Xpecia Erkek 60 Tablet

250 TL
(4,17 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Xpecia Erkek 60 Tablet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KOZMOYKUM Satıcı Ünvanı: ÜMMÜ DEMİREL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2860299302
    Bu ürün KOZMOYKUM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Etki Dökülme Karşıtı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Xpecia Tablet Erkek Saç Bakım Ürünü Ürünleri Trendyol'da!

Xpecia erkek 60 tablet, saç dökülmesi sorununa yönelik olarak geliştirilmiş bir üründür. Tablet, saç sorununa çözüm arayan erkeklerin tercihleri arasında yer alır. Alanında uzman kişiler tarafından klinik ortamlarda özel olarak üretilen ilaç, saç dökülmesinin önüne geçmek için ihtiyacı olanlara 60 tablet hâlinde sunulur. Ürünün içeriğinde bulunan keratin, biyotin, folik asit, çinko, L-Sistein, metiyonin, soya izoflavon, vitamin B5 ve ginkgo biloba ekstresi saç sağlığı üzerinde önemli rol oynar. Ürünün etkisini düzenli ve uygun biçimde kullanıldığında görmek mümkündür. Birbirinden değerli faydalar sağlayan Xpecia erkek tabletin özelliklerinden bazıları ise şu şekildedir;

  • Etki: Dökülme Karşıtı
  • Saç Tipi: Tüm Saç Tipleri
  • Bir kutuda 60 tablet bulunur.

Xpecia Erkek 60 Tabletin Özellikleri Nelerdir?

Xpecia Erkek 60 Tabletin Özellikleri Nelerdir?

Xpecia 60 tablet, erkekler için üretilir. Tabletler, saç dökülmesi sorununu ortadan kaldırmak için üretilen bir besin takviyesidir. Kutunun içerisinde 60 adet tablet bulunur. Bunların ağız yoluyla alınması gerekir. Erkeklerde görülen saç dökülme sorununun büyük bir kısmı, dihidrotestosteron ismi verilen hormondan dolayı gerçekleşir. Erkeklerin yaşamış olduğu bu sorunu azaltmak için ihtiyaç duyulan takviyeler, özel olarak formüle edilmiş olan tabletlerin içinde yer alır. Ürün, erkek saçının kırılmasını ve dökülmesini engellemeye yardımcı olur. Ayrıca tablet, saç kalitesinin bozulması gibi sorunların çözümünü de gıda takviyesi sağlayarak çözüme ulaştırmaya olanak tanır. Ürünün içerisinde yer alan tüm bileşenler, saç sağlığının desteklenmesi amacıyla özel olarak formüle edilir. Xpecia erkek 60 tablet, bitkisel özlerden hazırlanan ve doğal bir içeriğe sahip etkili bir besin takviyesidir.

Xpecia Erkek 60 Tableti Kimler Kullanabilir?

Xpecia erkek 60 tablet, takviye edici bir gıda olarak saç dökülmesi ve kırılması gibi sorunlara çözüm olanağı tanır. Ürün, söz konusu sorunlardan muzdarip erkeklere özel olarak üretilmiştir. Bu nedenle kadınların kullanımına uygun değildir. Doğrudan erkeklerin hormonlarını hedef alan bu gıda takviyesi sayesinde saçlar eski kalitesine kavuşabilir. Erkeklerde gerçekleşen saç dökülmelerinin büyük bir kısmı hormonal olduğu için sorun, doğru ve düzenli gıda takviyesiyle önlenebilir. Ürün, saç dökülmesi ve kırılması yaşayan erkekler tarafından tercih edilir. Tabletin içinde bulunan biyotin hızlı uzama sağlarken keratin de saç köklerinin güçlenmesine destek olur. Saçlarınızın aynı kalitede kalmasını ya da hızlı uzamasını istiyorsanız Xpecia erkek tabletini gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Xpecia Erkek 60 Tablet Nasıl Kullanılır?

Xpecia erkek 60 tableti hazırlayan laboratuvar, gıda takviyesinin günde 2 defa kullanılmasını önerir. Bu sebeple ürünün bir paketi 30 günlük bir uygulama sunar. Düzenli kullanılması gereken Xpecia tablet, üç ay boyunca günde iki defa tüketilmelidir. 3 aylık kullanım sonrasında ise ürünü, günde bir defa almanız yeterli olur. Xpecia erkek 60 tablet, tok karnına içilmesi gereken bir gıda takviyesidir. Ürün, 11 yaş ve üzerindeki erkekler tarafından kullanılabilir. Bu tabletin besin yerine geçmediği unutulmamalıdır. Bu nedenle düzenli beslenmeye ek olarak alınması gerekir. Ürünü kullanırken tavsiye edilen günlük kullanım miktarının aşılmaması da son derece önemlidir. Firmanın günlük olarak önerdiği 2 tabletten fazlası kesinlikle kullanılmamalıdır. Gıda takviyesinin ambalaj içerisinde hem kuru hem de serin bir ortamda saklanması tavsiye edilir. Xpecia erkek tablet yorumlarına Trendyol'dan bakarak kullananların deneyimlerini okumanız mümkündür. Saç kalitesini artırmak, dökülme ve kırılmaları önlemek için çevrim içi alışveriş platformundan Xpecia erkek 60 tablet siparişi verebilirsiniz.