Xiaomi Mijia Kettle Su Isıtıcı

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Xiaomi Mijia Kettle Su Isıtıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: POSSIBLE Satıcı Ünvanı: POSSİBLE ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0732174497100001 Vergi Kimlik Numarası: 7321744971
    Bu ürün POSSIBLE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Özellikleri- Paslanmaz çelik iç katman.- 1.5L büyük kapasite.- Üstün sıcaklık kontrolü.- 220V gerilim.- 1800W güç.- 1.1000 kg ürün ağırlığı.- Çalışma ve kaynatma sırasında elektrik çarpmasını, elektrik sızıntısını ve otomatik kapanmayı önleyen güvenlik mekanizması.- Temizlenmesi kolay.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 2000 W ve altı
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Hacim 1 - 2 L
  • Renk Beyaz
  • Gizli Rezistans Var
  • Otomatik Kapanma Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Tema / Stil Modern
Geri Bildirim Ver

Xiaomi Mijia Kettle Su Isıtıcı MJDSH01YM

Küçük ev eşyaları denildiği zaman akla hayatı kolaylaştıran, işleri pratik hale getiren elektronik cihazlar gelir. Mutfakta işleri kolaylaştıran küçük ev aletlerinden biri de kettle denilen su ısıtıcı modelleridir. Her an lazım olabilecek sıcak su ihtiyacını dakikalar içinde karşıladığı için mutfağın vazgeçilmezi olan bu ürünler, iş yerinde ve seyahat sırasında ihtiyaç duyulabilen ürünlerdir. Xiaomi Mijia kettle su ısıtıcı MJDSH01YM şık tasarımı ve koruyucu özellikleri ile tercih sebebidir. Paslanmaz çelik iç katmanı ile temizlemesi çok kolay olan ürün göz alıcı bir şıklığa sahiptir. Zarif tasarımının yanı sıra kolay temizlenebilir olması, müşteriler için avantaj sağlar. Xiaomi su ısıtıcısı ile mutfağınızın dekoruna şık bir dokunuş yaparken sıcak su ihtiyacınızı da hızlı bir şekilde karşılayabilirsiniz.

  • Şık tasarım
  • 1,5 lt iç hacim
  • Güvenlik mekanizması

Şık ve Zarif Xiaomi Mijia Kettle Tercih Edilen Özellikleri

Şık ve Zarif Xiaomi Mijia Kettle Tercih Edilen Özellikleri

Su ısıtıcılar günün her anında lazım olabilecek cihazlardır. Yemek yaparken ihtiyacınız olan kaynar suyu birkaç dakika içinde hazır hale getirerek zamandan tasarruf etmenizi sağlayan Xiaomi Mijia kettle, yemeklerin hızlı pişmesine de katkı sağlamış olur. Paslanmaz çelik iç katmanı aynı zamanda kireçlenmeyi önleyici özellikte tasarlanır ve kokusuzdur. Ürünün iç ve dış katmanları arasında yer alan boşluklu yalıtım katmanı ise ani dokunmalara karşı yanmamanız için özel olarak fazladan yalıtılır. Üstün STRIX sıcaklık kontrolü ile uzun süre kullanım ömrü vadeden ürünün iki aşamalı kapak açma tasarımı mevcuttur. Kapak açma düğmesine basıldığı zaman otomatik olarak 30° bir açı ile açılan kapak kaynar suyun elinize sıçramasını engeller. Xiaomi Mijia su ısıtıcı üçlü güvenlik korumasıyla donatılır. Mutfağınıza şık ve pratik bir dokunuş arıyorsanız bu tasarımdan faydalanabilirsiniz.

Üstün Koruma Sistemine Sahip Xiaomi Mijia Su Isıtıcı

Üstün Koruma Sistemine Sahip Xiaomi Mijia Su Isıtıcı

Kuru olarak çalışma riski bulunmayan Xiaomi Mijia kettle su ısıtıcı, içinde su yokken düğmesine basıldığı takdirde otomatik olarak kapanır. Çalışma esnasında devreye giren üçlü güvenlik koruması ise elektrik çarpmasını, elektrik sızıntısını ve otomatik kapanmayı önler. Misafirlerinize çay kahve ikram ederken ve aniden sıcak su lazım olduğu zaman işlerinizi kolaylaştıran su ısıtıcı ile güvenli bir şekilde işlerinizi halledebilirsiniz. Xiaomi kettle kusursuz tek gövdeli bir tasarıma ve LED gösterge ışığına sahiptir. Suyun kaynama sürecini takip etmeniz için tasarlanan LED ışık söndüğü anda suyunuz kullanıma hazır hale gelir. Ofis, iş yeri ve seyahat sırasında da kullanıma uygun olan ürünün alt kısmında güç kablosunu saklamak için tasarlanmış bölüm bulunur. Sıcak su lazım olabilecek her yerde, kullanabileceğiniz bir güç kaynağı bularak su ısıtıcınızı kullanabilirsiniz.

Xiaomi Mijia Kettle Su Isıtıcı Fiyat ve Kampanyaları

Xiaomi Mijia Kettle Su Isıtıcı Fiyat ve Kampanyaları

MJDSH01YM kettle kolay temizlenebilme, 3 katmanlı koruma ve kireç tutmayan iç tasarımı ile tercih sebebidir. Bluetooth donanımı sayesinde akıllı telefon aracılığıyla uzaktan kumanda edebileceğiniz bu teknoloji harikası ürün hayatınızı oldukça pratik hale getirir. 1,5 L su haznesi bulunan ısıtıcının genişliği 216 mm’dir. Sıcak tutma fonksiyonu, ayarlanabilir termostat gibi özellikler de barındıran Xiaomi Mijia kettle su ısıtıcı fiyat olarak her bütçeye uygundur. Şık tasarımı ve kolay taşınabilir olması sebebiyle kullandığınız her mekana estetik şekilde uyum sağlar. Güvenle kullanabilmeniz adına özel olarak donatılmış teknik özelliklere sahip model 1800 W güç ile çalışır. Zarif bir modelde ve sade bir renkte olduğu için her tarz dekorasyona uyum sağlar. Sıcak tutma fonksiyonu sayesinde sürekli su kaynatma problemini ortadan kaldıran ürüne sahip olmak için Trendyol’dan faydalanabilirsiniz. Dilerseniz Xiaomi Mijia kettle su ısıtıcı yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha detaylı fikir edinebilirsiniz.