Xolo Varis Isı Bandı 20 Adet Mentol Etkili Bacak Bölgesi Hafif Orta Yoğun Kullanım XLM552552

167,90 TL
Beden:
M
XS
4XL
L
S
XL
3XL
2XL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Xolo Varis Isı Bandı 20 Adet Mentol Etkili Bacak Bölgesi Hafif Orta Yoğun Kullanım XLM552552

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Xolo-Türkiye Satıcı Ünvanı: MEHMET ÇİÇEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6319317860400019 Vergi Kimlik Numarası: 2530305901
    Bu ürün Xolo-Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Xolo Isı Bandı 20 Adet Mentol Etkili Bacak Bölgesi Hafif Orta Yoğun Kullanım XLM552552 Mentol Etkili bantlarınızı yapışkan ayırma yerinden 2'ye keserek 10'arlı setler halinde uygulayabilirsiniz. Kesmeniz halinde 20 adet ısı bandı elde edersiniz Uygulamalarınızı ürün görsellerinde görüldüğü gibi yapmalısınız İlk kullanımda 1-2 saat arasında pedleri çıkartmayınız daha sonraki uygulamalar için ise 4 saate kadar kullanabilirsiniz. Nefes Alabilir Yapışkan pedler ve hijyenik ambalajındadır. İlk uygulama ile beraber yapıştırdığınız pedler ısı vermeye başlayacaktır bu durum normaldir. Hafif durumlar için 1-3 tur kullanım Orta Durumlar için 4-6 tur kullanım Yüksek Durumlar için 7-9 tur kullanım önerilir. Tere ve suya dayanıklıdır. Uygulama sonrası ısı bantlarını tercihen banyo ederek veya nemlendirerek çıkartınız. Açık yaralara uygulanması tavsiye edilmez, ürünümüzü iyi günlerde kullanınız.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver