Xiaomi Sivrisinek Kovucu 90 Gün Kullanım Garantili

350 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Xiaomi Sivrisinek Kovucu 90 Gün Kullanım Garantili

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MrCep Satıcı Ünvanı: ZİRVE GRUP TEKNOLOJİ PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0999124363200001 Vergi Kimlik Numarası: 9991243632
    Bu ürün MrCep tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Resmi Distribütör Garantilidir. İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Sivrisinek Kovucu 90 Gün Kullanım
Geri Bildirim Ver

Xiaomi Sivrisinek Kovucu 90 Gün Kullanım

Havalar ısındığında herkesin de fark edeceği gibi sinek ve türevi hayvanlarda etrafta çoğalır. Sivrisinekler, yazın en sinir bozucu tarafıdır. Bu varlıklar insanları ısırıp kaşındırır. Xiaomi Mijia sinek kovucu bu soruna çözüm olarak üretilir. İçindeki tablet, sinek, arı ve türü hayvanları kovmak için tasarlanır. Bu sayede kullanırken insana zararı olmaz. Bir tablet, günde 8 saat kullanıldığı zaman yaklaşık 3 ay yani 90 gün kadar yetebilir. Xiaomi sivrisinek kovucu 90 gün kullanımı bittikten sonra, bir yenisi ile değiştirilerek deneyime devam edilebilir. 28 metreye kadar etkili olan Mijia sinek kovucunun kullanımı da kolaydır. Ürünün uygulamasını indirerek tamamen kontrol edebilirsiniz. Tabletin ne kadar zamanı kaldığına da bakabilirsiniz.

  • 28 metreye kadar etkili
  • Bir tablette 90 güne kadar kullanım
  • Pratik deneyim

Etkili İçeriğiyle Xiaomi Sivrisinek Kovucu 90 Gün Kullanım

Etkili İçeriğiyle Xiaomi Sivrisinek Kovucu 90 Gün Kullanım

Xiaomi sinek kovucunun kullanımı son derece kolay ve zahmetsizdir. Sadece pillerini ve kovucu tableti takarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Sonrasında da bir tek Mi Home uygulamasını indirerek her şeyini ayarlayıp tüm detayları takip edebilirsiniz. Günün belirli zamanlarını ayarlayarak tamamen sineksiz bir eve rahatça gelebilirsiniz. Uygulama aynı zamanda tabletin ne kadar kullanıldığını ve ne kadar kaldığını da gösterir. Bu sayede bittiğinde sizi hazırlıksız yakalamaz. Xiaomi sivrisinek kovucu 90 gün kullanım kullananların yorumlarına da bakıldığı zaman seçeneğin ne kadar kullanışlı olduğu görülebilir. Etkisi 28 metreye kadardır. Böylece ev içleri, oda ve ofis gibi yerler için mükemmeldir. Kokusuz oluşu da ayrı bir avantajdır. Sessiz ve kokusuz çalışmasıyla rahatsızlık vermez. Bununla beraber 6934177708367 seçeneğinin insan sağlığına bir zararı yoktur. Bu sayede gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Xiaomi Sivrisinek Kovucu 90 Gün Kullanım Avantajları

Xiaomi Sivrisinek Kovucu 90 Gün Kullanım Avantajları

Pek çok insanın sinek problemi yaza doğru havaların ısınması ile başlar. Ancak havalar soğuduktan sonra azalır. Sinek kovucu Xiaomi ile bu ufak ve sinir bozucu problemlerden kolaylıkla kurtulabilirsiniz. Sadece iki pil ve bir tablet ile neredeyse bütün yaz boyunca sinek ya da arı gibi varlıklardan rahatlıkla kurtulursunuz. Tableti bitince de yeni seçeneği takarak kullanmaya devam edebilirsiniz. Dolayısıyla kullan at ya da tek kullanımlık bir ürün değildir. Bu sayede uzun süre kullanılabilir. Dumansız ve kokusuz çalışmasıyla insana herhangi bir zararı olmaz. Bundan dolayı da 28 metre faaliyet sahası ile ofis ve oda gibi kapalı alanlarda kullanım için son derece idealdir. Xiaomi sivrisinek kovucu 90 gün kullanım satın aldığınız zaman tüm avantajlara direkt olarak sahip olabilirsiniz. Bu sayede kaliteli bir deneyime imza atabilirsiniz.

Bütçe Dostu Xiaomi Sivrisinek Kovucu 90 Gün Kullanım Fiyatı

Bütçe Dostu Xiaomi Sivrisinek Kovucu 90 Gün Kullanım Fiyatı

Xiaomi sivrisinek kovucu 90 gün kullanım fiyatı ise ürünün önemli özelliklerine ve sunduğu avantajlarına göre belirlenir. Yaklaşık olarak günde 8 ile 10 saat arası kullanıldığında bir tableti 90 gün boyunca deneyimleyebilirsiniz. 10. saatten sonra gereksiz harcamayı durdurmak için ise kendi kendine kapanabilir. Sinek ve arı gibi türlü hayvanlara karşı etkilidir. Bununla beraber insanlara karşı zararsızdır. 28 metre etki alanı, sessiz ve kokusuz işleyişi ile rahatsızlık vermeden kapalı alanlarda kullanılabilir. Ayrıca uygulama ile olan kullanımı sayesinde ürünü bataryasından tabletine kadar her şeyini takip ve kontrol edebilirsiniz. Saat ve zaman ayarlayıp seçtiğiniz aralıklarda açıp kapatabilirsiniz. Bütün bunların yanında şık ve sade görünümü ile göz zevkini bozmadan rahatça kullanılır. Trendyol üzerinden Xiaomi sivrisinek kovucu 90 gün kullanım yorumlarına bakıp kapsamlı şekilde bilgi edinebilirsiniz.