2
Konvektör kategorisinde
en çok ziyaret edilen 2. ürün

Xiaomi Mi Smart Space Heater S 2200 W Akıllı Elektrikli Isıtıcı Infrared

4.289 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.290 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.346 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.475 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.899 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Xiaomi Mi Smart Space Heater S 2200 W Akıllı Elektrikli Isıtıcı Infrared

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NF Bilişim Satıcı Ünvanı: NF BİLİŞİM TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631128114600001 Vergi Kimlik Numarası: 6311281146
    Bu ürün NF Bilişim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Elektrikli ısıtıcı 2200 W güce sahiptir. Geniş alanlarda etkili ısınma deneyimi sunar.
  • Mi Smart Space Heater S maksimum 12 saate kadar zamanlayıcı özelliği vadeder.
  • Xiaomi Mi Smart Space Heater S 5,7 kilogram ağırlığında olup ergonomik tasarımıyla her alanda rahatça kullanılabilir şekilde tasarlanmıştır.
  • Xiaomi Mi Smart Space Heater S 2200 w yüksek ısı gücü ve ayak tasarımıyla ortamda pratik ve fonksiyonel kullanım deneyimi yaşatır.
  • Xiaomi Mi Smart Space Heater S akıllı elektrikli ısıtıcı birinci sınıf alüminyum ısıtıcı ile donatılmıştır.
  • Pratik ayak desteği ile her türlü zeminde kolayca kullanılabilir ve kurulum gerektirmez.
  • Minimum 18 °C maksimum 28 °C ısı ayarı mevcuttur. Isı ayarını ortam ısısına göre ayarlama fırsatı sunar.

Ürün Özellikleri

  • Güç 2200 W
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Beyaz
  • Priz Tipi C / F
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Xiaomi Mi Smart Space Heater S Infrared Akıllı Elektrikli Isıtıcı

Xiaomi Mi Smart Space Heater S infrared akıllı elektrikli ısıtıcı, kaliteli ve kullanışlı bir üründür. Akıllı özelliklerle bezenmiş bu ısıtıcıyı her an, her yerden yönetebilirsiniz. Yüksek ısıtma gücüne sahip bu cihaz ile soğuk alanlarda bile dilediğiniz sonucu alabilirsiniz. Zamanlayıcı gibi birçok pratik özellik içeren bu ürünü taşıması da son derece kolaydır. Minimalist tasarımıyla bu ısıtıcı, yaşam alanınıza şıklık katar. Sağlam ve güvenilir bir ısıtıcı olan bu Heater S, uzun yıllar boyunca gönül rahatlığıyla kullanılabilir.

  • Mobil uygulama ile uzaktan kontrol
  • 15 metrekare alanı ısıtma kapasitesi
  • 18 ila 28 santigrat derece arasında ısıtma

Xiaomi Mi Smart Space Heater S Isıtıcı Özellikleri

Xiaomi Mi Smart Space Heater S Isıtıcı Özellikleri

Xiaomi Mi Smart Space Heater S infrared akıllı elektrikli ısıtıcı, ayaklı bir üründür. Yerden yüksekte çalıştığı için herhangi bir risk barındırmaz. Bu cihaz, alüminyumdan imal edilir. Konvektör tipi elektrikli ısıtıcı özelliği sergileyen ürün, ortamdaki havanın devri daim etmesini sağlar. Bina içinde kullanıma uygun olan ısıtıcının dış mekânda tercih edilmesi önerilmez. Isıtıcının kullandığı elektrik gerilimi 230 V olarak belirlenir. Cihazın AC girdi frekansı ise 50 Hz’dir. Ürün, 2200 W ısıtma gücüne sahiptir. Oldukça yüksek güçle çalışan aletin minimum ısıtma kapasitesi, 18 santigrat derecedir. Maksimum ısıtma seviyesi ise 28 santigrat derece olan bu cihaz ile soğuk kış günlerinde bile sıcak yaz akşamlarını yaşamanız mümkündür. Yüksek ısıtma kapasitesi sayesinde bu ürünü, çok soğuk bölgelerde ve çocuk odası gibi alanlarda gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Xiaomi Mi İnfrared Akıllı Elektrikli Isıtıcı Ebatı Nasıl?

Xiaomi Mi İnfrared Akıllı Elektrikli Isıtıcı Ebatı Nasıl?

Xiaomi Mi Smart Space Heater S kızılötesi akıllı elektrikli ısıtıcının genişliği 780, yüksekliği 526, derinliği ise 216 mm’dir. İnce tasarımıyla hem şık görünüm sunan hem de yer kaplamayan bir üründür. Minimalist tasarımı sayesinde yaşam alanınızın dilediğiniz köşesine yerleştirebileceğiniz bu ürün, duvarınızla bütünleşir. Klasik ve zarif beyaz renge sahip olan bu cihaz, mobilya ve aksesuarlar gibi dekorasyonunuzun tüm parçalarına uyum sağlar. Bu ısıtıcı, yalnızca zeminde veya elektriğe/ısıya dayanıklı, uygun bir kaidenin üzerinde kullanıma uygundur. Duvara monte edilmez, zemine sabitlenmez. Portatif özelliğe sahip bu ısıtıcının taşınması son derece kolaydır. 5,7 kg ağırlığa sahip olan bu cihazdan dilediğiniz her yerde yararlanabilirsiniz. Isıtıcıyı ihtiyacınıza göre farklı alanlara götürebilir veya aynı oda içerisinde konumunu değiştirebilirsiniz. Bu işlem için ısıtıcının gizlenebilen taşıma kolunu kullanabilirsiniz.

Xiaomi Mi Smart Space Heater S Akıllı Isıtıcı Kullanışlı mı?

Xiaomi Mi Smart Space Heater S Akıllı Isıtıcı Kullanışlı mı?

Xiaomi Mi Smart Space Heater S infrared akıllı elektrikli ısıtıcı, son teknoloji sistemlerle donatılır. Bir akıllı cihaz olma özelliğine sahip bu ürünü mobil uygulaması yardımıyla kontrol edebilirsiniz. Zamanlayıcı özelliği sayesinde cihazı eve gelmeden önce çalıştırabilirsiniz. Bu sayede eviniz siz gelmeden ısınmış olur. Cihazın zamanlayıcısını 12 saat sonrasına kadar atamanız mümkündür. Örneğin zamanlayıcıyı uyumadan önce sabah kalktığınız saate ayarlarsanız sıcak yorganların altından çıktığınızda soğuk bir odayla karşılaşmazsınız. 15 metrekareye kadar ısıtma özelliği sunan bu cihazı, büyük alanlarda bile tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda su geçirmez niteliğe sahip bu üründen, sadece ortamı ısıtmak için değil ıslak havlu veya kıyafetlerinizi kurutmak amacıyla da yararlanmanız mümkündür. Ürünü daha önce satın alan kullanıcıların objektif görüş ve deneyimlerine erişmek için Xiaomi Mi Smart Space Heater S infrared akıllı elektrikli ısıtıcı yorumlarını inceleyebilirsiniz. Dilerseniz siz de bu kullanışlı ısıtıcıyı Trendyol’dan güvenle satın alabilirsiniz.