yabancı Yayınları Hava Uyanıyor Kutu Seti (5 Kitap Takım) (Ciltli)

Zevk alarak okunan ve ilgi alanınıza hitap eden içerikler, hayal dünyanızı geliştirirken, hikayeyi betimlemenizi destekleyebilir. Gün içerisinde çeşitli hikayeler okuyabilir ve bu içerikler sayesinde ufkunuzu genişletebilirsiniz. Farklı kategorilerde sunulan kitapları dilerseniz seri halde sunulan hikayelerden oluşan setler halinde satın alabilirsiniz. Bilim kurgu alanında büyük ilgiyle takip edilen Hava Uyanıyor kutu seti (5 kitap takım) (ciltli) geniş yaş grubuna sahip insanlar tarafından tercih edilebilir. 5 farklı kitaptan oluşan 1. sınıf baskı kalitesiyle üretilen seti dilerseniz başucu kitabı olarak dilerseniz de sabahları güne kahveniz ile başlarken değerlendirebilirsiniz. Birşey okumak, hayata bakış açınızı değiştirebileceği gibi kelime dağarcığınızın gelişmesine de yardımcı olur. Okumanın çeşitli faydalarına sahip olurken, size hitap eden kurguları değerlendirerek, içerikten aldığınız keyfi artırabilirsiniz.

  • 1. sınıf kağıt kalitesi
  • Okunaklı punto
  • Bilim kurgu

Yabancı Yayınları Hava Uyanıyor Kutu Seti Özellikleri

Yabancı Yayınları Hava Uyanıyor Kutu Seti Özellikleri

Sevilen ünlü bilim kurgu yazarı Elisa Kova’nın kaleminden dökülen Yabancı Yayınları Hava Uyanıyor kutu seti (5 kitap takım) (ciltli) normal boyda üretilen, 1. sınıf kağıt baskısının kullandığı bir seridir. Ünlü sette 5 farklı kitap yer alır. Setin adını aldığı Hava Uyanıyor’un devamında, Ateş Düşüyor, Toprağın Sonu, Suyun Gazabı, Kristal Taç romanları gelir. Birbirinden ilginç hikayelerin bir araya geldiği set farklı yaş grubundan okuyuculara hitap eder. Çocuklarınızla beraber okuma fırsatı bulabileceğiniz bilim kurgu kitaplarında işlenen konular, merak duygunuzu tetikleyebilir. İlgi çeken roman kapağı yıpranmaları önlemek adına kalın mukavvadan üretilir. Bu sayede kitaplarınızı uzun dönemler koruma imkanı bulabilirsiniz. Okuyacağınız kitapların içeriklerinin size hitap ediyor olması büyük önem taşır. Sevdiğiniz türü belirleyerek, roman seçiminizi yapabilirsiniz. Böylece ilgiyle okuyabileceğiniz, okuma alışkanlığı kazanabileceğiniz romanları elinizden düşürmek istemeyebilirsiniz.

Yabancı Yayınları Hava Uyanıyor Kutu Seti Fiyatları

Yabancı Yayınları Hava Uyanıyor Kutu Seti Fiyatları

Kitap seçerken dil kullanımına, türüne, eleştirilerine, yazara ve yayınevine dikkat edebilirsiniz. Yaşınıza uygun, ilginizi çeken türde bir içerik bulduğunuzda fiyatını değerlendirebilirsiniz. Belirli bilim kurgu kitaplarının konusu, yazarı veya romanın popülerliği nedeniyle fiyatları değişiklik gösterir. Okumaya teşvik amacıyla Yabancı Yayınları Hava Uyanıyor kutu seti (5 kitap takım) (ciltli) fiyatı oldukça makul düzeylerde tutularak size sunulur. Avantajlı fiyatlar ile satın alabileceğiniz Elisa Kova’nın serisi ortalama 370 sayfa kalınlığında, rahat okunabilir büyüklükte yazı karakteriyle basılır. Bütçenizi zorlamadan satın alabileceğiniz kitabı dilerseniz okumayı seven yakınlarınıza bir hediye alternatifi olarak da sunabilirsiniz. Tatillerde, seyahatlerde hoş vakit geçirmek, farklı alemlere yolculuk yapmanıza yardımcı olabilecek seti ekonomik fiyatlarla pratik bir şekilde satın alabilirsiniz.

Yabancı Yayınları Hava Uyanıyor Kutu Seti Yorumları

Yabancı Yayınları Hava Uyanıyor Kutu Seti Yorumları

Kitap satın almadan önce yazar ve okuyucu görüşlerini almak büyük önem taşır. Bu görüşlerden destek alarak kitabın konusu hakkında fikir sahibi olabilir, yazı dili ve yaşınıza uygunluğunu değerlendirebilirsiniz. Sadece kendiniz için değil çocuklarınız için roman seçerken kapağına bakarak bir seçim yapmak doğru olmayabilir. Kitabın yazı dili veya hikayeler çocuğunuza ağır gelebilir ve okumaya karşı bakış açısı etkilenebilir. Bu gibi olumsuz durumları önlemek adına Yabancı Yayınları Hava Uyanıyor kutu seti (5 kitap takım) (ciltli) yorumları size destek sağlar. Avantajlı fiyatlarla satın alabileceğiniz takımı ailecek okuyabilir, çocuklarınızın hayal dünyasının gelişmesine destek olabilirsiniz. Doğru bir kitap seçimi yaparak sadece zihninizi değil aynı zamanda dil ve kelime dağarcığınızı da geliştirebilirsiniz. Bu amaçla size Yabancı yayınları tarafından sunulan 5 farklı romanı, Trendyol üzerinden kolayca sipariş verebilirsiniz.