Xiaomi Mijia Hutt W55 Cam Temizleme Robotu - Distribütör Garantili

9.999 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Xiaomi Mijia Hutt W55 Cam Temizleme Robotu - Distribütör Garantili

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknologys Satıcı Ünvanı: İSTANPOL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0481058295945516 Vergi Kimlik Numarası: 4810582959
    Bu ürün Teknologys tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mijia Hutt W55 Cam Temizleme Robotu - Distribütör Garantili

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 51 Dba - 60 Dba
  • Güç (Watt) 0 - 250 Watt
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Özellik Robot
Geri Bildirim Ver

Xiaomi Mijia Hutt W55 Cam Temizleme Robotu

Xiaomi Mijia Hutt W55 cam temizleme robotu, pencere üzerinde otomatik bir şekilde gezerek sizi yormadan temizlik yapar. Günün yorgunluğunu atarken bir yandan hareket bile etmeden cam temizliğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Tam akıllı yol kat etme özelliği sayesinde PVC çerçeveler hariç bütün yüzeyi kolayca temizleyebilir. Aynı zamanda katılaşan lekelerin üzerinde çıkana kadar durur ve temizledikten sonra yola devam eder. Yağmur lekeleri ve su izlerini kolaylıkla çıkarabilen ürün, pürüz bırakmadan işlemini gerçekleştirir. Ürün, oldukça ideal boyutu sayesinde sadece pencere camlarına değil, masa veya kapı gibi cam eşyalarınızı da pratik bir şekilde temizleyebilir. Güvenli bir kullanım sunan ürün şarjı bitmesine yakın ses çıkararak sizi uyarır. Ürün, tam kapasitede şarj edildiğinde ortalama 20 dakika boyunca kullanabilirsiniz.

  • 250 Watt güç
  • Ayarlarlanabilir temizlik modu
  • 65 desibel ses seviyesi

Xiaomi Mijia Hutt W55 Cam Temizleme Robotu Özellikleri

Xiaomi Mijia Hutt W55 Cam Temizleme Robotu Özellikleri

Xiaomi Mijia Hutt W55 cam temizleme robotu kullananlar, ürünün kendi temizliğini kolaylıkla yapabilir. Kolay çıkan parçaları sayesinde zahmetsiz bir şekilde tekrar kullanıma hazırlayabilirsiniz. Ürünün sahip olduğu mikrofiber bezler ile üzerindeki kirler kolaylıkla çıkar ve bir sonraki uygulama için temiz bir kullanım sağlar. Ürün; 290 mm boyu, 135 mm eni sayesinde tek seferde her yere ulaşabilir. 7 kiloluk ağırlığıyla kolaylıkla odadan odaya taşıyabilirsiniz. Bu sayede temizliğe ara vermeden ürün kullanımına devam edebilirsiniz. Xiaomi Mijia Hutt W55 cam temizleme robotu satın alanlar modelin 6 temel teknoloji özelliği sayesinde rahat bir kullanıma sahip olur. Ürün, rotasını kendi kendine belirleyebilir. Bu sayede siz herhangi bir dokunuş yapmadan gideceği yönü bilir. Geliştirilen bu yapay zeka ile başladığı noktaya geri gelerek temizliği bitirdiğini size gösterir.

Xiaomi Mijia Hutt W55 Cam Temizleme Robotu Kullananlar

Xiaomi Mijia Hutt W55 Cam Temizleme Robotu Kullananlar

Mijia Hutt W55 cam temizleme robotu, ulaşamayacağınız noktalara çıktığında aşağı inmesini beklemeniz gerekmez. Uzaktan kumandayla başlangıç noktasına çağırabilir veya temizliği istediğiniz zaman durdurarak yönetebilirsiniz. Pürüzlü, buzlu veya kabartmalı camlar üzerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Robot, engelleri kolaylıkla gören sensörleri sayesinde yönünü değiştirerek temizliğe devam eder. Cihazın alt kısmından veya kumanda üzerinden emiş gücünü ayarlayabilirsiniz. Zorlu lekeler için yüksek emiş gücüyle çalıştırıldığında maksimum verim alabilirsiniz. Yüksek emiş modunda çalışırken şarjı daha çabuk bitebilir. Bu yüzden sadece zorlu lekelerin olduğu bölgelere gelindiğinde aktif edebilirsiniz. Bu sayede daha uzun bir kullanım süresi elde edebilirsiniz. Xiaomi cam temizleme robotu kullanılmadan önce cama sadece az miktarda cam temizleme sularından sıkabilirsiniz. Sadece belirli bölgeye sıkmanız yeterlidir. Robot çalışmaya başladığı an camın her bölgesine hızlı ve rahat şekilde yayar.

Xiaomi Mijia Hutt W55 Cam Temizleme Robotu Fiyatı

Xiaomi Mijia Hutt W55 Cam Temizleme Robotu Fiyatı

Xiaomi Mijia Hutt W55 cam temizleme robotu fiyatı sağladığı konforla birlikte düşünüldüğünde oldukça ekonomiktir. Cam temizliğinde çoğu zaman uç noktalara ulaşmaya çalışırken zorluk çıkabilir. Bu ürünle başkalarından yardım istemeye ve ekstra paralar ödemeye gerek kalmadan uzun yıllar boyunca cam temizliğini dert etmenize gerek kalmaz. Bu sayede uzun vadede ekonomik bir kullanım avantajı sağlar. Ürünün W ve Z modu ile kapsamlı bir kullanım elde edebilirsiniz. W modunda sürekli bir temizlik sunarken, Z modunda belirlediğiniz süre boyunca işleme devam eder. Siz de ağırlıkla olumlu olan Xiaomi Mijia Hutt W55 cam temizleme robotu yorumları ve değerlendirmelerini Trendyol’dan inceleyebilir, bu doğrultuda güvenle satın alabilirsiniz. Ürün, cama hiçbir şekilde zarar vermez. Ürünle birlikte gelen 4 adet mikrofiber bez ile dönüşümlü bir şekilde kullanabilirsiniz.